sara_28
gezegenfeza
moni
Ben geldim
Sizi burdan gördüğüme sevindim
( Yanlış anlamayın hee)
Kilomuda aldım geldim
Yeniden basliycam
Tartima pil alcam bakalım
iyi geceler
kahvalti yağda yumurta
1dilim peynir
6zeytin
domates
akşam patlıcan güveç
salata
1kase yoğurtlu ıspanak çorba
1lt su
4 saat ev işi
misafirim var ve hastayım dua edin bana çok ihtiyacım var
Kilo bildirimi
Pazartesi 115.6
cuma 113.2
fark 2.4
cok şükür iyi bir başlangıç oldu
cuma günü tartı olması motivasyonda etkili oldu
hoşgeldin canım
geçmiş olsun canım
ooooo çok iyi bir başlangıç olmuş fatmacım çok sevindim
kackaloribu
Natsume
G gulsahhh01
peaceful16
kızlar bu hafta listeye almak istiyorum fakat bazı çekincelerim de var.
gulşah kuzum takıma sık uğramıyorsun bildirimde bulunmazsın unutursun diye korkuyorum.
kimler bol paylaşım ve kilo verme sözü verip listeye girmek ister? listeye girildikten sonra 2 ay boyunca izne ayrılamıyrsunuz bunu da belirteyim.
özelden telefon numarasını vermek isteyen varsa bana mesaj atabilir., bildirim aksarsa iletişim kurabiliriz. zorunlu değildir.
Iyi bari, bir an panik oldumevet gülüm bana wp den bildirdi kilosunu
canım beni alma ben bi düzene giremedim iyi niyetin için teşekkür edeirm. kendi isteğimle listeye girmek istemememde sakınca var mıkackaloribu
Natsume
G gulsahhh01
peaceful16
gulşah kuzum takıma sık uğramıyorsun bildirimde bulunmazsın unutursun diye korkuyorum.
kimler bol paylaşım ve kilo verme sözü verip listeye girmek ister? listeye girildikten sonra 2 ay boyunca izne ayrılamıyrsunuz bunu da belirteyim.
özelden telefon numarasını vermek isteyen varsa bana mesaj atabilir., bildirim aksarsa iletişim kurabiliriz. zorunlu değildir.
Liste konusundaki kararı sana bırakıyorum canım. Benim şöyle bir durumum var. 7 aylık kızım var ve aynı zamanda çalışıyorum. O yüzden çok aktif olamıyorum forumda. Düzenli olarak bildirim yapmaya gayret ediyorum ama takım arkadaşlarımın menülerini yorumlayamıyorum. Okul kapanana kadar da bir süre böyle devam eder. Sonuç olarak karar senin olsun benim için iki türlü de uygundur.kackaloribu
Natsume
G gulsahhh01
peaceful16
Kiskandim
Ay tebrikler ne güzel eksiGeçen hafta:66.7
Bu hafta:65.5
Fark:- 1.2kgramazan öncesi çok mutlu oldum
500 de gayet iyi. Ama dedgn doğru . Sıkı tutmak şart !!Selamlarrr
Nasıl olur ya günde 5 km yürü,yediklerine dikkat et gide gide 500 gram gitsin.demek ki daha sıkı tutmak lazım işi
Cuma: 77.8
Bugün : 77.3
Fark: 0.500gr
Yüzde : 0.006
neyimi kıskanıyon kız haftalardır perişanımKiskandim
dimi ya napıyosa çok merak ediyorumGene mi
Künefeye rağmen verdim valla.bu hafta tempolu yürüyüş koşu yapmıştım işe yaramışTebrikler canim
Hataya gitmene rağmen çok güzel vermişsin kutlarım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?