- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
Aminn çok tatlı eşşek yaAnladım canım
Kızının doğum günün kutlu olsun canım ömrü uzun bahtı güzel olsun
nice mutlu yıllara kuzum mevla uzun hayırlı ömürler versinMerhaba kızlar
Ben bugünkü menümü vereyim de akşam çok kaçmasın
Kızın doğum günğ bugün
Sahurda
1 haşlanmış 1 yağda yumurta
4 sosis
1 tandır ekmeği + 1 dilim ekmek
Tarçın çayı
Tuzlu ayran
İftar
2 tane kıymalı pide
Salata
Ayran
Pasta 1 dilim
İçeceklerden 2 bardak içerim
Kuruyemiş 1 avuç kadar
Aminn çok tatlı eşşek ya
Sağlıklı sıhhatli hayırlı yaşları olsun canımAminn çok tatlı eşşek ya
Aminn ablacım çok sağolminnakın doğum günü kutlu olsun, şansı da bahtı da açık olsun inşallah
bugün poaca günü olmuş gülüm sağlık olsun en azından miktarı az benceSelam. Bugün saçma bir gün oldu saymıyorum sorry, yarın normalden devam
.
Saat 20.00
2 poğaça
1 kase salata
..
Saat 23.30
1 poğaça
...
Su: 2.6 litre
Spor : 5 km yürüyüş
Yatmadan önce 10dk egzersiz..
Yarın daha sağlıklı brsleneceğim inşalah
Evet biraz öyle oldu gibi,nazara geldim kendimi nazarladım :)) şaka şaka . devam salmak yok bu kadar ilerlemişken sonunu görmeden bırakmak yok inşallah. Bugün öyle oldu dediğin gibi az yedim en azından ,önceki gibi oturup bir tepsi yemedim ,aslında aç bile değildim orucumu açarken ,yemesem de olur dedim ama biliyorsunuz ki bir ısırıktan sonra gerisi fena geliyor o yüzden en iyisi hiç ısırmamakbugün poaca günü olmuş gülüm sağlık olsun en azından miktarı az bence
Selam. Bugün saçma bir gün oldu saymıyorum sorry, yarın normalden devam
.
Saat 20.00
2 poğaça
1 kase salata
..
Saat 23.30
1 poğaça
...
Su: 2.6 litre
Spor : 5 km yürüyüş
Yatmadan önce 10dk egzersiz..
Yarın daha sağlıklı brsleneceğim inşalah
Ah şu pideler ballar sutlaclar. Sen de ramazan da ben gbi oluon zaarsahur
1 yumurtadan pastırmalı top peynirli omlet
1 kk süzme peynir
domates salatalık biber
1 ceviz
1 tk bal tereyağ
2 dilim ekmek kadar tam buğday yufka
iftar
fırında patatesli biberli soğanlı parça et
2 yk makarna
semizotu salatası
1 dilim ekmek kadar pide
ara
tarçınlı sütlaç
toplamda 7 bardak su tamamlanırWydra
yapınca yeniyor bende 5erkek çocuk var eşimle 6erkek sürekli hamur işi istiyorlar imtihan oluyorum resmen öyle bir iki tepsi yetmiyor 4 ü büyük gelişme döneminde 4 tepsiden az yapamıyorumCanim pogaca yapma bence yapinca yiyosun demekki, esin cok istemiyosa yap diye yapma bence bi sure alisana kadar
Ayy baby şaka bi yana da gerçektem insan kendini nazar edio. Hele ki ramazan Die ipin ucunu kaciiriom ben . Bugün baklava yedim ama öyle bi dilim değilEvet biraz öyle oldu gibi,nazara geldim kendimi nazarladım :)) şaka şaka . devam salmak yok bu kadar ilerlemişken sonunu görmeden bırakmak yok inşallah. Bugün öyle oldu dediğin gibi az yedim en azından ,önceki gibi oturup bir tepsi yemedim ,aslında aç bile değildim orucumu açarken ,yemesem de olur dedim ama biliyorsunuz ki bir ısırıktan sonra gerisi fena geliyor o yüzden en iyisi hiç ısırmamak
Ben dé de 2 oğlan var ya. Aslında en korktuğum dönem senin bahsettiğin kısmı hani anne hadi yap yiyelim dedikleri günler gelince. Muhtemelen o zamnlar da 40 li yaşlarda olunca ben . Kilo alırım hepyapınca yeniyor bende 5erkek çocuk var eşimle 6erkek sürekli hamur işi istiyorlar imtihan oluyorum resmen öyle bir iki tepsi yetmiyor 4 ü büyük gelişme döneminde 4 tepsiden az yapamıyorum
Kuzun kaç yaşındaydı. Hayırlı ömrü olsunAminn çok tatlı eşşek ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?