Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

selam kızlar dün kandilden dolayı mesguldum -2kilo ile maaşallah diyorum kutluyorum platform opera yi darısı başımıza inşallah natsume bugün başlıyorum inşallah spora dün menü de yazmadım kusura bakmayın

sahur. peynir zeytin yumurta 2dilim ekmek salatalik

iftar bu kase çorba
1sebzeli kofteli şiş
salata
2kaşık pilav 1dilim ekmek
davetteydik ama kaçırmadimşükür

1.5 lt su
1.5 saat yürüyüş

Selam
Ben dünkü sporumu saymıyorum çünkü beslenmem kötüydü.önceki günlerde aldığım kaloriler anca bugün tartıya +1olarak yansıdı .oğluma söz verdim haziran sonuna kadar bu kilolarka vedalaşacağım.tamam dedi ❤ çünkü en çok onu etkiliyor ,rahat oyun oynayamıyorum..her neyse askeriye 1.gün bem hazırım komutanım diyerek besmele ile güne başladık inşallah akşam yemeğim hazır büyük bir kase salata, hayırlısı hakkımızda

Cumadan itibaren listeleri toplayacağımı söylemiştim ama hasta olduğum için şuan onu da yapamıycam bi iki gündür sürekli hastaneye gidip serum takılıyorum. Erkenden ramazanı bitirmiş oldum. Sürekli yatıp dinleniyorum. Bu yüzden kusura bakmayın. Yoğunluğun hepsi üst üste geldi resmen. Karneden sonra da il dışında seminerim olacak o arada da uğrayamam ki zaten pek uğrayamıyorum. Net durumu ne olur hiç bilmiyorum orda seminerden de yeni haberim oldu.

Tebrikler,hep zayıf kalman dileğiyle,iyi bayramlar

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Kendine dikkat et. Ara ara gel yine de. Özletme kendini.

Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım

Evet bende vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…