- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
hayırlı olsun canımcım
Allah tamamına erdirsin vampirim
Sen halledersin canım en azından yanlış şeylerde yesen miktarı kontrollü canim
Ayyy canım hayırlı olsun çok güzel bir gelin olucaksin inşallah
Evetttttt
Bu kadar yürekten çağırma beni
Ayyy canım inşallah çok güzel bir gelin olucaksin inşallah bu 2 ayı çok güzel değerlendir canım
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar,bu ara sağlık sorunlarım başladı,misafir ağırlayım derken lenfödemle tanıştım.O yüzden pek yorum,menü bildiremedim,kusura bakmayın.Kilom sabah
55.2 idi sanırım sabit. Yine 1 ay raporluyum bakalım bu arada ne olacak
Ne gelirse Allah tan canım, hastalığı veren şifasınıda verir inşallah. Dualarım seninleÇok sağol.42 yaşındayım,eylül de erken evre meme kanseri teşhisi ile ameliyat olmuştum.Hatta kemoterapiye bile gerek duyulmamıştı.Herşey bitti işe döndüm,artık yine önceki gibiyim derken elimde lenfödem başladı şimdi de.Sanırım artık işimi yapamayacağım ve geri hizmete geçeceğim.Benim gibi kıpır kıpır bir insana zor geliyor işte.
Allah annenede şifa versin canımGeçmiş olsun ablacım
Annemin de hastalığı lenflerine yayılıyor
Geçmiş olsun canımDün pilates yaptıktan sonra kalça eklemimi incitmişim.aksayarak yürüyorum çokşaşkınım çünkü ağır spor yapmaya alışkın olan ben bir pilatesle kaslarımı incittim.o yüzden spora bir müddet mecburi ara veriyorum.bugünkü menüm
Sahur: sütlü chialı cevizli kurumeyveli yulaf lapası
İftar: çorba, tavuklu krep,salata,1/4 kase muhallebi
1.5 lt su
geçmiş olsun canım, dikkat et kendineDün pilates yaptıktan sonra kalça eklemimi incitmişim.aksayarak yürüyorum çokşaşkınım çünkü ağır spor yapmaya alışkın olan ben bir pilatesle kaslarımı incittim.o yüzden spora bir müddet mecburi ara veriyorum.bugünkü menüm
Sahur: sütlü chialı cevizli kurumeyveli yulaf lapası
İftar: çorba, tavuklu krep,salata,1/4 kase muhallebi
1.5 lt su
Sende mi yatmadın kaptanımgeçmiş olsun canım, dikkat et kendine
Bebeğini güle güle büyüt canım.Selamlar
Yeni doğum yaptım.
Bı hafta olacak yapalı diyet için erken mı acaba .
Diyet derken sağlıklı beslenip takıma katılmak için erken mı acaba.
Sağol canım,bu da geçecek biliyorumGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun
teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
teşekkür ederim.geçmiş olsun canım, dikkat et kendine
Fizik tedaviye gittin mi?Etiketlemedi beceremedim iyimi
Kızlar benim bacaklar, kollar çok ağrıyor. Bana dinlenmek yaramıyor, ne oturabiliyorum, ne yatabiliyorum, ne yürüyüş yapabiliyorum.
Evde pek işim de yok. Iftara 1,5 saat kala kalkıp yemek yapıyorum, teravih namazına gidiyorum, sonrası yine boş.
Sabah 5 e kadar oturup öğleye kadar yatıyorum.
Bu ağrılar bütün hayatımı alt üst etti
gülüm geçmiş olsun.Etiketlemedi beceremedim iyimi
Kızlar benim bacaklar, kollar çok ağrıyor. Bana dinlenmek yaramıyor, ne oturabiliyorum, ne yatabiliyorum, ne yürüyüş yapabiliyorum.
Evde pek işim de yok. Iftara 1,5 saat kala kalkıp yemek yapıyorum, teravih namazına gidiyorum, sonrası yine boş.
Sabah 5 e kadar oturup öğleye kadar yatıyorum.
Bu ağrılar bütün hayatımı alt üst etti
bebeğini güle güle büyüt. diyet için çok erken önceliğin bebeğin ve sensin. sağlıklı beslenip bol su içmelisin kuzum. burada destek tabii ki oluruz.Selamlar
Yeni doğum yaptım.
Bı hafta olacak yapalı diyet için erken mı acaba .
Diyet derken sağlıklı beslenip takıma katılmak için erken mı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?