- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
valla güzel yemisin kuzum mantı makarna tatlı afiyet olsun dengelersin bence arada oluyor böyle günlerIyi geceler kizlar
Menum:
Sahur: domates corbasi, 1 dilim pide, beyaz peynirli yumurta
Iftar: davetliydik biraz abarttim. 1 kofte, biraz biftek, biraz makarna, biraz manti, borek, kadayif tatlisiylada kapadim. Masallah ne yemisim :)
Su 2 lt olur en az yatana kadar.
Yarinda iftar icin disari cikicaz. Tek bildigim bayramda asiri dikkat etmem gerekicek yoksa sabah ogle aksam yemeye baslarsam direk kilo alicam. Yine eski rutine donup kalori miktarini azaltip spora baslicam bayramla birlikte
kadınlar bu yüzden kilo alıyor bence cocuk bitirmesi ziyan olmasın bunun devamı yok 2kasik isinmaz kalmasın çöpe gider yazık derken biz kendi vucudumuzu çöpe donusturuyoruz aslında düşünsene fulya bende çocukta çok birer lokma bıraksalar 1porsiyon yemekSelam ben menümü yazayım, tartıda baya bi eksi görünce biraz fazla gömdüm :)) yarın akşam inşallah yürüyüş ve sebze yemeye devam.bir akşam yiyip, bir akşam sevze beslenmeye karar verdim daha zinde hissediyorum kendimi,hem de çok acıkmıyorum
Menü
Saat 20.00
1 elma
....
Saat 20.45
Eki Görüntüle 2273157 menü bu ayrı ayrı yazsam olmuyor bir tabağa doldurduğum için, oğlanın makarnasını da yedim o ywmeyince :)
Su şu an için 2.4 lt
Spor bugün yok
iftar güzel de sahurda gofret ne kuzum ne yok tutar neşe uzun vadede enerji verir birde karpuzla birlikte kan şekerim ani yükselmiştir bir yanımız hep çocuk gofret bisküvi kraker nacizane peynir zeyt yumurta kat gülüm sahura yoksa vücudun güçsüz kalır gofretidesakla iftardan sonra çayla yiyelimİyi geceler
Menüm
Sahur
Bitter gofret
Karpuz
İftar
Fırında sebzeli tavuk
Pilav
Şehriyeli tavuj çorbası
Yoğurt
Ara
1 müsli bar
Fındıklı neskafe
maaşallah sanaKilo bildirimi
Geçeb haftayı tan hatırlamıyorum iftardan önce 69.0 çıktı sonuç. Cumaya göre - 500gr
bana hafta sonu çok ağır geliyor herkes evde temizlik düzen olmuyor bebisinuyku saati bile araya kaynıyor okullar kapanacak yakında allah bana yardim eder inşallahpazar günleri çok sıkıcı oluyor de mi?
Ben de öyleyim genelde anlıyorum senibende gündüz fırsat bulamıyorum bu saatte amma çene yapıyorum kendi çapımdaneyse sabah okursunuz nasıl olsa
Ceren yavuzevet herşeyden az az mantığı. güzel ama ben onu biraz zor ayarlıyorum. değişik malzemelerle hazırladığım şeyleri daha ölçülü yiyebiliyorum. mesela ev yapımı çikolatayı az yerken, paket çikolatanın dibini görmek istiyorum. diyet kurabiyeyi ölçülü yerken beyaz unla şekerle yapılmış kurabiyeyi yutuyorum. en azında şu an için uygun değil bana. ama tabi yine de yeme bozukluğum olmadığı normal zamanlarda ölçüyü ayarlayabiliyorum.
bu arada o diyetisyenin adı ne canım ben de bakayım.
Normalde zengin bir kahvaltıdan oluşur sahurlarım ama dün canımız istenedi. Sahur diye yazdım ben ama iftardah sonraki arq öğünlerim aslında onlar daiftar güzel de sahurda gofret ne kuzum ne yok tutar neşe uzun vadede enerji verir birde karpuzla birlikte kan şekerim ani yükselmiştir bir yanımız hep çocuk gofret bisküvi kraker nacizane peynir zeyt yumurta kat gülüm sahura yoksa vücudun güçsüz kalır gofretidesakla iftardan sonra çayla yiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?