Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ayy sorma . Ben Kimim nerdeyim. Hep burda olucam demiştim oysaki. Yuzum tutmadı gelmeye. . Sen naptın de bakem
Ben de çabalıyorum hala kilo vermeye buraya her gun gelemezsem diye yazip ayip etmek istemiyorum :)
Diyetisyene gidiyorum iste ama bu kez zayıflamam şart oldu nişanım var o zamana kadar ne versem kar

Weeee bağımlılık yaptığı kesin . Aklıma düştü bugün . İftar vakti 2 lahmacun yiyen ben . 3 koca dilim gene sacmaladim artık yemicem söz ya
Ben de bugün bir söz verecektim sen bendenn önce vermişsin
Bunu okuyan herkes,,,,,!!!!!!!!
SÖZ şu 10 gün MAKARNA yemeyeceğim inşallah

Ay kendimizi kaybedince ne edioz bol su ve yuruyus dimi
Benim bir günlük poğaça kaçamağım iki gün sonrasında artı gram olarak tartıya yansıdı ,O nedenle bundan sonra hayatıöda kaçamaklara yer yok ,siz de yapmayın ..Bugünler bir daha geri gelmeyecek benim bir buçuk Senem kayıpta ,şu an oturup ona Ağlamak üzülmek istemiyorum ama yine de İnsan kaybedince üzülüyor artık kayıplara yer yok fit olalım ve de hayatın tadını çıkarmaya bakalım inşallah

Dogrü en iyisi yapmamak

Ateş bizi çağırıyooo

Döndüm canım şimdi kilo bildirerek alisiyorum düzgün menü vermeye başlayınca inşallah temelli dönmüş olurum
Sen nasılsın canım
Yaparsın abla mutlaka eminim benİyiyim bende ramazana ayak uydurmaya çalışıyorum... Acilende uydurmam lazım 2 ayım kaldı düğünüme.

Günaydınnn kızlar

Dünkü menüm;

İftar;
1 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe kuru fasulye
Yağsız salata
2 küçük salata turşusu
Ayran

Ara;
2 yk bulgur pilavı
Yoğurt
5-6 petibör bisküvi , çay

Sahur;
1, 5 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 bardak hoşaf
3 zeytin

Su: 2,5 litre
Gündüz; 15 dk tempolu yürüyüş

Ben de çabalıyorum hala kilo vermeye buraya her gun gelemezsem diye yazip ayip etmek istemiyorum :)
Diyetisyene gidiyorum iste ama bu kez zayıflamam şart oldu nişanım var o zamana kadar ne versem kar
Hadii, Allah tamamına erdirsin, hayırlı uğurlu olsun

Selam kizlar, iki gundur iftara kadar bas agrisi cekiyorum ozellikle son saatlerde.. susuzluktan sanirim, sahura kadarda 2-2.5 lt su iciyorum oysa.
Demin tartildim 73.1 ciktim, biraz dikkatli gidersem cuma 72leri gorurum bence :)
Bugun yarim saat pilates yaptim evde, yavas yavas baslamak istiyorum spora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…