- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Olsun az az gitsin,gitsin de hayırlısıylagülüm çok veremiyorum maalesef bazen 500 bazen 800 benim yerimdebaşkası olsa igne ipliğe dönerdi metabolizma yavaş galiba çok hareketliyim sürekli bebek temizlik yemek kosturuyorum halbuki
Geçmiş olsun nBütün gün dışardaydık başımıza gelmeyen kalmadı. Aracımız 2 kere bozuldu yollarda sefil olduk.
Sabah
2 parça omlet
2 lokma ekmek
Peynir
Akşam
1.5 tantuni
Ara
Erik
Karpuz
İnstagramda ingilterede yaşayan bir türk diyetisyeni takip ediyorum her zaman bilimsel araştırmaları örnek göstererek paylaşım yapıyor ve işin psikolojik boyutuyla fazlasıyla ilgili.eşi ve en yakın arkadaşı psikolog.diyor ki canınıx çok çektipinde bir dilim pasta yiyip vicdan azabı çekmeyin önemli olan sürdürülebilirlik.yasaklar ve kısıtlamalar herzaman daha fazla yeme atağını başlatır.bir bsşka konu da sağlıklı bir kek kurabiye yaptın diyelim bundan miktarı çok fazla yiyene kadar( ayrıca yeterince tadı seni tatmin ermeyecek muhtemelen) sağlıksız dedipimiz ama canımızın çektiği pasta kurabiyeyi abartmadan ve pişmanlık duymadan masum ölçülerde yiyip orada durmalıyız.ben şuan bunu uygulamaya çalışıyorum.mesela akşam ince bir dilim pasta yedim canım çok çekti.sonrasında istesem bir dilim daha yşyebilirdim ama o dilimin bdni yeterince tatmin ettiğini söyledim kendime ve başka birşey yemedim.sen de bunu dene bence.işle ilgili birilerine çok sinirlendim. haddinden fazla. hala sinirim geçmedi. zaten son ayların aşırı yoğunluğu. herşey yeme bozukluğunda patladı zaten. dünde öyle olunca. çok kötüydüm. üstüne tartı tavan yapmış
şu ara kendimi durduramıyorum sadecim. evde depoladığım çikolatalar vardı. yedim bitirdim bu hafta. toplamda 700 grve bir sürü şey. hamur işleri, pilavlar, makarnalar.... bugün 87 yim. ödemi kabızlığı bilmiyorum. tek bildiğim şu an vücudum isyan ediyor. bende yeme bozukluğu var. bunu tedavi etmem gerek. acil toparlanmam lazım.
geçmiş olsun canımBütün gün dışardaydık başımıza gelmeyen kalmadı. Aracımız 2 kere bozuldu yollarda sefil olduk.
Sabah
2 parça omlet
2 lokma ekmek
Peynir
Akşam
1.5 tantuni
Ara
Erik
Karpuz
Geçmiş olsun canımBütün gün dışardaydık başımıza gelmeyen kalmadı. Aracımız 2 kere bozuldu yollarda sefil olduk.
Sabah
2 parça omlet
2 lokma ekmek
Peynir
Akşam
1.5 tantuni
Ara
Erik
Karpuz
İnstagramda ingilterede yaşayan bir türk diyetisyeni takip ediyorum her zaman bilimsel araştırmaları örnek göstererek paylaşım yapıyor ve işin psikolojik boyutuyla fazlasıyla ilgili.eşi ve en yakın arkadaşı psikolog.diyor ki canınıx çok çektipinde bir dilim pasta yiyip vicdan azabı çekmeyin önemli olan sürdürülebilirlik.yasaklar ve kısıtlamalar herzaman daha fazla yeme atağını başlatır.bir bsşka konu da sağlıklı bir kek kurabiye yaptın diyelim bundan miktarı çok fazla yiyene kadar( ayrıca yeterince tadı seni tatmin ermeyecek muhtemelen) sağlıksız dedipimiz ama canımızın çektiği pasta kurabiyeyi abartmadan ve pişmanlık duymadan masum ölçülerde yiyip orada durmalıyız.ben şuan bunu uygulamaya çalışıyorum.mesela akşam ince bir dilim pasta yedim canım çok çekti.sonrasında istesem bir dilim daha yşyebilirdim ama o dilimin bdni yeterince tatmin ettiğini söyledim kendime ve başka birşey yemedim.sen de bunu dene bence.
Geçmiş olsun n
geçmiş olsun canım
Hepinize çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsunBütün gün dışardaydık başımıza gelmeyen kalmadı. Aracımız 2 kere bozuldu yollarda sefil olduk.
Sabah
2 parça omlet
2 lokma ekmek
Peynir
Akşam
1.5 tantuni
Ara
Erik
Karpuz
diğer takımlar vızır vızır yazışıyor. bizde tık yok birkaç kişi dışında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?