Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Annem daha iyi şükür canım kemoterapi alıyor inşallah yenecez bu illeti Allah büyük

Kendimi bırakmıyorum yada bırakmadığımı zannediyorum çünkü kolum boynum tutuluyor boyun fıtığı çok ilerlemiş ağrılar vücudumda geziyor sanki psikolojik olabilir bilmiyorum ama herşeyin başı stres değilmi zaten yinede bunada şükür

Diyete tam gaz devam canım en azından sağlığım için bişeyler yapmalıyım güçlü olmak için buna mecburum daha anne olacam

Annenin neyi var? Benim anneö de mide kanseri midesi alındı şimdi bi iğne yapılıyo kontrolleri falan var vücuduna yayılıyo ama ne yazık ki

Allah yardımcın olsun, yüreğini ferahlatsın kuzum. Annecin iyileşecek sağlığına sıhhati kavuşacak inşallah.

Güzelim bırak diyemem, kalda diyemem, hayat senin, karar senin. Rabbim yardımcın olsun. Benimkide ilk 5 sene hiç güzel gitmedi. Boşanmayı çok düşündüm, ailemi üzmemek için ne yaşadıklarımı söyleyebildim, nede bırakıp gitmeyi yapabildim. Sonraki her sene iyiye gitti. Asla duzelecegimize umudum yoktu. Bugünüme hamdolsun

saracim nasilsin. annecigine acil sifalar dilerim

Hiç mi hiç umudum yok.. Umut etmeyi de istemiyorum ben onunla uğraşmak istemiyorum

Annenin neyi var? Benim anneö de mide kanseri midesi alındı şimdi bi iğne yapılıyo kontrolleri falan var vücuduna yayılıyo ama ne yazık ki

Annene çok geçmiş olsun canım benim annem yumurtalık kanseri malesef yeni öğrendik ameliyat oldu şimdi kemoterapide Allah tüm hastalara ve annelerimize Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah

Senin eşinide Allah ıslah etsin doğru yolu gösterip akıl fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…