Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi aksamlar
Menumu bildireyim Wydra

Sahur: tarcinli yulaf lapasi, yarim muz , chia tohumu ektim uzerine

Iftar: 1 hurma, 1 kase ezogelin corbasi, etli bulgur pilavi (yarim porsiyonunu yiyebildim tikandim), 2 yemek kasigi zeytinyagli fasulye

Yemekten sonra turk kahvesi, cay icer kaparim gunu.
En fazla 1 hurma yerim.

2.5t su icerim, 30 dk pilates yaptim.

Sen halledersin canım en azından yanlış şeylerde yesen miktarı kontrollü canim
Ben de çabalıyorum hala kilo vermeye buraya her gun gelemezsem diye yazip ayip etmek istemiyorum :)
Diyetisyene gidiyorum iste ama bu kez zayıflamam şart oldu nişanım var o zamana kadar ne versem kar

Ayyy canım hayırlı olsun çok güzel bir gelin olucaksin inşallah
@AntAntepiaabla aha böyle mi çağırayım seni

Evetttttt
Bu kadar yürekten çağırma beni

Yaparsın abla mutlaka eminim benİyiyim bende ramazana ayak uydurmaya çalışıyorum... Acilende uydurmam lazım 2 ayım kaldı düğünüme.

Ayyy canım inşallah çok güzel bir gelin olucaksin inşallah bu 2 ayı çok güzel değerlendir canım

Selam kızlar
Buhün çok yorgun halsizimm
Menü
Saat 20.00
Fotoda gördüğünüz şey (soğan,maydanoz,limon,üzerine haşlanmış yağsız tuzsuz tavuk parçaları)
Yarım yeşil elma
4 kaşık patates yemeği
....
Saat 22.45
3 Kaşık patates yemeği
1.5 tabak şehriye
....
Su: yeni başladım 3 lt fix
Spor : 5 km yürüyüş.
Şehriyeyi de bırakacam en sonunda ha.onda da ayatım bozuluyor.hem pakete baktım karbonhidrat değeri yüksek ama önce makarnayı diğerlerini bırakayım da, ona daha sonra bakıcam inşallah

Biraz karbon ağırlıklı kli olmuş canım ama miktarları az sorun olmaz umarım kilo verimine bisküvi benim de dikkat imi çekti yarın daha güzel menü vermek dileğiyle afiyet olsun canım

Menunde sporunda çok güzel canım kutlarım başarılı bir gün gecirmisdin

Geçmiş olsun canım baş ağrısı Ramazan'ı şerifte oluyor bende de arasirada olsa
Menunde sporunda çok güzel canım kutlarım

1.5 tabak sehriyeyi ne yaparak yedin canım merak ettim biz genelde çorba ve pilavda kullanırız yemeğimi yapılıyor acaba
Resimdeki salatan süper görünüyor afiyet olsun

Yağ koyuyorum salça koyuyorum + şehriye + su az nane,,,,, 5 dakikadan az pişiyor, arpa şehriye olursa 5 dakikadan az fazla pişiyorum ,oğlan şehriye yemeden uyuyunca gece acıktım diys kıvranıyor her gece yatmadan önce içer çorbasını,yoksa gece halim harap :) salata da güzel oldu evet teşekkürler tavsiye ederimm

Su 2.4 litrede kaldı

Günaydınlar hanımlar,biliyorum kaç gündür ne menü ne kilo bildirimi yaptım,suçluyum hhaklısınız.C.tesi akşamdan itibaren Ankara yı gezmek amacıyla gelen can bi arkadaşım dün akşama kadar bendeydi.Dolayısıyla menüler şaşırdı,ama hergünü en az 15bin adımla bitirdim.Ayrıca arada onu da kandırıp yarım saat kadar pilates yaptım.Kilom hala 55.2,cumaya kısmet artık

Maşallah canımben kesin kilo aldım ya menü bildirmiyorum çünkü çok yiyorum

Salmak yok kızlar hadi toparlanma vakti,yaz geldi mayısın bitmesine 15 gün kaldı, haziranda bıngıl bıngıl mı gezmek istiyorsunuzzzzz ??? dermişim.. :). Menümüzü elimizden geldiğince azaltalım ,ben mesela dün gece çok acıktım ama sırf buraya yazmamak için ekmek yemedim, iyi de ettim. Menü yazmanın bu yararı var . bakalım bu akşam da inşallah iftarda soğan salatası 22.30da da tuzsuz kabak çorbası yapasım var ,bağırsaklar çalışsın diye de 1 elma bu kadar. Oof of daha vermem gereken 22 kilo var. Rüyamda Cüneyt Arkın'ı gördüm,kalp damar cerrahıymış, varislerimi tedavi edecek falan töbe töbe :) gece bacağıma kramp girdi de ondan etkilendim herhalde kız ama Cüneyt abi ne alaka onu çözemedim

İyi akşamlar,iyi nöbetler
Teşekkür ederim canım.dün nöbet ertesi niyetliydim üstüne de migrenim tuttu.kötü bir gündü benim için.iftara davetliydik menğmü yazamadım
Sahur: haşl yumurta,ceviz,tb ekmeğe tost,zeytin,domates salatalık
İftar: çorba.4-5 sarma,fırında köfteli patates 3 kaşık,3-4 kaşık bulgur pilavı,salata
Karpuz
1.5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…