Tebrikler,hep zayıf kalman dileğiyle,iyi bayramlarAyy çok sağol ablacım innşallah bi daha kilo vwrmeye çalışmayız hep istediğimiz kilpda kalıroz
Her şey için çok teşekkür ediyorum senin mervenin emeklerinize sağlık
Buradaki arkadaşlarım hepiminiz bana o kadar güzel motivvasyon kaynağı oldunuz ki anlatamam sayenizde şu an bu durumdayım ve en son ne zaman bu kadar zayıftım hatırlamıyorum
Herkese sonsuz teşekkür ediyorum
Kandiliniz mübarek olsun
Ailenize size evlatlarınıza sağlıklı hayırlı uzun ömürler diliyorum
Şimdiden hepimizin bayramı mübarek olsun canlar
Sağlıcakla kalın kendinizee çok iyi bakın
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Kendine dikkat et. Ara ara gel yine de. Özletme kendini.Cumadan itibaren listeleri toplayacağımı söylemiştim ama hasta olduğum için şuan onu da yapamıycam bi iki gündür sürekli hastaneye gidip serum takılıyorum. Erkenden ramazanı bitirmiş oldum. Sürekli yatıp dinleniyorum. Bu yüzden kusura bakmayın. Yoğunluğun hepsi üst üste geldi resmen. Karneden sonra da il dışında seminerim olacak o arada da uğrayamam ki zaten pek uğrayamıyorum. Net durumu ne olur hiç bilmiyorum orda seminerden de yeni haberim oldu.
Çok geçmiş olsunCumadan itibaren listeleri toplayacağımı söylemiştim ama hasta olduğum için şuan onu da yapamıycam bi iki gündür sürekli hastaneye gidip serum takılıyorum. Erkenden ramazanı bitirmiş oldum. Sürekli yatıp dinleniyorum. Bu yüzden kusura bakmayın. Yoğunluğun hepsi üst üste geldi resmen. Karneden sonra da il dışında seminerim olacak o arada da uğrayamam ki zaten pek uğrayamıyorum. Net durumu ne olur hiç bilmiyorum orda seminerden de yeni haberim oldu.
Cumadan itibaren listeleri toplayacağımı söylemiştim ama hasta olduğum için şuan onu da yapamıycam bi iki gündür sürekli hastaneye gidip serum takılıyorum. Erkenden ramazanı bitirmiş oldum. Sürekli yatıp dinleniyorum. Bu yüzden kusura bakmayın. Yoğunluğun hepsi üst üste geldi resmen. Karneden sonra da il dışında seminerim olacak o arada da uğrayamam ki zaten pek uğrayamıyorum. Net durumu ne olur hiç bilmiyorum orda seminerden de yeni haberim oldu.
Hepimiz innnşallahTebrikler,hep zayıf kalman dileğiyle,iyi bayramlar
Evet bende vardıİyi akşamlar
Sahur
Mantarlı biberli omlet
Hindi füme
İftar
Karnıyarık
Pilav
Cacık
Ara (henüz yapmadım)
1 bitter çikolatalı janga
Meyve
Spor
2500 adım
20 sn plank, 50 squat, 200 ip
Eki Görüntüle 2275270
30 günlük takip için bunu indirdim ben de. Daha önce burada görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?