- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
Sağolasın ablacımAllah annenede şifa versin canım
Ağrı kesici alamaz mısın kiEtiketlemedi beceremedim iyimi
Kızlar benim bacaklar, kollar çok ağrıyor. Bana dinlenmek yaramıyor, ne oturabiliyorum, ne yatabiliyorum, ne yürüyüş yapabiliyorum.
Evde pek işim de yok. Iftara 1,5 saat kala kalkıp yemek yapıyorum, teravih namazına gidiyorum, sonrası yine boş.
Sabah 5 e kadar oturup öğleye kadar yatıyorum.
Bu ağrılar bütün hayatımı alt üst etti
Ohutla pilavı tersi yapabilirdin benceGünaydın menümü yazamadım oğlan uyuyamadı bu gece 4 e kadar. Sonra da ben uyuyakaldım
Menü
20.00
1 ywşil elma
1 Küçük poğaça( gerçekten küçük)
...
21.45
1 yeşil elma
...
23.00
4 kaşık nohut
6 kaşık pilav
...
Su: 2.7 litre
Spor : 4 km yürüyüş
....
14 gündür pilav yememiştim o yüzden izin verdim kendime. Bi 14 gün daha yemem herhalde
Teşekkür ederim. Ya pilavı çok yiyesim geldi dediğim gibi 14 gündür ağzıma sürmemiştim. Şimdi bu akşam daha dikkatli olmaya çalışacağım,yavaş yavaş kötü beslenme alışkanlığımı azalttım, yavaştan da tamamen bırakma sürecine giriyorum tabi bir anda olmuyor maalesef.Ohutla pilavı tersi yapabilirdin bence
Ama gerçekten çok iyi gidiyosn canım bravo
Kolay gelsin o zaman :)Teşekkür ederim. Ya pilavı çok yiyesim geldi dediğim gibi 14 gündür ağzıma sürmemiştim. Şimdi bu akşam daha dikkatli olmaya çalışacağım,yavaş yavaş kötü beslenme alışkanlığımı azalttım, yavaştan da tamamen bırakma sürecine giriyorum tabi bir anda olmuyor maalesef.
Kadayıf dışında güzel olmuş afiyet olsun canım.. Ama insanın canı çekmiyor değil iftardan sonra, korumada az az yiyeceğiz inşallahIyi aksamlar menu bildirimim:
Sahur: 1 yumurta, 1 dilim tahilli ekmek, dil peyniri, 2 zeytin, yarim kase magnolya
Iftar: yarim tabak bezelye yemegi, 3 kasik bulgur pilavi, visne hosafi, yarim porsiyon kadayif tatlisi, 2 cay
Bugun yuruyus vs yok ama tum gun ayaktaydim iftara misafir vardi, hic oturmadim neredeyse
Su 2 lt kadar icmisimdir
Geçmiş olsun abla, hareketsizlikte yorgunluk yapıyor vücutta dediğin gibiEtiketlemedi beceremedim iyimi
Kızlar benim bacaklar, kollar çok ağrıyor. Bana dinlenmek yaramıyor, ne oturabiliyorum, ne yatabiliyorum, ne yürüyüş yapabiliyorum.
Evde pek işim de yok. Iftara 1,5 saat kala kalkıp yemek yapıyorum, teravih namazına gidiyorum, sonrası yine boş.
Sabah 5 e kadar oturup öğleye kadar yatıyorum.
Bu ağrılar bütün hayatımı alt üst etti
Süper canım afiyet olsuniyi geceler kızlar
sahur 2yumurta
1dilim peynir 4zeyt
salatalık domates
2dilim ekmek
iftar 1kase cacık
1ıçli köfte
1top dondurma
40dakik yürüyüş
50ip atlama
Yok gitmedim, önceden sadece dizlerim ağrıyordu, kermeste kollarıma fazla yüklendim heralde kollarımda ağrıdı. 20 günlük bir ilaçla kollarımdaki ağrıyı en aza indirdim. Hâlâ yatarken altta kalan kolumda hafif uyuşma ve hafif ağrı oluyor, üsttekine sadece hafif ağrı oluyor, yatmazsam ağrı pek belli olmuyor.Fizik tedaviye gittin mi?
Ramazan geldi geleli hiçbirşey yapmıyorum inan.gülüm geçmiş olsun.çok yoruyorsun kendini o kadar hırpalama lütfen
Orucumu 3 hapla açıyorum canım, sahurda almayı unutuyorumAğrı kesici alamaz mısın ki
Şu anki ağrılar hareketsizlikten oluyor, mukabelem bitince yürüyüşe başlamayı düşünüyorumGeçmiş olsun abla, hareketsizlikte yorgunluk yapıyor vücutta dediğin gibi
Sahurda alsan aslında günün ni kısmını kurtarır yaOrucumu 3 hapla açıyorum canım, sahurda almayı unutuyorum
Unutmazsam alırım canımSahurda alsan aslında günün ni kısmını kurtarır ya
Ağrıya okunan dualar var, ilaç fayda etmiyorsa dua okumayı sürdürebilirsinBelim o kadar ağrıyo ki anlatamam
Kaburgamla kalça kemiğim birbirine sürtünüyor ve geberiyorum ağrısından
Hastalığım daha da ilerlemiş sanırım ne yapılır ki ya
Bna okur musın ablacım çok kötüyümAğrıya okunan dualar var, ilaç fayda etmiyorsa dua okumayı sürdürebilirsin
Kadayıf dışında güzel olmuş afiyet olsun canım.. Ama insanın canı çekmiyor değil iftardan sonra, korumada az az yiyeceğiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?