Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırdır inşallah canım?

Can sağlığı olsun arkadaşım,herşey düzelir.Sağlığın yerinde,sevdiklerin yanındaysa koyver gitsin gerisini
Allah yardımcın olsun canım çok zor moral bozukluğu... Benimde bozuk tam olarak şu nedenden bile diyemiyorum yoruldum artık gerçekten...
işle ilgili birilerine çok sinirlendim. haddinden fazla. hala sinirim geçmedi. zaten son ayların aşırı yoğunluğu. herşey yeme bozukluğunda patladı zaten. dünde öyle olunca. çok kötüydüm. üstüne tartı tavan yapmış
şu ara kendimi durduramıyorum sadecim. evde depoladığım çikolatalar vardı. yedim bitirdim bu hafta. toplamda 700 gr ve bir sürü şey. hamur işleri, pilavlar, makarnalar.... bugün 87 yim. ödemi kabızlığı bilmiyorum. tek bildiğim şu an vücudum isyan ediyor. bende yeme bozukluğu var. bunu tedavi etmem gerek. acil toparlanmam lazım.

Selam arkadaslar iyi aksamlar
Menumu yazayim.
Sahur: disari ciktigimiz icin ona gore bir menu oldu. Menemen, 1/3 simit, 1 dilim pide, bal-kaymak, cay

Iftar: domates corbasi, 1 tavuk but, biraz firin patates, kozlenmis kirmizi biber, yarim dilim pide.
Yemekten sonra 3 top dondurma yedim kulahta.
2 cay

Su 2.5 lt olur yatana kadar.

Benim yazmayla ilgili bir sorunum yok aksatmamaya da calisiyorum buraninda katkisi oluyo dikkat etmem icin, ama sporu cok aksattim ramazandan dolayi. Yine ramazandan dolayi tatli yemeye basladim bayramla birlikte azalticam ve spora baslicam tekrar.
Herkes menu paylassa daha motive oluruz belki

Selammm
Menüm
Saat 20.00
1 elma
...
Saat 22.00
Fotoğrafta gördüğünüz kabak çorbası( kabak,soğan,havuç,az tuz) 2 tabak
..
Yeşilliklerden roka,az havuç , 3 marul,,maydanoz,mor lahana
.....
Su: henüz 1.3 lt ,3 den aşağı olmamasına çalışacağım
..
Spor : 8 km yürüyüş D
Bendeki gaz petrol ofislerinde yok anacım :) 8 km

Haftada kaç kg veya gram veriyorsun, menün hep az az güzel oluyor ,spor da güzel
gülüm çok veremiyorum maalesef bazen 500 bazen 800 benim yerimdebaşkası olsa igne ipliğe dönerdi metabolizma yavaş galiba çok hareketliyim sürekli bebek temizlik yemek kosturuyorum halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…