- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Bana göre az yarım kilo. İstiyorum ki bir haftada 3 kilo vereyimSayende biraz gülümsedim.
Kelin ilacı hesabı, yarım kilo gittiyse otur sevin, onu bulamayanlarda var
Ayy çok teşekkürlerbu arada yaş kaç senin benimki 32. Söylediğin videolar çok işe yarıyor gerçekten. Allah razı olsun
Formül bulursan banada yollaBana göre az yarım kilo. İstiyorum ki bir haftada 3 kilo vereyim
Kilo bildirimi
Pazartesi 115.6
cuma 113.2
fark 2.4
cok şükür iyi bir başlangıç oldu
cuma günü tartı olması motivasyonda etkili oldu
Selamhanımlar.canım cok sıkkın. Ben ki üniversitedeyken ( yüksek okulda 2000 küsür kişi vardı) sınıf arkadaşları okulun en güzel kızlarını seçerken bana demişlerdi ki 3. sensin, azıcık boyun biraz daha uzun olsa 1.bile olabilirdin diye de takılmışlardı :).. Her neyse konumuz şu aynanın yerini değiştirdim yatağa oturunca kendimi görüyorum artık. Görmez olaydım oğlanı ayağımda uyuturken gördüm kendimi. 3.güzel seçilen ben( güzellik yarışması değil erkek arkadaşlar aralarında) şimdi 100 kilo gözüküyorum bu da canımı çok sıkıyorrr o kadar azim ettim bu hafta kilometrelerce yürüdüm sonuç yarım kilo gitti. Bana yardım edin ne yapabirimm(((
Günaydın sevgili takimim.
Geçen cuma 59.5
Bu hafta 59.9
Fark arti 400
Ya ben anladım ki. Ben 58 goremem. Aç kalmam sıkı diyet yapmam lazım . Onu da ben yapamiom
Tatlıya karşı dayanamıyosun sanırım,bence nacizane bir öneri olarak tarçın çayını öğünler öncesi tüketmeye çalış.Tarçın tatlı isteğini baskılıyor gibi zamanla.Bol eksili günler
Hemen toparlanmamiz lazim 3.lüğün altına dusmemeliyizbu hafta 3. olduk, geçen hafta 2. ondan önceki hafta ise 1. idik. demek ki geriliyoruz.
Artık birlikte zayıflarız inşallahLonely single girl merhaba. Kilolarımız birbirine yakınmış elimizden geleni yapalım fazlalıkları atmak için. İlk defa bu kadar uzun süredir yediklerime dikkat edebiliyorum ben. Okulda diyet konusunda bana destek olan bir arkadaşımın çok büyük payı var bunda. Birlikte diyet yapıyoruz, online diyet danışmanlığı yapanların yaptğu gibi birbirimize gün içinde yediklerimizi söylüyor ya da fotoğraflıyoruz.
Fırsat buldukça leslşle 15dk olanı yapmaya ve ip atlamaya çalışıyorum. Gün içinde bebeğimi alıp yürüyüşe çıkıyorum kısa kısa da olsa.
Çok çok azalttım şükür .artık gider inşallahkarbonhidratları minimum tüketeceksin. senin menülerde karbo çok fazla kuzum. bak ben de çok karbo yiyorum. kilo gitmiyor bu bir gerçek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?