- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Teşekkür ederimmmmTebrikler canım bayağı ciddi yol aldın maşallah
Sağolasın. bakalım Rabbim dermansız dert göstermesinÇok zor bir durum canım geçmiş olsunnn
Ben genelde her akşam 4-5 km yürüyorum ,inan o kadar hafifliyorum ki hatta sahurda bile bir şey yemiyorum, acıkmıyorum bile. Hem de iftara yakın 7ye gelşrken çıkıyoruz evden 8 e kadar yürüyoruz çay bahçesinde açıyoruz orucumuzı oğlumla. Evden yemek götürüyoruz. Yani sen susamadığını beynine inandırırsan ,hiç aklına bile gelmez su.Kızlar niyetli psikolojisiyle susarım acıkırım diye 1 haftadır doğru düzgün yürüyüş, spor yapmadım... Öyle olunca da iyice uzaklaştım diyetten. Yürüyüş yapan arkadaşlarım, bir sıkıntı oluyor mu susamak açısından??? Korkuyodum ben yaa ama başlıyorum yürüyüşe yarın kesin kararlıyım..
Tamam canım mutlaka dikkate alıcam dediklerini. Ben Öğle saatleri yürücem ancak işe giderken yürüme fırsatım oluyor öğlen 1 gibi. Susmamak içinde senin örnek alıcam bir dolu su içicem bugün bakayım.Ben genelde her akşam 4-5 km yürüyorum ,inan o kadar hafifliyorum ki hatta sahurda bile bir şey yemiyorum, acıkmıyorum bile. Hem de iftara yakın 7ye gelşrken çıkıyoruz evden 8 e kadar yürüyoruz çay bahçesinde açıyoruz orucumuzı oğlumla. Evden yemek götürüyoruz. Yani sen susamadığını beynine inandırırsan ,hiç aklına bile gelmez su.
Hele ki benim gibi suya aşık biri söylüyor bunu, tabi her binye farklı
Abla sen izinden döndün demi...ben uğrayamadım kısa bir süredir okuyordum ama mesajları
Afiyet olsun canımAfiyet olsun. Ben de biraz fazla kaçırdım dinleniyorum. Sabaha kadar su,başka bir şey yemeyeceğim , sadece 1 yeşil elma yerim . bakalım
bende soğan çok seviyorum ama mideme çok dokunuyor maalesefIben de menümü yazayım
..
Saat 20.00
1 tabak kabak çorbası tuzsuz
1 baş soğan :)) maydanoz üzerine bol limon
4 kaşık bezelyeli tavuk
Birkaç kaşık makarna
....
21.30
Türk kahvesi
.....
23.30 da 1 yeşil elma yiyeceğim
..
Su : 3 litre ama 5 e tamamlayacağım inşallah
Spor : yok
...
Sabah 5, 6 gibi yatınca mügeyi kaçırıyoruzMüge de vardı sabah
oh harikasin maaşallah ☺Eki Görüntüle 2268493 evwt bu programı indireli tam 15 gün oldu ve 15 gündür ekmek kızartma kesinlikle ağzıma sürmedm. Pilav da aynı şekilde, listeye sonradan bulgur pilavı ve mısırı da ekledim.. Tek sıkıntım hamır işiydi onu da azalttım. Şimdi tek ama tek makarna kaldı, bırakamıyorum nasıl bir psikolojik bağ kurduysam artık. Zamanla onu da aşacağıma inanıyprum ama 15 gündür bırakamadım maalesef
hoş geldin canım nerelerdeydin
Ozlemciim nasılsın hiç ablani sormuyorsun
İyiyim fatma ablacım sorcam da göremiyorum ki
Abla sen izinden döndün demi...ben uğrayamadım kısa bir süredir okuyordum ama mesajları
hoş geldin canım nerelerdeydin
Ayy sorma . Ben Kimim nerdeyim. Hep burda olucam demiştim oysaki. Yuzum tutmadı gelmeye. . Sen naptın de bakem
Sahur yapmadim abla. Eşim icin kalktım. Dün yemustim. Regl dolayısıyla çok yiyorum ve. Tatlı krizlerimi sütlü nuriyeler Baklavaları yiyerek . Saçma davranışlarlâ geçiştiriorum. Birbirimizi tutalım yaHayırlı geceler sevgili takımım
Sahur yapanlara afiyet olsun
Uyuyanlara iyi uykular
Sen ben deki yeme potansiyelinı bi bilseninsanın canı tatlı istiyor. balı az yedim. ama tabi ekmek yerine simit ya da pide oldu. tambuğday el açması yufka almıştık köylüden. ya da ondan. tatlı niyetine de bari sütlaç yapalım dedik. gerçi şekeri biraz fazla geldi. ben artık az şekerli seviyorum. ağız kapalı olunca bakamıyorsun tadına.
maşallah. poğaçayı ben de çok severim.
afiyet olsun kuzum iftar fazla değil mi? nasıl yedin?
Ay kendimizi kaybedince ne edioz bol su ve yuruyus dimiGünaydın arkadaşlar anneler gününüz kutlu olsun siz diz olun Kendinizi kaybetmeyin Ben kaybettim Gece sahurda iki tane daha poğaça yedim ha ha ama şu an kendimdeyim ve bir daha bu hataya düşmeyeceğim Az önce tartıldım ve kilom Cuma günün ki ile aynı çok şükür bunu neye borçluyum şuna 5 kilometreden fazla yürüyüş ve 4 litreden fazla su Aman suyunuzu ve hareketinizi eksik etmeyin lütfen
Weeee bağımlılık yaptığı kesin . Aklıma düştü bugün . İftar vakti 2 lahmacun yiyen ben . 3 koca dilim gene sacmaladimYapmaa baklavada aşırı ötesi şeker var.direkt göbek çevresine. Dikkat et kendine hemi. Ben baklava aşığıydım.2 seneden fazladır yemiyorum. İnan tadını unuttum insan unutuyor ya zamanla aslında
Kaptancanım. Nasılsın .mutlu pazarlar
Tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler gününü kutlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?