- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
- 158
İnşallah, dikkat etmeye devamGunaydinlar
TebriklerLonely single girl bravo ne guzel gidiyo kilolar hep birlikte zayiflicaz insallahh
Teşekkür ederim deneyeceğimbenim bogazimdageçmedi canim geçmesi zaman alir dedi doktor faranjit demişti rabbim hepimize şifa versin bu arada bana saf sirke gargarasi çok iyi geliyor ilaç kadar tesir ediyor desem yalan olmaz tavsiye ederim
Bende ayrılmak istiyorum tam diyet modunda değilim üzerimde bir yorgunluk var biraz dinlenmem lazım
buralardayım canım ama takım eskisi gibi aktif olmadığından yazmak gelmiyor içimden
Bu havalar hastalık havası. Allah şifa versin herkese canım. Evet sirkeyle gargarayı ben de duymuştum. Çok iyi geliyormuş.benim bogazimdageçmedi canim geçmesi zaman alir dedi doktor faranjit demişti rabbim hepimize şifa versin bu arada bana saf sirke gargarasi çok iyi geliyor ilaç kadar tesir ediyor desem yalan olmaz tavsiye ederim
Teşekkür ederimSüpersin. Tam bir diyet menüsü olmuş herşeyiyle.
Sen yine de bir parmak yeEv yapımı çikolata güzel oluyor mu cidden bende yapmak isterimbide iki parmak yazmışsın ya iki kare bitterden büyük anladığım kadarıyla yani porsiyonu büyütebiliyoruz bunda
Çok teşekkür ederim deneyeceğimSen yine de bir parmak ye
30 gr kakao yağı
2 keçiboynuzu özü
3 yk saf kakao koydum
Bir de tabi fındık badem bolca
Keçiboynuzu yerine bal da koyabilirsin.
40 dk yürüyüş un Cvar. Aslanlar gibi. İyi ablisDiyete çok uygun olmasa da menumu veriyorum
Sahur
2 dlm tam buğday ekmeği
Peynir
Zeytin
Yumurta
Domates
1 galeta
İftar
Çorba
Etsiz çiğ köfte
Marul
1 tane ıspanaklı börek
3 hurma
Ara
Dondurma
Az çerez
Spor 40 dk yürüyüs
Ayyy patates mısır poğaçaBugün sağlıklı yiyecekler yapamadığım için kötü oldu ama yarın devam inşallah sağlıklı beslenmeye
Menü
20.00
4 poğaça
1 tabak patates kavurması
....
Ara
2 ısırık yeşil elma
.....
23.30
Bir kase mısır
...
Su: 3 lt
Spor : 15-20 dk evde egzersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?