Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi aksamlar
Wydra
Menum:
Kahvalti: ev yapimi granola, suzme yogurt, 3 cilek, 1 cay bardagi dut , filtre kahve
Ogleden sonra ara: 1 yesil elma, turk kahvesi, 2 tane eti form misir patlagi, 1 hurma
Aksam: az yogurtlu sehriye corbasi, yarim tabak ali nazik (kiymadan ev yapimi) , 1 avuc ici kadar pide
Yemekten sonra 2 bardak cay

2lt su, 1 saat pilates dersine gittim, 10 bin adim.
5 bin adimi derse gidip geldim, 5binide yemekten sonra yuruyuse ciktik iyi oldu. Bakalim yarin tartida ne cikacak :)

Bugün menüde kaçamak yaptım, 6 aydır yapmadığım bir şey yaptım helva,tadına da baktım yani, onun haricinde normalde nohut falan yemek istemedi midem ama sonra gündüz tansiyon 8 lere düşüyor o yüzden çok da kısmadım kendimi...
Menü
Saat 20.00
...
▪ yarım kase kabak çorbası( tuzsuz )
▫ 3-4 kaşık nohut
◼ 2 küçük top un helvası
Salata (tuzsuz)
.......
Saat 23.00
1.5 tabak kabak çorbası (tuzsuz)
Yarım tabak nohut
....
Su : 1.2 litre ama 3 litre olmadan uyumuyorum
Spor: 5 km yürüyüş

Canım dün biraz helva 2-3 dlm ekmek peynir domates yedim

Hoşgeldin canım bizim yarışta güme gitti özledik
Takılma başka yere boşver bizbize yeteriz
ay abla senin bu helva seysi benim aklıma takıldı . Bugün aldım yiyecem. Ya . Çok severim yaz helvası .

Persembe sahur

İftar pilavı 3 kaşık
Ama fazlaca pide yedim ben ya. Ve bi de çay saati oldu
1 ısırık kokostar çeyrek Halley mini bi kek 2 petibor 1 hurma 1 kayısı
Spor yok
Kilo bildirim perşembe saat 4 te tartildim @moni 59.8 çıktım bakalım yarın kaç gelirim
Su 2 lt olmustr

Perşembe günkü menüm;
Sahur; 2,5 haş yumurta, 1, 5 kk beyaz peynir, el atası kadar patatesli bazlama, çay
İftar; 4 yk bulgur, 2 yk yoğurt, 1 dilim ekmek
Ara; 4 Kemalpaşa, 1 sb gazlı içecek

1,5 litre su
15 dk tempolu yürüyüş
Wydra

Kilo aldım psikolojisi beni maffediyor. Adepte olamıyorum diyetime. Ramazana ayak uyduramadım ben yaa...

İş yerine tartı götürdüm iftardan önce ölçülüyorum. Ama aynı evin içinde eğimden dolayı bile tartı fark ediyor, üstüne üstlük birde kıyafet oluyor üstümde... Bi 4-5 gün daha savaş halinde olucam tartıyla sanırım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…