- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Kim yapmışEvladını sokağa bırakmak akşama kadar sormamak ne demek arkadaşlar içim acıyo ya
Iftara gidiyomNerelerdesiniz hanımlarrrr hu huu
Afiyet olsun. Ben de biraz fazla kaçırdım dinleniyorum. Sabaha kadar su,başka bir şey yemeyeceğim , sadece 1 yeşil elma yerim . bakalımIftara gidiyom
Müge de vardı sabahKim yapmış
Suyu süper içiyosnn bayıldıımmmIben de menümü yazayım
..
Saat 20.00
1 tabak kabak çorbası tuzsuz
1 baş soğan :)) maydanoz üzerine bol limon
4 kaşık bezelyeli tavuk
Birkaç kaşık makarna
....
21.30
Türk kahvesi
.....
23.30 da 1 yeşil elma yiyeceğim
..
Su : 3 litre ama 5 e tamamlayacağım inşallah
Spor : yok
...
Teşekkürlerrr eeee 25 sene içmezsem bağırsaklarım benden intikam alır, susuz çalışmıyor :) ama severek içiyorum hatta korkuyorum aşırı içip bu sefer böbreklerime zarar verir diye .5 lt yi geçmemesini istiyorum bakalımSuyu süper içiyosnn bayıldıımmm
Ama gerçekten 5 lt çok değil mi keşke bi dr a danışsan kuzu yaTeşekkürlerrr eeee 25 sene içmezsem bağırsaklarım benden intikam alır, susuz çalışmıyor :) ama severek içiyorum hatta korkuyorum aşırı içip bu sefer böbreklerime zarar verir diye .5 lt yi geçmemesini istiyorum bakalım
Çok gittim doktorlara ama tek çare su, bir de ramazan diye çok içiuorum normalde bu kadar değil gündüz susuz kalırsam ağrım oluyor. Baktıracağım müsait bir zamanda zatwn kolonoskopiyle ama başka doktora gitmem lazım. Gittiğim narkozsuz olmaz demişti . neyse bakıcaz artık..Ama gerçekten 5 lt çok değil mi keşke bi dr a danışsan kuzu ya
İyi akşamlar,iyi nöbetlerBen yine nöbetçiyim .bugünkü menüm
Sahur: 2 haşl yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,1dlm tb ekmek ,1günkurusu
İftar: çorba,fırında tavuk,4 kaşık dövme pilavı
Çilek,portakal
1.5 lt su,45 dk pilates
Anladım kuzuÇok gittim doktorlara ama tek çare su, bir de ramazan diye çok içiuorum normalde bu kadar değil gündüz susuz kalırsam ağrım oluyor. Baktıracağım müsait bir zamanda zatwn kolonoskopiyle ama başka doktora gitmem lazım. Gittiğim narkozsuz olmaz demişti . neyse bakıcaz artık..
Ağrı dediğim de söylemesi ayıp bağırsak hareketleri yavaşladığı için oluyor su içince rahatlıyor.çok ayrıntıya girmeyeyim :)
Eki Görüntüle 2268493 evwt bu programı indireli tam 15 gün oldu ve 15 gündür ekmek kızartma kesinlikle ağzıma sürmedm. Pilav da aynı şekilde, listeye sonradan bulgur pilavı ve mısırı da ekledim.. Tek sıkıntım hamır işiydi onu da azalttım. Şimdi tek ama tek makarna kaldı, bırakamıyorum nasıl bir psikolojik bağ kurduysam artık. Zamanla onu da aşacağıma inanıyprum ama 15 gündür bırakamadım maalesef
Anladım kuzu
İyiyim fatma ablacım sorcam da göremiyorum ki
Ozlemciim nasılsın hiç ablani sormuyorsun
Çok zor bir durum canım geçmiş olsunnnÇok gittim doktorlara ama tek çare su, bir de ramazan diye çok içiuorum normalde bu kadar değil gündüz susuz kalırsam ağrım oluyor. Baktıracağım müsait bir zamanda zatwn kolonoskopiyle ama başka doktora gitmem lazım. Gittiğim narkozsuz olmaz demişti . neyse bakıcaz artık..
Ağrı dediğim de söylemesi ayıp bağırsak hareketleri yavaşladığı için oluyor su içince rahatlıyor.çok ayrıntıya girmeyeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?