Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ağrı kesici alamaz mısın ki

Günaydın menümü yazamadım oğlan uyuyamadı bu gece 4 e kadar. Sonra da ben uyuyakaldım

Menü
20.00
1 ywşil elma
1 Küçük poğaça( gerçekten küçük)
...
21.45
1 yeşil elma
...
23.00
4 kaşık nohut
6 kaşık pilav
...
Su: 2.7 litre
Spor : 4 km yürüyüş
....
14 gündür pilav yememiştim o yüzden izin verdim kendime. Bi 14 gün daha yemem herhalde

Ohutla pilavı tersi yapabilirdin bence
Ama gerçekten çok iyi gidiyosn canım bravo

Ohutla pilavı tersi yapabilirdin bence
Ama gerçekten çok iyi gidiyosn canım bravo
Teşekkür ederim. Ya pilavı çok yiyesim geldi dediğim gibi 14 gündür ağzıma sürmemiştim. Şimdi bu akşam daha dikkatli olmaya çalışacağım,yavaş yavaş kötü beslenme alışkanlığımı azalttım, yavaştan da tamamen bırakma sürecine giriyorum tabi bir anda olmuyor maalesef.

Kolay gelsin o zaman :)

Kadayıf dışında güzel olmuş afiyet olsun canım.. Ama insanın canı çekmiyor değil iftardan sonra, korumada az az yiyeceğiz inşallah

Geçmiş olsun abla, hareketsizlikte yorgunluk yapıyor vücutta dediğin gibi

Fizik tedaviye gittin mi?
Yok gitmedim, önceden sadece dizlerim ağrıyordu, kermeste kollarıma fazla yüklendim heralde kollarımda ağrıdı. 20 günlük bir ilaçla kollarımdaki ağrıyı en aza indirdim. Hâlâ yatarken altta kalan kolumda hafif uyuşma ve hafif ağrı oluyor, üsttekine sadece hafif ağrı oluyor, yatmazsam ağrı pek belli olmuyor.
Dizlerim her halükarda ağrıyor. Tr ye gelince romatizma doktoruna gitmeyi düşünüyorum

Kadayıf dışında güzel olmuş afiyet olsun canım.. Ama insanın canı çekmiyor değil iftardan sonra, korumada az az yiyeceğiz inşallah

Tesekkurlerr :)
Evet ama bir karenin yarisini yedim temkinli gitmis halim yani :) bakalim bu aksam nasi olcak kebap yiyecegiz ben az az yerim herseyden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…