- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Şimdi yattım, iyi gecelerHayırlı geceler sevgili takımım
Sahur yapanlara afiyet olsun
Uyuyanlara iyi uykular
Ben de çabalıyorum hala kilo vermeye buraya her gun gelemezsem diye yazip ayip etmek istemiyorum :)Ayy sorma . Ben Kimim nerdeyim. Hep burda olucam demiştim oysaki. Yuzum tutmadı gelmeye. . Sen naptın de bakem
Ben de bugün bir söz verecektim sen bendenn önce vermişsinWeeee bağımlılık yaptığı kesin . Aklıma düştü bugün . İftar vakti 2 lahmacun yiyen ben . 3 koca dilim gene sacmaladimartık yemicem söz ya
Benim bir günlük poğaça kaçamağım iki gün sonrasında artı gram olarak tartıya yansıdı ,O nedenle bundan sonra hayatıöda kaçamaklara yer yok ,siz de yapmayın ..Bugünler bir daha geri gelmeyecek benim bir buçuk Senem kayıpta ,şu an oturup ona Ağlamak üzülmek istemiyorum ama yine de İnsan kaybedince üzülüyor artık kayıplara yer yok fit olalım ve de hayatın tadını çıkarmaya bakalım inşallahAy kendimizi kaybedince ne edioz bol su ve yuruyus dimi
Dogrü en iyisi yapmamakBenim bir günlük poğaça kaçamağım iki gün sonrasında artı gram olarak tartıya yansıdı ,O nedenle bundan sonra hayatıöda kaçamaklara yer yok ,siz de yapmayın ..Bugünler bir daha geri gelmeyecek benim bir buçuk Senem kayıpta ,şu an oturup ona Ağlamak üzülmek istemiyorum ama yine de İnsan kaybedince üzülüyor artık kayıplara yer yok fit olalım ve de hayatın tadını çıkarmaya bakalım inşallah
Hm doğrudur benim minnak olunca ne kadar uyursam kar oluyo erkenden uyanıyo hanımefendiSabah 5, 6 gibi yatınca mügeyi kaçırıyoruz
Ateş bizi çağırıyoooGünaydın herkesé. Sabah bi kahvaltı yaptım acikip öğlen saldirmiyim Die. Ramazan sa Kilo alirim anladım ama en azindan 60 lari çok gecmesem ona bakcam Kilo vermek NO mumkün çünkü davetler var. Oglanin doğum günü Vs. Ay ne çok bahane m var
GnaydııınnnGünaydın takım.
Yaparsın abla mutlaka eminim benDöndüm canım şimdi kilo bildirerek alisiyorum düzgün menü vermeye başlayınca inşallah temelli dönmüş olurum
Sen nasılsın canım
Hadii, Allah tamamına erdirsin, hayırlı uğurlu olsunBen de çabalıyorum hala kilo vermeye buraya her gun gelemezsem diye yazip ayip etmek istemiyorum :)
Diyetisyene gidiyorum iste ama bu kez zayıflamam şart oldu nişanım var o zamana kadar ne versem kar
Teşekkür ederim ablacımm aminn inşallah :))Hadii, Allah tamamına erdirsin, hayırlı uğurlu olsun
hayırlı olsun canımcımTeşekkür ederim ablacımm aminn inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?