canim bugün kadayıf yedim yarım dilim koydum kendime yerken sen geldin aklıma 3. catalda bıraktım bana iyi geliyorsun votivasyonum dibe çökmüştü sabah biraz senin sayende gaza geldim teşekkür ederimAy bugün ilk defa acıktığımı hissettim resmen ,mideme kramplar giriyor açlıktan ,Ah Ama bu demek değildir ki akşam iftarda 3000 kalori gömücem Hayır tabii ki de kendime brokoli karnabahar havuç haşladım yağsız tuzsuz tavuklu şehriye yapıyorum tuzsuz oğlana da patatesli tavuk kavuruyorum az da makarnası var ,böyle kızlar salmıyoruz tamam mı Hadi hep birlikte
oy maaşallah canim supersinGeçen hafta 88.1
Bu hafta : 86.9
Fark:1.2 gr
Daha mükemmeller var demekkiİlk 3 te yokuz malesef
Neden böyle oldu bi hafta her şey mükemmeldi
En mükemmeli biz olmalıyızDaha mükemmeller var demekki
Olmadıkmı, demekki yapılabilirEn mükemmeli biz olmalıyız
KaçakSelamun Aleykum Hayirli Ramazanlar
Yavrum sen uslu durmuon banlanion neyin; ) gitme gayriBeni bırakırsan öyle olur
Beni hiç almazlar herhalde 48.5 oldumm
Ay abla 59.8 yazalım . Tartı regl başı Die galiba bana 60.1 dedifarketmez kuzum hangisini istersen onu yazarız
Kizzz afferin ne guzel Kilo verion öyle. Yalnız 4luler ne garip geliyom söyle uzaktan bakincaVermem bayadır gram gram gidiyodu
O değil de hiç bu kadar zayıf olmadım ben ya
Baby gene harikasinAy bugün ilk defa acıktığımı hissettim resmen ,mideme kramplar giriyor açlıktan ,Ah Ama bu demek değildir ki akşam iftarda 3000 kalori gömücem Hayır tabii ki de kendime brokoli karnabahar havuç haşladım yağsız tuzsuz tavuklu şehriye yapıyorum tuzsuz oğlana da patatesli tavuk kavuruyorum az da makarnası var ,böyle kızlar salmıyoruz tamam mı Hadi hep birlikte
O yüzden spor yapamiommm ben yaiyi akşamlar
oruçtan çıkınca uyku çöküyor çok fena
Ay ne güzel ya çok sevindimcanim bugün kadayıf yedim yarım dilim koydum kendime yerken sen geldin aklıma 3. catalda bıraktım bana iyi geliyorsun votivasyonum dibe çökmüştü sabah biraz senin sayende gaza geldim teşekkür ederim
Baby gene harikasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?