Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydinlar kizlar :)

Bugun eski tempoya donmeye basliyorum spor haricinde. Spora ancak bayramdan sonra baslicam vakit yok akraba ziyaretlerindeyiz hep.
Fit365 diye bi uygulama kullaniyorum bahsetmisimdir belki daha once, oraya tum yediklerimi girip
Gunluk aldigim kalori ve protein karbonhidrat yag dagilimini goruyorum. Onuda eskisi gibi dikkatli girip incelicem.

Ya burası çok sıkıcı olmaya başladı amaaa
Evwt hanımlar menümü yazayım ben de biraz ders çalışayım sabahtan beri gelen giden yok yaw
Menğm
Sabah
Saat 9.30
1 tabakta bulgur pilavı üstü tavuk
....
Saat 15.00
1 tabak şehriye çorbası
.....
Saat 19.00
1 tabak şehriye çorbası
....
Spor: şimdilik 150 ip atlama
400 e tamamlanacak inşallah
...
Su 3.7 lt

Dünkü menüm
Sabah 9.00
3 kaşık şehriye çorbası
Saat 13.00
Salata
1 tabakta yeşil fasulye nohut
...
Saat 22.00 gibi makarna
Spor yok et kesiği olmuşum
Su: 5 litreyi geçti
Dünkü menüm
Sabah 9.00
3 kaşık şehriye çorbası
Saat 13.00
Salata
1 tabakta yeşil fasulye nohut
...
Saat 22.00 gibi makarna
Spor yok et kesiği olmuşum
Su: 5 litreyi geçti
geçmiş olsun canım

gülüm yumurta peynir zeyt sebze yok sanki

ıyi geceler kızlar
kahvaltı 1yumurta
zeyt salatalik
kahvaltıya çok az yaptım oglum hareketli mamasandalyesinde zaptı mümkün olmadı kuşakta olunca benim kahvaltı az oldu

aksam 1.5 tabak zeytinyağlı fasulye kahvaltı sıkı olmayınca çok acıktım doyana kadar yedim
2dilim çavdar ekmegi
1 kase yoğurt
1dilim armut
1avuc dut parkta dur ağaçları var çocukları götürdüm birlikte topladık yedik çok keyif aldılar

2lt su
regli olduğum için spor az yaptım ceza verirsenizde haklısınız sadece ip atladım 200 tane
1saatte tempolu yürüyüş

Günaydın iyi bayramlar tekrardan.kayınvalide ve annemlere bayramlaşmaya gidip çocukları burakıp eşimle nöbete geldik.sıfır tatlı, sadece minik çikolata kaplı draje( üzümlü fındıklı miniklerden kahve yanına yedim) bol meyveyle tatlı ihtiyacımı karşıladım.bundan dolayı mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…