iyiyiz hamdolsun canım, sen nasılsınNasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz?
Geldim sonunda bi ara site verdi bi ara net kesikti bi ara elektirik yoktu
Sağol canım iyiyim ya ordan oraya koşmakla geçiyor bu aralar günlerimaman sen iyi olda kuzum
Allah kolaylık versin işlerinde
Teşekkür ederim.1 saat pilates yaptım yine de.vücut alışmış artık yapmayınca boşlukta hissediyorum kendimi
Geldim sonunda bi ara site verdi bi ara net kesikti bi ara elektirik yoktu
Bi de okula müfettiş gelecek dendi bi ton evrak işi çıktı başımıza
Tabi ki hiçbirini hazırlamamıştım
Hala çoğusu hazır değil uğraşıyorum
Her anlattığımız ders için günlük plan hazırlamalıymışız geçen yıl yoktu bu olaylar bu yıl çıktı hepsi başımıza
Bahsettiğim yukarda bahsettiğim saçma sapan olay bu işte
8ler mezun olacak diye bi ton etkinlik yapıyorlar onlara mecbur katılıyorum
Ve bunlar haricinde bi ton şey
Eve gelmem bazen 12yi 1i bulduğu bile oldu bu aralar
Buraya girmeme konusunda salaklığı ben yaptım 1 2 dakikalık boş vaktimde girebilirdim ancak bu sefer de menüler vs kaçar düşüncesiyle bi de onları toplayıp tabloya yazmak da uzun iş o kadar vaktim yok o zaman ben de hiç girmedim
Allah kolaylık versinGeldim sonunda bi ara site verdi bi ara net kesikti bi ara elektirik yoktu
Bi de okula müfettiş gelecek dendi bi ton evrak işi çıktı başımıza
Tabi ki hiçbirini hazırlamamıştım
Hala çoğusu hazır değil uğraşıyorum
Her anlattığımız ders için günlük plan hazırlamalıymışız geçen yıl yoktu bu olaylar bu yıl çıktı hepsi başımıza
Bahsettiğim yukarda bahsettiğim saçma sapan olay bu işte
8ler mezun olacak diye bi ton etkinlik yapıyorlar onlara mecbur katılıyorum
Ve bunlar haricinde bi ton şey
Eve gelmem bazen 12yi 1i bulduğu bile oldu bu aralar
Buraya girmeme konusunda salaklığı ben yaptım 1 2 dakikalık boş vaktimde girebilirdim ancak bu sefer de menüler vs kaçar düşüncesiyle bi de onları toplayıp tabloya yazmak da uzun iş o kadar vaktim yok o zaman ben de hiç girmedim
İyiyim Allaha şükür saçma sapan şeylerle uğraşmaktan hiç giremedim buraya.
O kadar çok vaktimi aldı ki illellah ettiğim zamanlar bile oldu neyse ki çoğu bitti azı kaldı
Özledim burayı çok hep aklımda buralar
Vakit olmadı girecek
iyi geceler@kackaloribu
@Natsume
G gulsahhh01
peaceful16
kızlar bu hafta listeye almak istiyorum fakat bazı çekincelerim de var.
gulşah kuzum takıma sık uğramıyorsun bildirimde bulunmazsın unutursun diye korkuyorum.
kimler bol paylaşım ve kilo verme sözü verip listeye girmek ister? listeye girildikten sonra 2 ay boyunca izne ayrılamıyrsunuz bunu da belirteyim.
özelden telefon numarasını vermek isteyen varsa bana mesaj atabilir., bildirim aksarsa iletişim kurabiliriz. zorunlu değildir.
slm canım beni haftaya alsan olurmu büyük ihtimal haftaya adana ya döneceğim hem daha iyi kilo veririm hem daha dikkatli olurum@kackaloribu
@Natsume
G gulsahhh01
peaceful16
kızlar bu hafta listeye almak istiyorum fakat bazı çekincelerim de var.
gulşah kuzum takıma sık uğramıyorsun bildirimde bulunmazsın unutursun diye korkuyorum.
kimler bol paylaşım ve kilo verme sözü verip listeye girmek ister? listeye girildikten sonra 2 ay boyunca izne ayrılamıyrsunuz bunu da belirteyim.
özelden telefon numarasını vermek isteyen varsa bana mesaj atabilir., bildirim aksarsa iletişim kurabiliriz. zorunlu değildir.
Amiinnİyi olmana sevindim canım işlerinde de Allah kolaylık versin
AminnAllah kolaylık versin
Şükürmerak ettik seni valla. iyisin ona da şükür.
Uyarmak istiyordum, canım tuzu tamamen kesme, muhtemelen tansiyonun ondan düşmüştür. Bol su icmeyide unutmaSelam
Bugün tansiyonum çok düşünce ,iki gğndür düşük zaten ama, bugün 8e 6 oldu ,akşam biraz yedim napim önemli olan hızlı vermek değil saglıklı vermek
Menü
20.00
Yarım elma
3 ısırık brokoli,1 ısırık karnabahar ( haşlama,tuzsuz,yağsız)
.....
20.30
2 tabak şehriye çorbası ( fazla kaçtı)
.....
22.45
1 tabak makarna
....
Su:3 lt
Spor:15 dk yürüyüş
10 dakika parktaki spor aletleri
15 dakika makarna sonrası egzersiz evde
Teşekkür ederim, aslında tamamen kesmedim. Yani normalde çocupa yaptığım yemeklere yemek başı yarım çay kaşığından az fazla tuz koyuyorum. Onlardan 3-4 kaşık ywdim ama vücut o kadar alışkın ki aşırı tuza,( kendimi bildim bileli çok tuz kullanırdım) bir an alışamadı azaltmaya,su zaten içiyorum çok şükürUyarmak istiyordum, canım tuzu tamamen kesme, muhtemelen tansiyonun ondan düşmüştür. Bol su icmeyide unutma
Tmm canim, biraz daha dikkatli olTeşekkür ederim, aslında tamamen kesmedim. Yani normalde çocupa yaptığım yemeklere yemek başı yarım çay kaşığından az fazla tuz koyuyorum. Onlardan 3-4 kaşık ywdim ama vücut o kadar alışkın ki aşırı tuza,( kendimi bildim bileli çok tuz kullanırdım) bir an alışamadı azaltmaya,su zaten içiyorum çok şükür
Afiyet olsun, sahur ve akşam gayet güzel.Herkese hayirli geceler
Çarşamba sahurum
Eki Görüntüle 2266740
İki Kişilik tabak bu eşimle yedik bi de Eki Görüntüle 2266741 bu vardı
Aksam iftar
Eki Görüntüle 2266742
Böyle oldu biraz keskek ve pide de yedim
Tatlı yarım dilim güllaç
Spor yok su 2 lt kadar di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?