Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

nice mutlu yıllara kuzum mevla uzun hayırlı ömürler versin

Merhabalar

Menum Wydra
Sahur: 2 yumurtadan omlet, 1 kucuk pide tost, beyaz peynir, 2 zeytin

Iftar: az mercimek corbasi, etli bulgur pilavi, ayran
2 adet hurma, 1 porsiyon gullac, 2 cay

2 lt su , 1000 adim

Bugun ilk gunum oldugu icin zorlandim biraz susuzluktan basim agridi ama gun icinde pek acikmadim sahur tok tuttu, iftardada herseyden az az yedim gullac fazla olduysa olmustur yemege davetliydik yoksa evde daha hafif seyler yapiyorum.

bugün poaca günü olmuş gülüm sağlık olsun en azından miktarı az bence

bugün poaca günü olmuş gülüm sağlık olsun en azından miktarı az bence
Evet biraz öyle oldu gibi,nazara geldim kendimi nazarladım :)) şaka şaka . devam salmak yok bu kadar ilerlemişken sonunu görmeden bırakmak yok inşallah. Bugün öyle oldu dediğin gibi az yedim en azından ,önceki gibi oturup bir tepsi yemedim ,aslında aç bile değildim orucumu açarken ,yemesem de olur dedim ama biliyorsunuz ki bir ısırıktan sonra gerisi fena geliyor o yüzden en iyisi hiç ısırmamak

Canim pogaca yapma bence yapinca yiyosun demekki, esin cok istemiyosa yap diye yapma bence bi sure alisana kadar

Ah şu pideler ballar sutlaclar. Sen de ramazan da ben gbi oluon zaar

Canim pogaca yapma bence yapinca yiyosun demekki, esin cok istemiyosa yap diye yapma bence bi sure alisana kadar
yapınca yeniyor bende 5erkek çocuk var eşimle 6erkek sürekli hamur işi istiyorlar imtihan oluyorum resmen öyle bir iki tepsi yetmiyor 4 ü büyük gelişme döneminde 4 tepsiden az yapamıyorum

Ayy baby şaka bi yana da gerçektem insan kendini nazar edio. Hele ki ramazan Die ipin ucunu kaciiriom ben . Bugün baklava yedim ama öyle bi dilim değil

yapınca yeniyor bende 5erkek çocuk var eşimle 6erkek sürekli hamur işi istiyorlar imtihan oluyorum resmen öyle bir iki tepsi yetmiyor 4 ü büyük gelişme döneminde 4 tepsiden az yapamıyorum
Ben dé de 2 oğlan var ya. Aslında en korktuğum dönem senin bahsettiğin kısmı hani anne hadi yap yiyelim dedikleri günler gelince. Muhtemelen o zamnlar da 40 li yaşlarda olunca ben . Kilo alırım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…