Benim spor skorları paylaşılmadığı için hiç mrnü bildiresim gelmiyo
Hayırdır inşallah canım?
Can sağlığı olsun arkadaşım,herşey düzelir.Sağlığın yerinde,sevdiklerin yanındaysa koyver gitsin gerisini
işle ilgili birilerine çok sinirlendim. haddinden fazla. hala sinirim geçmedi. zaten son ayların aşırı yoğunluğu. herşey yeme bozukluğunda patladı zaten. dünde öyle olunca. çok kötüydüm. üstüne tartı tavan yapmışAllah yardımcın olsun canım çok zor moral bozukluğu... Benimde bozuk tam olarak şu nedenden bile diyemiyorum yoruldum artık gerçekten...
şu ara kendimi durduramıyorum sadecim. evde depoladığım çikolatalar vardı. yedim bitirdim bu hafta. toplamda 700 grArtı çıksan da sakın hırsını yemeklerden alma.hepimiz diyet yaptığımız halde bazen artı çıkıyoruz kabızlık uykusuzluk ödem vs mesela ben dün artı çıkmıştım çok uykusuzdum.iftarda yemeğe çıımıştık dökülmesin diye artanları da yedim bugün eksi çıktım.kesinlşkle ödem
aynen. kimse doğru düzgün gelmiyor. insanın yazası olmuyor.
Haftada kaç kg veya gram veriyorsun, menün hep az az güzel oluyor ,spor da güzeliyi geceler kızlar
sahur menemen peynir zeytin
salatalik 2dilim ekmek
iftar 2kaşık bulgur pilavı
4kaşık kuru fasulye
salata turşu
2lt su
1.5 saat yürüyüş
100 ip atlama
gülüm çok veremiyorum maalesef bazen 500 bazen 800 benim yerimdebaşkası olsa igne ipliğe dönerdi metabolizma yavaş galiba çok hareketliyim sürekli bebek temizlik yemek kosturuyorum halbukiHaftada kaç kg veya gram veriyorsun, menün hep az az güzel oluyor ,spor da güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?