Annen nasıl oldu?
Kendini salma kendini saldıkça o içten çöküş devam eder
Kendine bakmaya devam et güçlü olursun
Şuan kendimi eylüldeki halimden daha güçlü ve özgüvenli hissediyorum mesela o yüzden de geri almamalıyım o kiloları diye düşünüp bakıyorum kendime
Aynen start ver ve başla bırakmamaya da çalış
Buradalardayım zaten gidemem de bi yere
Telefon numaranı özelden yazsana bize ya bana ya da moniye
Bi daha böyle bi durum olursa bu kadar zorlanmazsın ve zorlanmayız
Ya da direk sözlerine dikkat et artık da banlanma gitme bi yere
Aynen dün tatildi burdaydı herkes bugün değildi bi de herkes yoruldu mu ne yaptı
Aynen uzun süre detoks zararlı olur
5 mesaj zorunluluğu var zaten, onu bile yazmaya aciziz
Annenin neyi var? Benim anneö de mide kanseri midesi alındı şimdi bi iğne yapılıyo kontrolleri falan var vücuduna yayılıyo ama ne yazık kiAnnem daha iyi şükür canım kemoterapi alıyor inşallah yenecez bu illeti Allah büyük
Kendimi bırakmıyorum yada bırakmadığımı zannediyorum çünkü kolum boynum tutuluyor boyun fıtığı çok ilerlemiş ağrılar vücudumda geziyor sanki psikolojik olabilir bilmiyorum ama herşeyin başı stres değilmi zaten yinede bunada şükür
Diyete tam gaz devam canım en azından sağlığım için bişeyler yapmalıyım güçlü olmak için buna mecburum daha anne olacam
Allah yardımcın olsun, yüreğini ferahlatsın kuzum. Annecin iyileşecek sağlığına sıhhati kavuşacak inşallah.Ben son bir kaç aydır yaşadıklarımdan sonra çok unutkan oldum kızlar her an diken üstündeyim her çalan telefonda kötü bir habermi diye yüreğim ağzımda atıyor hep güçlü hep dik durmaya çalıştıkça içten içe çöküyorum sanki ama kendimide bırakmıyorum bu yüzden diyetime yeniden başlıyorum güçlü ve sağlıklı olmak zorundayım Allah yardımcımız olsun
Güzelim bırak diyemem, kalda diyemem, hayat senin, karar senin. Rabbim yardımcın olsun. Benimkide ilk 5 sene hiç güzel gitmedi. Boşanmayı çok düşündüm, ailemi üzmemek için ne yaşadıklarımı söyleyebildim, nede bırakıp gitmeyi yapabildim. Sonraki her sene iyiye gitti. Asla duzelecegimize umudum yoktu. Bugünüme hamdolsunKaynanam değil ki asıl sorun keşke o sorun olsa da eşimle iyi olsak.. Çok soğudum artık. Bana yaptıkları söyledikleri olanlar aklımdan çıkmıyo. Hamileliğimi duyduğundaki tepkisi bana vurması aklımdan girmiyo. Boynumda uzunca bi yara izi kaldı. Her şeyi unutsam aynaya bakınca yine eskiye dönüyorum
saracim nasilsin. annecigine acil sifalar dilerimAnnem daha iyi şükür canım kemoterapi alıyor inşallah yenecez bu illeti Allah büyük
Kendimi bırakmıyorum yada bırakmadığımı zannediyorum çünkü kolum boynum tutuluyor boyun fıtığı çok ilerlemiş ağrılar vücudumda geziyor sanki psikolojik olabilir bilmiyorum ama herşeyin başı stres değilmi zaten yinede bunada şükür
Diyete tam gaz devam canım en azından sağlığım için bişeyler yapmalıyım güçlü olmak için buna mecburum daha anne olacam
Rabbim şifa versin canımAnnenin neyi var? Benim anneö de mide kanseri midesi alındı şimdi bi iğne yapılıyo kontrolleri falan var vücuduna yayılıyo ama ne yazık ki
Hiç mi hiç umudum yok.. Umut etmeyi de istemiyorum ben onunla uğraşmak istemiyorumGüzelim bırak diyemem, kalda diyemem, hayat senin, karar senin. Rabbim yardımcın olsun. Benimkide ilk 5 sene hiç güzel gitmedi. Boşanmayı çok düşündüm, ailemi üzmemek için ne yaşadıklarımı söyleyebildim, nede bırakıp gitmeyi yapabildim. Sonraki her sene iyiye gitti. Asla duzelecegimize umudum yoktu. Bugünüme hamdolsun
Allah yardımcın olsun, yüreğini ferahlatsın kuzum. Annecin iyileşecek sağlığına sıhhati kavuşacak inşallah.
iyi aksamlar hanimlar. nasildiniz. beni hatirlayan var mi
O vakit uzatmanın anlamı yokHiç mi hiç umudum yok.. Umut etmeyi de istemiyorum ben onunla uğraşmak istemiyorum
Annenin neyi var? Benim anneö de mide kanseri midesi alındı şimdi bi iğne yapılıyo kontrolleri falan var vücuduna yayılıyo ama ne yazık ki
Harika gitti, tekrar yapmak istiyorum, firsat bulamiyorumgezegenfeza canim senin hurma diyetin nasil sonuclandi. ben nasip olursa pazartesi basliycam 1 hafta yapmak istiyorum. tavsiyen nedir
Atandıktan sonra yol veririmO vakit uzatmanın anlamı yok
iyi aksamlar hanimlar. nasildiniz. beni hatirlayan var mi
Annene çok geçmiş olsun canım benim annem yumurtalık kanseri malesef yeni öğrendik ameliyat oldu şimdi kemoterapide Allah tüm hastalara ve annelerimize Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah
Aminnn çook geçmiş olsun annene...Annene çok geçmiş olsun canım benim annem yumurtalık kanseri malesef yeni öğrendik ameliyat oldu şimdi kemoterapide Allah tüm hastalara ve annelerimize Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah
ay beraber yapalim mi. sen 1 hafta mi yaptin kac kilo verdin.Harika gitti, tekrar yapmak istiyorum, firsat bulamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?