Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evett
Cuma: 74.2
Bugün : 73.8
.

Fark: - 400gr
...
Maalesef dünkü kaçamaklardan sonra 400 gram almışım. Bu akşam kadayıf var 1 kaşık tadımlık bakarım diyordum ama bakmayacağım ya salatam hazır mis gibi. İçinde marul soğan havuç mor lahana maydanoz var. tuzsuz az yağ ile karıştırıp az da limon döktüm mü tamamdır. Artı olarak yeşil elma ve çay içerim o kadar. Aslında ben bugün 72 bekliyordum ama tabi yersen makarna pilav kızartma inemezsin. Ve de ceza 100 ip atlamayı inşallah başarabilirim

Ama ip atlama fikrini ortaya atan bacıma çook teşekkür ediyorum iki üç aydır evde duruyordu ip, bir kere bile atlamaya cesaret edememiştim. Şimdi istemesem bile kalkıp atlıyorum, söz verdim sonuçta
Ayy çok sevindim senin adına. İnşallah faydasınında göreceğiz. Ben sekiz kilo falan verdim burda başladığımdab beri ama sıkılaşma olmadığı için belli olmuyor fazla. Bayramdan sonra özellikle üzeribde duracağım spor konusunun.
Dün sadcee plank yapabildim bugün eşim de akşam işe gidecek. Hem dünkü ekskleri hem de bugünkü yapmam gerekenleri yapacağım.

Evett kızlar bugün yine menüde patladım :) ama dünkü kendime verdiğim cezayı 100 ip atlama çektim artı bir de bu akşam yediğim 4 kaşık pilav için bi +100 daha ceza atladım vee normal olan 275 atlamayı da yaptım yani 475 ip atladım.5 dakika yüzümü soğuk suya soktum yanmışım tek korkum ramazan bitti diyw salmak ama salmak yok oğluma söz verdim bu haziranda en az 10 kilo gidecek inşallah ,artık daha çok eğleniyoruz parkta... Ve dee kiloda inme yok ama gözle görülür acayip sıkılaşma var. İpe başlamayanlar hemen başlasın derim yani

Günaydın
Benim planladığım gibi gitmedi işler dünkü sporumu yapamadım. Kızım uyumadı üzerine sürekli ağladı diş çıkaracak galiba.
Yemeğimi zor yedimmm

Sahur
Omlet
Peynir

İftar
2 tane tavuk pirzola
Yarım kase sebze çorbasu

Ara
1sb soğuk kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…