Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi aksamlarr
Menum: Wydra

Sahur: 2 yumurtali menemen, 1 dilim kepekli ekmekten kasarli tost , 1 parca light beyaz peynir, 2 zeytin

Iftar: ezogelin corba,3 izgara kofte, 3 yemek kasigi zeytinyagli fasulye, yarim kase cacik
Iftardan sonra turk kahvesi ,cay, kuruyemis, 1 adet biskuvi, 5 erik yedim. Biraz abartmis olabilirim ama halsizlestim sekerim dustu heralde biskuvi yedim..
Spor hic yok ama 3 saate yakin ev isi yaptim ayaktaydim hep temizlik ve yemek icin..
Oruca biraz alisayim evde sporada baslicam hafif hafif

Iben de menümü yazayım
..
Saat 20.00
1 tabak kabak çorbası tuzsuz
1 baş soğan :)) maydanoz üzerine bol limon
4 kaşık bezelyeli tavuk
Birkaç kaşık makarna
....
21.30
Türk kahvesi
.....
23.30 da 1 yeşil elma yiyeceğim
..
Su : 3 litre ama 5 e tamamlayacağım inşallah
Spor : yok
...

Suyu süper içiyosnn bayıldıımmm

Ama gerçekten 5 lt çok değil mi keşke bi dr a danışsan kuzu ya

Ama gerçekten 5 lt çok değil mi keşke bi dr a danışsan kuzu ya
Çok gittim doktorlara ama tek çare su, bir de ramazan diye çok içiuorum normalde bu kadar değil gündüz susuz kalırsam ağrım oluyor. Baktıracağım müsait bir zamanda zatwn kolonoskopiyle ama başka doktora gitmem lazım. Gittiğim narkozsuz olmaz demişti . neyse bakıcaz artık..
Ağrı dediğim de söylemesi ayıp bağırsak hareketleri yavaşladığı için oluyor su içince rahatlıyor.çok ayrıntıya girmeyeyim :)

evwt bu programı indireli tam 15 gün oldu ve 15 gündür ekmek kızartma kesinlikle ağzıma sürmedm. Pilav da aynı şekilde, listeye sonradan bulgur pilavı ve mısırı da ekledim.. Tek sıkıntım hamır işiydi onu da azalttım. Şimdi tek ama tek makarna kaldı, bırakamıyorum nasıl bir psikolojik bağ kurduysam artık. Zamanla onu da aşacağıma inanıyprum ama 15 gündür bırakamadım maalesef

Anladım kuzu

Tebrikler canım bayağı ciddi yol aldın maşallah

Çok zor bir durum canım geçmiş olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…