Benim bi sırrım yok ki abla her zamankinden daha az yedim porsiyon küçülttüm yani öyle mi yazcam_Phantom-Opera_ kuzum haftanın 1. olarak başarı hikayeni yazman gerekiyor
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor! / Cuma Zayıflama Yarışması
Merhaba kızlar ben 9. Takımdan hilal. Bu hafta birinci oldum. Birincilikle beraber mezuniyet haftamdi. Ve başından beri kapanışı böyle yapmak istiyordum açıkçası :confused: Bu hafta neler yaptığımı anlaticam ama nerden başlasam bilemedim yaziyla pek aram yok:işsiz: Cuma günü uzun zamandan sonra...www.kadinlarkulubu.com
verdiğim linki okursun orada örnekler var canımcımBenim bi sırrım yok ki abla her zamankinden daha az yedim porsiyon küçülttüm yani öyle mi yazcam
Tamam ablacım :)verdiğim linki okursun orada örnekler var canımcımgenel kurallar gereği mecburi
Tavuk döner lavaşlı mı ekmekli mi pilavlı nıiyi geceler kızlar
sahur 1yumurta
peynir zeyt salatalik domates
2dilim ekmek
iftar çorba
tavuk döner 2dilim ekmek
salata
1 lt su
sade idi gülüm ev yapımı ama bu ekmek işini bayramdan sonra çözeceğim inşallah bebek emiyor ekmek olmayınca dayanamıyorum sanki iftar önü kendimden geciyom kızTavuk döner lavaşlı mı ekmekli mi pilavlı nıumarım sadedir. Afiyet olsun
Olsun ben onları kaçamaktan saymıyorum :) çünkü fazlasıyla yaktım. Ama gece yediklerim kaçamak oldu ve dediğim gibi ceza usulü getirdim artık. Sırf ip atlamamak için bile yemem yanisade idi gülüm ev yapımı ama bu ekmek işini bayramdan sonra çözeceğim inşallah bebek emiyor ekmek olmayınca dayanamıyorum sanki iftar önü kendimden geciyom kızsende iftarda hem pilav hem makarna goturmussun maaşallah gözümden kaçmadı bebisim
Eşim iftarı dışarda yapalım dedi iskendercide.son gün.ben de ayıptır söylemesi çok severim ve normalde 1.5 porsiyon yerim.bugün 1 porsiyon söyleyip alttaki pidelerin de yarısını yemeyi düşünüyorum yani 2 dlm ekmek kadar.bayramda şeker tatlı yemeyeceğim kararlıyım çok zor verdim
Ben de burada bol bol yürüyüş yapacağım. Bayramda biraz tatlı yerim. Abartmadan ama. Yarın toplu bayram kahvaltısı yapacağız ailecek. Hepsinden az az yerim.Gunaydinlar
Bende bugun itibariyle eski beslenmeme donuyorum yavas yavas. Dun sahura disaridaydik yedik, aksama ispanak yemegi pisiricem sadece.
Yarindan itibarende bayram diye tatli vs olur heryerde az az yicem veya hic almicam. Varsa cikolata ile gecistiririm kiriliyolar malum bizim kulturumuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?