Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

geçmiş olsun canım yaa. yüklenme kendine. sağlık çok önemli.

Selamlar
Yeni doğum yaptım.
Bı hafta olacak yapalı diyet için erken mı acaba .
Diyet derken sağlıklı beslenip takıma katılmak için erken mı acaba.

canım hoşgeldin nasılsın? hatırladın mı beni? bebişin hayırlı olsun. kız mı oğlan mı? kaç kilosun? çok soru sordum

bu arada düzenli menü paylaşırsan dengelersin ama 1 haftalık doğum için diyet erken tabi. vücut toparlasın bir kendini.

Rabbim şifa versin. çok üzüldüm. inşallah tez zamanda şifa bulursun canım.
geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. ben de şu r... geçsin spora başlayacağım. şimdilik sadece günlük biraz yürüyüş yapıyorum o kadar.

Dün ağrı kesici içtim bugün biraz daha iyiyim.yarın hafif birşeyler yapmayı denerim yine alışmış kudurmuştan beterdir

Bizim bugün yemekte ıspanak vardı bir de makarna ve tatlı.onları yemedim hurma yedim tatlı niyetine.yarın iftara davetliyiz ama ben de orda sıkıntı yaşıyorum işte

valla ben kıymalı kabak yemeği, 1 servis kaşığı sebzeli bulgur pilavı, pancar turşusu, köz biber, pide yedim. üstüne 1,5 adet baklava, dondurma, nutella çekirdek ,acilen toplanması gerek bu menülerin farkındayım.

Ben de dün bir pantolonumu denedim olmadı.biraz canım sıkıldı çünkü geçen yıl bu zamanlar oluyordu.yapacak birşey yok yola devam

yazlık hem pantolona hem bluze ihtiyacım var. günlük dışarı için var da işyeri için eli yüzü düzgün birkaç bluz almam lazım. ya da tez zayıflamam. çünkü dolaplar giyemediğim giysilerle dolu

İyi akşamlar hanımlar
Bu gece 21.45 te öyle bir acıktım ki
Nasıl anlatayım önümde bir tencere salçalı makarna olsa yerim ya da bir tepsi börek o derece
Ama ben ne yaptım? Benim oğlana dedim ki hadi havuç yiyelim :) 3 adet havuç ve zeytin yedim öyle bir kesildi ki iştahım size anlatamam. Tamam zeytin biraz faxla kaçmış olabilir saymadım, 15-20 tane yemişimdir ama karbonhidrat tüketmekten iyidir değil mi :)

Menüm
Saat 20.00
1 büyük kase salata (tuzsuz)
4 kaşık karnabahar yemeği
3 kaşık makarna ( ah bundan yakamı kurtaramıyorum :) )
.....
Peşine 1 küçük fincan Türk kahvesi
......
Saat 21.45.
3 havuç
Biraz zeytin
.....
Su : 1.2 lt şimdilik
Spor: 5 dk egzersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…