Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim bi sırrım yok ki abla her zamankinden daha az yedim porsiyon küçülttüm yani öyle mi yazcam

Selamm bugünün özetini yazayım,benim için çok hareketli bir gündü, ancak salatamı hazırlamamış olmamın verdiği boşluk ile hatalar yaptım. Hele ki az önce saat 3 gibi kaçamak yaptım ve bundan böyle her yaptığım kaçamakta kendime +100 ip atlama cezası vereceğim yani yarın 275 +100 ip atlayacağım dayanabilirsem inşallah şimdi atlamak isterdim ama ütü yapmam lâzım ,yarın twlafi edeceğim inşallah ve de yaron salata menüsüne devam ,gündüzden hazırlayacağım inşallah

İftarda parkta oldupumuz için 1 saat geç açtım
Menü
Saat 21.00- 21.30 arası
1 tavuk but haşlanmış tuzsuz yağsız
3 kaşık makarna
4 kaşık bulgur pilavı
....
Saat 21.30
1 yeşil elma
.....
Saat 3.00
Yarım sigara böreği
5 adet patates kızartması
(Cezalı)
....
.....
Su: 4.7 lt
Spor : 15 dk yürüyüş
🏵 5 dk parktaki spor aletleri
15 dk parkta kudurmak kaydıraklara merdivenlere tırmanıp yarış yaptık,spordan beterdi
250 ip atlama ( 2.gün )
75 squat. ( 2.gün )

Tavuk döner lavaşlı mı ekmekli mi pilavlı nı umarım sadedir. Afiyet olsun
sade idi gülüm ev yapımı ama bu ekmek işini bayramdan sonra çözeceğim inşallah bebek emiyor ekmek olmayınca dayanamıyorum sanki iftar önü kendimden geciyom kız sende iftarda hem pilav hem makarna goturmussun maaşallah gözümden kaçmadı bebisim

Olsun ben onları kaçamaktan saymıyorum :) çünkü fazlasıyla yaktım. Ama gece yediklerim kaçamak oldu ve dediğim gibi ceza usulü getirdim artık. Sırf ip atlamamak için bile yemem yani mahvoluyorum ip atlarken. Bugün ip atlama bitince soğuk suya bi girdim, vücut sıcaklığım o kadar artmış ki suyun soğukluğunu hissetmedim bile bugün 2 .gün ve ben kendimi harika hissediyorum. Öyle ya kaydırağa bile tırmandım düşün

Eşim iftarı dışarda yapalım dedi iskendercide.son gün.ben de ayıptır söylemesi çok severim ve normalde 1.5 porsiyon yerim.bugün 1 porsiyon söyleyip alttaki pidelerin de yarısını yemeyi düşünüyorum yani 2 dlm ekmek kadar.bayramda şeker tatlı yemeyeceğim kararlıyım çok zor verdim

Ben de burada bol bol yürüyüş yapacağım. Bayramda biraz tatlı yerim. Abartmadan ama. Yarın toplu bayram kahvaltısı yapacağız ailecek. Hepsinden az az yerim.
Kafe tarzı tabaklara tatil dönüşü başlayacağım inşallah.

Simdi kosudan geldim. Burda sonunda yaz havasi var. Regl oldugum dan Sporumu yaptim rahat rahat 3 gun evde olunca. 3km i nu sefer 24 dk da kostum. Yeni rekorum. Agustos da 5km lik kosuya katilacagim. Hedefim 5km i 25dk da bitirmek. Simdi 30dk da eliptik yapip, ardindan cocuklari alacagim. Ögle yemegini es gececegim. Ara olarak Badem yicem 10 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…