Ben niyetli olmadığım için yarın sabah bildireceğim kaptanım.mutlu günler
canalr bu akşam iftar öncesi bi tartılıp kilo bildirirseniz güzel olur. yarın da bildirilir sağlam alalım unutulmaya karşı.
Dimi abla da işte. Ben bisküvi canavariyim. Çok severim her turlusunu en masum bu Diye kandiriom kendimiAfiyet olsun, sahur ve akşam gayet güzel.
Aradakinin bisküvisini çıkarsan oda güzel
Ayy mantıklı ablam. Ben yarin nobetciyim 5 bucukta falan anca evde oluyrdum. Bugün tartilayimmutlu günler
canlar bu akşam iftar öncesi bi tartılıp kilo bildirirseniz güzel olur. yarın da bildirilir sağlama alalım unutulmaya karşı.
Cuma günleri. Bildirim saati kaç. Sabah tartılırsan kılon fazla çıkabilirBen niyetli olmadığım için yarın sabah bildireceğim kaptanım.
Ay Pardon niyetli değil m demişsinBen niyetli olmadığım için yarın sabah bildireceğim kaptanım.
Hep ondan almiomuyuz zaten kilolari. Eve gelen. Bitsin Die kendimizi feda ediyorz. Çöpe atmak tartisilsa da bence iyi yapmssn . Ve büyük irade başarı .Esim oruclu oldugu icin iftara ona uygun seyler yapiyorum cok cok hafifte yemek istemiyo en fazla yapabildigimiz makarna yicekse tam bugdayli olandan yapmak, bunada sukur tabi. Ama benim daha dikkatli gitmem lazim farkindayim.. bugunden itibaren biraz daha dizginlicem kendimi. Eve baklava geldi bi tane yemistim 2 gun once dun cope attik daha yemeyelim diye.
İftar da pide pilav yemedin se. Harika valla kemalpasa da bir ile kalmış zatengunaydin kızlar dünkü menum
sahur çeyrek ekmek tost domates salatalik
iftar 1kase çorba
4 kaşık kuru fasulye
1kemal paşa tatlı
1.5su
40dakika yürüyüş
bende yarin sabah bildiricem oruclu degilim henuzmutlu günler
canlar bu akşam iftar öncesi bi tartılıp kilo bildirirseniz güzel olur. yarın da bildirilir sağlama alalım unutulmaya karşı.
Hep ondan almiomuyuz zaten kilolari. Eve gelen. Bitsin Die kendimizi feda ediyorz. Çöpe atmak tartisilsa da bence iyi yapmssn . Ve büyük irade başarı .
Cuma sabah işte uyanınca.niyetli olunca Perşembe iftar öncesi tartılıyorum.şimdi reglim.hem şişim iner belki yarınaCuma günleri. Bildirim saati kaç. Sabah tartılırsan kılon fazla çıkabilir
Bende de böyleydi baştaEki Görüntüle 2267048 kızlar ,şu vücudumdaki yağ oranına bakar mısınız? resmen obez 1 im.daha çok yolum var çok
Ne oldu kız neredeydinBen geldim
BanlandımNe oldu kız neredeydin
Niye banlanasın ki acabaBanlandım
O arada da kafa dinledim
Yine içimde bi boşlukvarmış gibi hissediyorum ya
Alıngan insanlarla konuşulmıyomuşNiye banlanasın ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?