Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ben en iyisi seni takip edeyim kuzum nazar değmesin maaşallah eksi 1.5 süper ya yanlız kırmızı ışığa takılınca soyle geride kalmayayim bu hızla çok toz yutturursun sen bana
Estağfurullah ne demek. tabii ki de takip edebilirsin...Sonuçta benim burada bir önceki grupta olduğum zamandaki hali mi bilenler bilir, acayiptim ya.makarna gözleme ekmek pilav kırla gidiyordu. ta ki kilom son noktaya gelip kalp sıkışması nefes darlığı diz ağrısı bel ağrısı varis..bütün ağrılar aynı iki üç gün içerisinde olana kadar .tamamen düzelmeye karar verdim ve ayrıca 1 aydır da ağır yaşamların sıkı takipçisiyim Dr nowzaradanın Tavsiyelerine Ben de uyumaya çalışıyorum sanki kendimi ona kontrole gidecekmişim gibi hissetmeye çalışıyorum birazdan bu kadar kilo vermemin sebebi ne açıklayayım galiba en yüksek veren ben oğlum şükürler olsun ilk defa bu grupta kilo verdiğimi :görüyorum :) Darısı hepimizin başına

Başlangıç kilom 77.6 moni kaptan ama 77.8 olarak girmiştin başta olsun..., burada yanlış olmuş 74.8 yazılmış yanlışlıkla

kızlar artık daha sık buradayim. Çünkü ben Online grup lar oluo ya orda ydim günlük foto ile bildirim yapiodm menülerı . Ama beni yöneticı çıkardı . Sebebi de ben zaten zayifmism ve koruma da olmaliymsim. Ben hedefim var. 57 58 ı görmem lazım desem de . Her fırsatta sen zayıflsın spor neyine gibi bi algı vardı . Sevmedim
.yani burası güZEL kızlaar. Sizler ailem gibisinz ne istedgimizi onemseyen. Hırslariyla davranislari celismeyen güZEL insanlar var. . Seviyorum kk yi

Evet formül bu kızartma yok ekmek yok Makarna yok hamur işi yok pilav Yok öğün arası atıştırmalar yok 3 litre su kesinlikle var şeker yok tuz yok .Gördüğünüz üzere Ara ara kaçamaklarım oldu .Şeker günde bir tatlı kaşığı serbest bıraktım. ya Türk kahvesine ya da çaya atıyorum ama dün akşam Çayı şekersiz içtim Bunu başardım. helva yediğim için çaya Atmadım O şekeri öyle dengeledim. Tuzu tamamen sıfıra indirdiğimde Tansiyonum 8e 5e indi, O yüzden en az 5-6 kaşık tuzlu yemekler yiyorum Geri kalan herşeyi tuzsuz.her gün 4 -5 km yürümeye çalışıyorum.üşenirsem 15-20dakika evde egzersiz yapıyorum.. Ramazanda iki öğün 20.00 de ve 23.30da. Arada atıştırma yok. Sahur yapamıyorum çok yiyince bağırsaklarım ağrıdığı için sahurumu 23.30da yapıyorum.. İnşallah devamı gelir

Ayyy babyyyy süpersin süper

Haha cımbız o ben miyim sen misin acabaaa kız hâlâ burda misin senn iddasina varım en sisko benim
İyiyim sen nasılsın?
Bende iyiyim şükür, ben baya yumuşadım kız, kimseyi tokatlamıyom. Kabul ediyorum en şişko sensin. Kilo vermem o kadar zorlaştı ki. Yada benim irade zayıfladı, bilmiyom artık neyse. Yinede gayret ediyom

***10. Takım 621. ETAP ***

-Kumsal ve Deniz(88,1///% )Mezun olmak istiyor.
-zeyneppk (65,3///%)
kkelebeketkisi(67,6///%)
_Phantom-Opera_ (49,2///%)
mn5822(77,0///%)
nihaldemirel77(55,4///%)
natsume(70,7///% )
peaceful16 (74,3///%)

10. Takım Ortalaması : %

10. Takım, takım içi üyeler

sade01(65,5/65)577. etapta 62,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. tk g:11.1.2019( b.kilosu:68 h: 58)
vorones(59,9/59,8)593. etapta 60,9 kg ile bildirimli İzine ayrılan üye. H: 57
-kackaloribu (58,5/) yeni üye bt: 11.03.2019 bk:61,4 h: 55
60kiloyum(85/84,2)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
gulsahhh01(59,4/59,8)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk: 64 h:55
baby cat( 77,3/75,8)Yeni üye, bt: 22.04.2019 bk: 77,6 h:53.
-antepia27(113,2/ )İzinli üye.

Beni bırakırsan öyle olur
Beni hiç almazlar herhalde 48.5 oldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…