Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bende merak ediyorum telefonu yokmu kimsede

Wydra
Geldim sonunda bi ara site verdi bi ara net kesikti bi ara elektirik yoktu
Bi de okula müfettiş gelecek dendi bi ton evrak işi çıktı başımıza
Tabi ki hiçbirini hazırlamamıştım
Hala çoğusu hazır değil uğraşıyorum
Her anlattığımız ders için günlük plan hazırlamalıymışız geçen yıl yoktu bu olaylar bu yıl çıktı hepsi başımıza
Bahsettiğim yukarda bahsettiğim saçma sapan olay bu işte
8ler mezun olacak diye bi ton etkinlik yapıyorlar onlara mecbur katılıyorum
Ve bunlar haricinde bi ton şey
Eve gelmem bazen 12yi 1i bulduğu bile oldu bu aralar

Buraya girmeme konusunda salaklığı ben yaptım 1 2 dakikalık boş vaktimde girebilirdim ancak bu sefer de menüler vs kaçar düşüncesiyle bi de onları toplayıp tabloya yazmak da uzun iş o kadar vaktim yok o zaman ben de hiç girmedim

İyi olmana sevindim canım işlerinde de Allah kolaylık versin

Allah kolaylık versin

merak ettik seni valla. iyisin ona da şükür.

iyi geceler
slm canım beni haftaya alsan olurmu büyük ihtimal haftaya adana ya döneceğim hem daha iyi kilo veririm hem daha dikkatli olurum moni

Selam
Bugün tansiyonum çok düşünce ,iki gğndür düşük zaten ama, bugün 8e 6 oldu ,akşam biraz yedim napim önemli olan hızlı vermek değil saglıklı vermek
Menü
20.00
Yarım elma
3 ısırık brokoli,1 ısırık karnabahar ( haşlama,tuzsuz,yağsız)
.....
20.30
2 tabak şehriye çorbası ( fazla kaçtı)
.....
22.45
1 tabak makarna
....
Su:3 lt
Spor:15 dk yürüyüş
10 dakika parktaki spor aletleri
15 dakika makarna sonrası egzersiz evde

Uyarmak istiyordum, canım tuzu tamamen kesme, muhtemelen tansiyonun ondan düşmüştür. Bol su icmeyide unutma

Uyarmak istiyordum, canım tuzu tamamen kesme, muhtemelen tansiyonun ondan düşmüştür. Bol su icmeyide unutma
Teşekkür ederim, aslında tamamen kesmedim. Yani normalde çocupa yaptığım yemeklere yemek başı yarım çay kaşığından az fazla tuz koyuyorum. Onlardan 3-4 kaşık ywdim ama vücut o kadar alışkın ki aşırı tuza,( kendimi bildim bileli çok tuz kullanırdım) bir an alışamadı azaltmaya,su zaten içiyorum çok şükür

Tmm canim, biraz daha dikkatli ol

Gunaydinlar dunku menum
Wydra

Kahvalti: 1 kase yulaf lapasi icine dut, cilek, chia tohumu, bal ile yedim.
Ara: 2 tane eti form misir patlagi, fistik ezmesi, yesil cay
Ogle: 2 yumurtadan omlet, lor peyniri, domates, salatalik, 2 zeytin , 1 hurma, bitki cayi
Ara: filtre kahve
Aksam: 1 tabak (az ) tam bugday makarna kiymali, suzme yogurt, salata
Yemekten sonra 5 erik, 2 bardakta cay ictim.

2 lt su, 20 dk pilates ve cardio. 1000 adim

Bugun kalori miktarini azalticam biraz daha ve pilates dersimde var. yuruyuste yapicam umarim yarin eksi cikarim

Esim oruclu oldugu icin iftara ona uygun seyler yapiyorum cok cok hafifte yemek istemiyo en fazla yapabildigimiz makarna yicekse tam bugdayli olandan yapmak, bunada sukur tabi. Ama benim daha dikkatli gitmem lazim farkindayim.. bugunden itibaren biraz daha dizginlicem kendimi. Eve baklava geldi bi tane yemistim 2 gun once dun cope attik daha yemeyelim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…