- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Bende sivaslıyım almanyada yaşıyorumaslen sivas edirnede yaşıyorum canım
memnun oldum geliyor musunuz memleketeBende sivaslıyım almanyada yaşıyorum
özellikle hamur işi eksik olmuyor maalesefOh masallah 5 cocuk Allah bagislasin aslinda onlarin pesinde kilo verilir bence ama yemeklere dikkat etmek gerek haklisin bide evden abur cubur eksik olmaz cocuklardan dolayi
Inşallah temmuz ortası ordayımmemnun oldum geliyor musunuz memlekete
geçmiş olsun kuzum daha iyisindir inşSelam arkadaşlar ,müsaadenizle ben menü yazamayacağpım çünkğ ne yediğimi hatırlamıyorum dün o kadar hastaydım ki 4 tane ağrı kesici aldım ancak yavaşladı baş ağrım , öğleden sonra kilo bildirimi yapacağım inşallah
Geçmiş olsun canımSelam arkadaşlar ,müsaadenizle ben menü yazamayacağpım çünkğ ne yediğimi hatırlamıyorum dün o kadar hastaydım ki 4 tane ağrı kesici aldım ancak yavaşladı baş ağrım , öğleden sonra kilo bildirimi yapacağım inşallah
Sağolasın kaptanım .Çok ağrıyor hala başım ,biraz daha geçmezse yine ağrı kesici atmak zorunda kalacağım 1 saat daha bekleyeceğim monicim bakalım,normalde 1 gün ağrır geçerdi ama bu sefer çok ağır oldugeçmiş olsun kuzum daha iyisindir inş
Çok sağolasnnGeçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsunSelam arkadaşlar ,müsaadenizle ben menü yazamayacağpım çünkğ ne yediğimi hatırlamıyorum dün o kadar hastaydım ki 4 tane ağrı kesici aldım ancak yavaşladı baş ağrım , öğleden sonra kilo bildirimi yapacağım inşallah
Selam arkadaşlar ,müsaadenizle ben menü yazamayacağpım çünkğ ne yediğimi hatırlamıyorum dün o kadar hastaydım ki 4 tane ağrı kesici aldım ancak yavaşladı baş ağrım , öğleden sonra kilo bildirimi yapacağım inşallah
Görümcemin başı ağrıdığı zaman alnına çiğ payates sarardı, dene istersen, sürekli ilaç içmekten iyidirSağolasın kaptanım .Çok ağrıyor hala başım ,biraz daha geçmezse yine ağrı kesici atmak zorunda kalacağım 1 saat daha bekleyeceğim monicim bakalım,normalde 1 gün ağrır geçerdi ama bu sefer çok ağır oldu
Saracım nasılsınGeçmiş olsun canım
Selam arkadaşlar ,müsaadenizle ben menü yazamayacağpım çünkğ ne yediğimi hatırlamıyorum dün o kadar hastaydım ki 4 tane ağrı kesici aldım ancak yavaşladı baş ağrım , öğleden sonra kilo bildirimi yapacağım inşallah
geçmiş olsun canımSelam arkadaşlar ,müsaadenizle ben menü yazamayacağpım çünkğ ne yediğimi hatırlamıyorum dün o kadar hastaydım ki 4 tane ağrı kesici aldım ancak yavaşladı baş ağrım , öğleden sonra kilo bildirimi yapacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?