- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
Teşekkür ederim ablacımm aminn inşallah :))
Sahur yapmadim abla. Eşim icin kalktım. Dün yemustim. Regl dolayısıyla çok yiyorum ve. Tatlı krizlerimi sütlü nuriyeler Baklavaları yiyerek . Saçma davranışlarlâ geçiştiriorum. Birbirimizi tutalım ya
Ben de çabalıyorum hala kilo vermeye buraya her gun gelemezsem diye yazip ayip etmek istemiyorum :)
Diyetisyene gidiyorum iste ama bu kez zayıflamam şart oldu nişanım var o zamana kadar ne versem kar
@AntAntepiaabla aha böyle mi çağırayım seni
Yaparsın abla mutlaka eminim benİyiyim bende ramazana ayak uydurmaya çalışıyorum... Acilende uydurmam lazım 2 ayım kaldı düğünüme.
Sen halledersin canım en azından yanlış şeylerde yesen miktarı kontrollü canim
Ayyy canım hayırlı olsun çok güzel bir gelin olucaksin inşallah
Evetttttt
Bu kadar yürekten çağırma beni
Ayyy canım inşallah çok güzel bir gelin olucaksin inşallah bu 2 ayı çok güzel değerlendir canım
İlk defa bir günü sıfır kaçamaksız tamamladım çok şükürrrrr. Listeye şehriye çorbası yeme diye de ekledim. Acıkırsam havuç marul kemiricem artık,başka çaresi yok
Günaydınnn kızlar
Dünkü menüm;
İftar;
1 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe kuru fasulye
Yağsız salata
2 küçük salata turşusu
Ayran
Ara;
2 yk bulgur pilavı
Yoğurt
5-6 petibör bisküvi, çay
Sahur;
1, 5 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 bardak hoşaf
3 zeytin
Su: 2,5 litre
Gündüz; 15 dk tempolu yürüyüş
Iyi aksamlar
Menumu bildireyimWydra
Sahur: tarcinli yulaf lapasi, yarim muz , chia tohumu ektim uzerine
Iftar: 1 hurma, 1 kase ezogelin corbasi, etli bulgur pilavi (yarim porsiyonunu yiyebildim tikandim), 2 yemek kasigi zeytinyagli fasulye
Yemekten sonra turk kahvesi, cay icer kaparim gunu.
En fazla 1 hurma yerim.
2.5t su icerim, 30 dk pilates yaptim.
iyi akşamlarkızlar
sahur 2yumurta 2dilim ekmek
5zeytin peynir
bolca yeşillik
iftar 1kase tarhana çorbası
1.5kıymalı pide evde yaptım lahmacun gibi ince idi hamuru
1lt su şimdilik
1.5saar yürüyüş
benimde baş ağrım bitmiyor susuzluktan galiba
Selam kızlar
Buhün çok yorgun halsizimm
Menü
Saat 20.00
Fotoda gördüğünüz şey (soğan,maydanoz,limon,üzerine haşlanmış yağsız tuzsuz tavuk parçaları)
Yarım yeşil elma
4 kaşık patates yemeği
....
Saat 22.45
3 Kaşık patates yemeği
1.5 tabak şehriye
....
Su: yeni başladım 3 lt fix
Spor : 5 km yürüyüş.
Şehriyeyi de bırakacam en sonunda ha.onda da ayatım bozuluyor.hem pakete baktım karbonhidrat değeri yüksek ama önce makarnayı diğerlerini bırakayım da, ona daha sonra bakıcam inşallahEki Görüntüle 2268851
Olsun kaçamaklı da olsa menü versen daha iyi olmaz mı? zamanla hatalarını görüp azaltıyorsun. Bende öyle oldu yaniTebrikler canım
Bende kacamakdiz bir gün g cirsem menü vercemde bakalım
Yağ koyuyorum salça koyuyorum + şehriye + su az nane,,,,, 5 dakikadan az pişiyor, arpa şehriye olursa 5 dakikadan az fazla pişiyorum ,oğlan şehriye yemeden uyuyunca gece acıktım diys kıvranıyor her gece yatmadan önce içer çorbasını,yoksa gece halim harap :) salata da güzel oldu evet teşekkürler tavsiye ederimmBiraz karbon ağırlıklı kli olmuş canım ama miktarları az sorun olmaz umarım kilo verimine bisküvi benim de dikkat imi çekti yarın daha güzel menü vermek dileğiyle afiyet olsun canım
Menunde sporunda çok güzel canım kutlarım başarılı bir gün gecirmisdin
Geçmiş olsun canım baş ağrısı Ramazan'ı şerifte oluyor bende de arasirada olsa
Menunde sporunda çok güzel canım kutlarım
1.5 tabak sehriyeyi ne yaparak yedin canım merak ettim biz genelde çorba ve pilavda kullanırız yemeğimi yapılıyor acaba
Resimdeki salatan süper görünüyor afiyet olsun
Su 2.4 litrede kaldıSelam kızlar
Buhün çok yorgun halsizimm
Menü
Saat 20.00
Fotoda gördüğünüz şey (soğan,maydanoz,limon,üzerine haşlanmış yağsız tuzsuz tavuk parçaları)
Yarım yeşil elma
4 kaşık patates yemeği
....
Saat 22.45
3 Kaşık patates yemeği
1.5 tabak şehriye
....
Su: yeni başladım 3 lt fix
Spor : 5 km yürüyüş.
Şehriyeyi de bırakacam en sonunda ha.onda da ayatım bozuluyor.hem pakete baktım karbonhidrat değeri yüksek ama önce makarnayı diğerlerini bırakayım da, ona daha sonra bakıcam inşallahEki Görüntüle 2268851
Yine iyi maşallah bende oda yokSu 2.4 litrede kaldı
Maşallah canımben kesin kilo aldım ya menü bildirmiyorum çünkü çok yiyorumGünaydınlar hanımlar,biliyorum kaç gündür ne menü ne kilo bildirimi yaptım,suçluyum hhaklısınız.C.tesi akşamdan itibaren Ankara yı gezmek amacıyla gelen can bi arkadaşım dün akşama kadar bendeydi.Dolayısıyla menüler şaşırdı,ama hergünü en az 15bin adımla bitirdim.Ayrıca arada onu da kandırıp yarım saat kadar pilates yaptım.Kilom hala 55.2,cumaya kısmet artık
Teşekkür ederim canım.dün nöbet ertesi niyetliydim üstüne de migrenim tuttu.kötü bir gündü benim için.iftara davetliydik menğmü yazamadımİyi akşamlar,iyi nöbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?