Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar niyetli psikolojisiyle susarım acıkırım diye 1 haftadır doğru düzgün yürüyüş, spor yapmadım... Öyle olunca da iyice uzaklaştım diyetten. Yürüyüş yapan arkadaşlarım, bir sıkıntı oluyor mu susamak açısından??? Korkuyodum ben yaa ama başlıyorum yürüyüşe yarın kesin kararlıyım..

Ben genelde her akşam 4-5 km yürüyorum ,inan o kadar hafifliyorum ki hatta sahurda bile bir şey yemiyorum, acıkmıyorum bile. Hem de iftara yakın 7ye gelşrken çıkıyoruz evden 8 e kadar yürüyoruz çay bahçesinde açıyoruz orucumuzı oğlumla. Evden yemek götürüyoruz. Yani sen susamadığını beynine inandırırsan ,hiç aklına bile gelmez su.
Hele ki benim gibi suya aşık biri söylüyor bunu, tabi her binye farklı

Tamam canım mutlaka dikkate alıcam dediklerini. Ben Öğle saatleri yürücem ancak işe giderken yürüme fırsatım oluyor öğlen 1 gibi. Susmamak içinde senin örnek alıcam bir dolu su içicem bugün bakayım.

bende soğan çok seviyorum ama mideme çok dokunuyor maalesef

oh harikasin maaşallah ☺

İyiyim fatma ablacım sorcam da göremiyorum ki

Sen sor canım ısrarlara dayanamam gelitim
Abla sen izinden döndün demi...ben uğrayamadım kısa bir süredir okuyordum ama mesajları

Döndüm canım şimdi kilo bildirerek alisiyorum düzgün menü vermeye başlayınca inşallah temelli dönmüş olurum
Sen nasılsın canım
hoş geldin canım nerelerdeydin

Bir yapıp bir bırakınca tam gelemedim canım ama artık inşallah düzene girmek istiyorum
Elime aldığım her lokmada menü vericem ona göre yemeliyim demem gerek
Başlamak bitirmenin yarısıdır inşallah başladım canım yarın menü vericem inşallah

Hayırlı geceler sevgili takımım
Sahur yapanlara afiyet olsun
Uyuyanlara iyi uykular
Sahur yapmadim abla. Eşim icin kalktım. Dün yemustim. Regl dolayısıyla çok yiyorum ve. Tatlı krizlerimi sütlü nuriyeler Baklavaları yiyerek . Saçma davranışlarlâ geçiştiriorum. Birbirimizi tutalım ya

Sen ben deki yeme potansiyelinı bi bilsen

Ay kendimizi kaybedince ne edioz bol su ve yuruyus dimi

Yapmaa baklavada aşırı ötesi şeker var.direkt göbek çevresine. Dikkat et kendine hemi. Ben baklava aşığıydım.2 seneden fazladır yemiyorum. İnan tadını unuttum insan unutuyor ya zamanla aslında
Weeee bağımlılık yaptığı kesin . Aklıma düştü bugün . İftar vakti 2 lahmacun yiyen ben . 3 koca dilim gene sacmaladim artık yemicem söz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…