- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Eşimle alakası yok aslında, o zaten iş yerinde yiyor ona yemek yapmıyorum bile diyebilirim ,oğlan için yapıyorum, yiyeceği şeyler sınırlı, dışarıya çıktığımızda yanımda taşıyabileceğim şeyler yapmam gerekiyor, poğaça iyi oluyor eline alıp yiyor oyalıyor onu, dışarıdan bir şey alıp yiyemiyoruz,Canim pogaca yapma bence yapinca yiyosun demekki, esin cok istemiyosa yap diye yapma bence bi sure alisana kadar
Yapmaa baklavada aşırı ötesi şeker var.direkt göbek çevresine. Dikkat et kendine hemi. Ben baklava aşığıydım.2 seneden fazladır yemiyorum. İnan tadını unuttum insan unutuyor ya zamanla aslındaAyy baby şaka bi yana da gerçektem insan kendini nazar edio. Hele ki ramazan Die ipin ucunu kaciiriom ben . Bugün baklava yedim ama öyle bi dilim değil
1 yaşına girdi kuzucukKuzun kaç yaşındaydı. Hayırlı ömrü olsun
Ayy çok sağol senin de canımmutlu pazarlar kızlarrr anneler gününüz kutlu olsun
insanın canı tatlı istiyor. balı az yedim. ama tabi ekmek yerine simit ya da pide oldu. tambuğday el açması yufka almıştık köylüden. ya da ondan. tatlı niyetine de bari sütlaç yapalım dedik. gerçi şekeri biraz fazla geldi. ben artık az şekerli seviyorum. ağız kapalı olunca bakamıyorsun tadına.Ah şu pideler ballar sutlaclar. Sen de ramazan da ben gbi oluon zaar
maşallah. poğaçayı ben de çok severim.yapınca yeniyor bende 5erkek çocuk var eşimle 6erkek sürekli hamur işi istiyorlar imtihan oluyorum resmen öyle bir iki tepsi yetmiyor 4 ü büyük gelişme döneminde 4 tepsiden az yapamıyorum
afiyet olsun kuzum iftar fazla değil mi? nasıl yedin?Ç. Tesi sahur
Eki Görüntüle 2267989 bu iki kişilik tabak
İftar
1 tabak nohut yemeği
2 karnıyarık
2 kaşık pirinç Pilavı
Salata 1
1 kase şehriye çorba
2 bardak kola
1 parça tavuk eti
Spor yok su az
Nice yıllara canım.dün kayınvalidemin yaylasına gittik internet tlf hiçbirşey çekmiyordu.şimdi eve döndükHerlese çoook teşekkür ederim kızlar
Hepimizin evlatları hayırlı ömür yaşasın hep mutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?