- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
geçmiş olsun canım mevla şifa versinCumadan itibaren listeleri toplayacağımı söylemiştim ama hasta olduğum için şuan onu da yapamıycam bi iki gündür sürekli hastaneye gidip serum takılıyorum. Erkenden ramazanı bitirmiş oldum. Sürekli yatıp dinleniyorum. Bu yüzden kusura bakmayın. Yoğunluğun hepsi üst üste geldi resmen. Karneden sonra da il dışında seminerim olacak o arada da uğrayamam ki zaten pek uğrayamıyorum. Net durumu ne olur hiç bilmiyorum orda seminerden de yeni haberim oldu.
Geçmiş olsun canımCumadan itibaren listeleri toplayacağımı söylemiştim ama hasta olduğum için şuan onu da yapamıycam bi iki gündür sürekli hastaneye gidip serum takılıyorum. Erkenden ramazanı bitirmiş oldum. Sürekli yatıp dinleniyorum. Bu yüzden kusura bakmayın. Yoğunluğun hepsi üst üste geldi resmen. Karneden sonra da il dışında seminerim olacak o arada da uğrayamam ki zaten pek uğrayamıyorum. Net durumu ne olur hiç bilmiyorum orda seminerden de yeni haberim oldu.
Geçmiş olsunCumadan itibaren listeleri toplayacağımı söylemiştim ama hasta olduğum için şuan onu da yapamıycam bi iki gündür sürekli hastaneye gidip serum takılıyorum. Erkenden ramazanı bitirmiş oldum. Sürekli yatıp dinleniyorum. Bu yüzden kusura bakmayın. Yoğunluğun hepsi üst üste geldi resmen. Karneden sonra da il dışında seminerim olacak o arada da uğrayamam ki zaten pek uğrayamıyorum. Net durumu ne olur hiç bilmiyorum orda seminerden de yeni haberim oldu.
Günaydın hanımlar,
Karnımda birdenbire çıkan sivilceler oluştu, bilgisi olan var mı? Ciddi bir şey mi acaba karaciğerden şüpheleniyprum. Gecen sene de olmuştu gitmiştim doktora,çok ciddi bir durum yok demişti ama tekrar gitmeyi düşünüyorum. Şu son birkaç gündür keçiboynuU pekmezi yemştim acaba o mu tetikledi anlamadım
geçmiş olsun canım, Allah kolaylıklar versin.Cumadan itibaren listeleri toplayacağımı söylemiştim ama hasta olduğum için şuan onu da yapamıycam bi iki gündür sürekli hastaneye gidip serum takılıyorum. Erkenden ramazanı bitirmiş oldum. Sürekli yatıp dinleniyorum. Bu yüzden kusura bakmayın. Yoğunluğun hepsi üst üste geldi resmen. Karneden sonra da il dışında seminerim olacak o arada da uğrayamam ki zaten pek uğrayamıyorum. Net durumu ne olur hiç bilmiyorum orda seminerden de yeni haberim oldu.
Çok sağolasın ,Çok sıcak evet ama dışarı çıkmıyoruz 24 saat klima altındayız,içeriden gelen bir sıkıntı yani alerji olmadığını biliyorum, keşke alerji olsaGunaydin
Gecmis olsun, havalar cok mu sicak orda? Belki o yuzden veya giydigin kiyafetin kumasi farkli ise alerji mi yapti acaba?
Ben dun paylasim yapamadim.
Dun 10 da evden ciktik 17de evdeydik. Cocuk festivaline gittik cocuklar ile. Yediklerim cok sacmaydi
Sabah 30dk eliptik yapmistim. 10bin adim atmisim dun
Bugun telafi edecegim
Geçmiş olsunCumadan itibaren listeleri toplayacağımı söylemiştim ama hasta olduğum için şuan onu da yapamıycam bi iki gündür sürekli hastaneye gidip serum takılıyorum. Erkenden ramazanı bitirmiş oldum. Sürekli yatıp dinleniyorum. Bu yüzden kusura bakmayın. Yoğunluğun hepsi üst üste geldi resmen. Karneden sonra da il dışında seminerim olacak o arada da uğrayamam ki zaten pek uğrayamıyorum. Net durumu ne olur hiç bilmiyorum orda seminerden de yeni haberim oldu.
Ayy çok sağol canımm inşallah_Phantom-Opera_ cımm tebrikler canımm mezuniyetin hayırlı olsun  hep mutlu sağlıklı ve fit olman dileğimle darısı başımızaaa
Geçmiş olsun canım, hiçbir fikrim yok, doktora gitmen en doğrusuGünaydın hanımlar,
Karnımda birdenbire çıkan sivilceler oluştu, bilgisi olan var mı? Ciddi bir şey mi acaba karaciğerden şüpheleniyprum. Gecen sene de olmuştu gitmiştim doktora,çok ciddi bir durum yok demişti ama tekrar gitmeyi düşünüyorum. Şu son birkaç gündür keçiboynuU pekmezi yemştim acaba o mu tetikledi anlamadım
Gideceğim zaten en kısa zamanda inşallah. SağolasınGeçmiş olsun canım, hiçbir fikrim yok, doktora gitmen en doğrusu
İnşallah saram inşallah .Bayram sonrasıaeben @yasom7272 @Aylin42Konya @obezzto @Sarayca ve diğer arkadaşlarda gelir inşallah yeniden toplaşırız takımımızı eski günlerine döndürürüz
Bu aradaWydra bir gitti pir gitti takımda onunda yokluğu çok belli
Bugün gezdim gezdim yoruldum. Oruçluyken gezme zor geliyor
Cumadan itibaren listeleri toplayacağımı söylemiştim ama hasta olduğum için şuan onu da yapamıycam bi iki gündür sürekli hastaneye gidip serum takılıyorum. Erkenden ramazanı bitirmiş oldum. Sürekli yatıp dinleniyorum. Bu yüzden kusura bakmayın. Yoğunluğun hepsi üst üste geldi resmen. Karneden sonra da il dışında seminerim olacak o arada da uğrayamam ki zaten pek uğrayamıyorum. Net durumu ne olur hiç bilmiyorum orda seminerden de yeni haberim oldu.
hoşgeldin abenimmİnşallah saram inşallah .
Diyet yapmayı özledim desem
Sizler nasılsınız inşallah herşeyler yolundadır.
Bayramınızı şimdiden kutlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?