- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
Geçmiş olsunnnBelim o kadar ağrıyo ki anlatamam
Kaburgamla kalça kemiğim birbirine sürtünüyor ve geberiyorum ağrısından
Hastalığım daha da ilerlemiş sanırım ne yapılır ki ya
Okuyum tatlım, sen ovalayarak oluşan daha iyi sankiBna okur musın ablacım çok kötüyüm
Yok gitmedim, önceden sadece dizlerim ağrıyordu, kermeste kollarıma fazla yüklendim heralde kollarımda ağrıdı. 20 günlük bir ilaçla kollarımdaki ağrıyı en aza indirdim. Hâlâ yatarken altta kalan kolumda hafif uyuşma ve hafif ağrı oluyor, üsttekine sadece hafif ağrı oluyor, yatmazsam ağrı pek belli olmuyor.
Dizlerim her halükarda ağrıyor. Tr ye gelince romatizma doktoruna gitmeyi düşünüyorum
Günaydın kızlar.sahurluklarımı hazırladım nöbete gidiyorum şimdi.sizler de kaçamak yapmayın haftasonu diye tamam mı?
Selamlar
Yeni doğum yaptım.
Bı hafta olacak yapalı diyet için erken mı acaba .
Diyet derken sağlıklı beslenip takıma katılmak için erken mı acaba.
Bizim bugün yemekte ıspanak vardı bir de makarna ve tatlı.onları yemedim hurma yedim tatlı niyetine.yarın iftara davetliyiz ama ben de orda sıkıntı yaşıyorum iştevalla haftasonu zorladı azcık oruç. işyerinde farkında olmuyorum.
İyi akşamlar,bu ara sağlık sorunlarım başladı,misafir ağırlayım derken lenfödemle tanıştım.O yüzden pek yorum,menü bildiremedim,kusura bakmayın.Kilom sabah
55.2 idi sanırım sabit. Yine 1 ay raporluyum bakalım bu arada ne olacak
Rabbim şifa versin. çok üzüldüm. inşallah tez zamanda şifa bulursun canım.Çok sağol.42 yaşındayım,eylül de erken evre meme kanseri teşhisi ile ameliyat olmuştum.Hatta kemoterapiye bile gerek duyulmamıştı.Herşey bitti işe döndüm,artık yine önceki gibiyim derken elimde lenfödem başladı şimdi de.Sanırım artık işimi yapamayacağım ve geri hizmete geçeceğim.Benim gibi kıpır kıpır bir insana zor geliyor işte.
geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. ben de şu r... geçsin spora başlayacağım. şimdilik sadece günlük biraz yürüyüş yapıyorum o kadar.Dün pilates yaptıktan sonra kalça eklemimi incitmişim.aksayarak yürüyorum çokşaşkınım çünkü ağır spor yapmaya alışkın olan ben bir pilatesle kaslarımı incittim.o yüzden spora bir müddet mecburi ara veriyorum.bugünkü menüm
Sahur: sütlü chialı cevizli kurumeyveli yulaf lapası
İftar: çorba, tavuklu krep,salata,1/4 kase muhallebi
1.5 lt su
Ben de dün bir pantolonumu denedim olmadı.biraz canım sıkıldı çünkü geçen yıl bu zamanlar oluyordu.yapacak birşey yok yola devambugün yazlıklarımı çıkardım. ve hala giyemediğim kıyafetlerimi gördüm bazanın altında
Dün ağrı kesici içtim bugün biraz daha iyiyim.yarın hafif birşeyler yapmayı denerim yine alışmış kudurmuştan beterdirRabbim şifa versin. çok üzüldüm. inşallah tez zamanda şifa bulursun canım.
geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. ben de şu r... geçsin spora başlayacağım. şimdilik sadece günlük biraz yürüyüş yapıyorum o kadar.
Bizim bugün yemekte ıspanak vardı bir de makarna ve tatlı.onları yemedim hurma yedim tatlı niyetine.yarın iftara davetliyiz ama ben de orda sıkıntı yaşıyorum işte
Dün ağrı kesici içtim bugün biraz daha iyiyim.yarın hafif birşeyler yapmayı denerim yine alışmış kudurmuştan beterdir
Ben de dün bir pantolonumu denedim olmadı.biraz canım sıkıldı çünkü geçen yıl bu zamanlar oluyordu.yapacak birşey yok yola devam
Hadi inşallah bbakalımşu 80 bir gelsin ardından 77 ilk hedefim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?