Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bildirim yapamadım diyd panikle girdim konuya ya o kadar sevindim ki bu habere
Ben bir hayli artıdayım bugün. Ödem olmasını umuyorum.

Selam, ben bunu daha once uyguladim,
Kahvaltidan once iciyodum her gun ama midemi agritti soyleyeyim dedim sizede. Belki aksam yemeginden sonra yatmadan daha iyi olabilir

Selam, ben bunu daha once uyguladim,
Kahvaltidan once iciyodum her gun ama midemi agritti soyleyeyim dedim sizede. Belki aksam yemeginden sonra yatmadan daha iyi olabilir
Teşekkür ederim paylaşım için ben de akşam denemeyi düşünüyorum.

İyi geceler sevgili takımım
Menüm

Sabah
2 dlm tam buğday ekmeği
Peynir
7 zeytin
1 kaşık civarında nohut
Maydanoz
Domates salatalık

1 kayisi

İkindi
2_3 lahmacun
Salata
Yeşillik
Ayran

Ara
Karpuz

Su tam hatırlamıyorum ama bayağı içtim
İnşallah atlafigim yoktur menunde hayırlı geceler

İyi geceler

Sabah
Patatesli yumurta
Peynir
Zeytin
Yarım kepekli ekmek üzerine bal ceviz

Öğle
Tavada tavuk fileto (az zeytinyağ ve limonlu, 1 fileto)

Akşam
Tavada tavuk fileto
Salata
1 kase sebze çorbası (yağsız)

Ara
1 paket hoşbeş bitter gofret

Su: 2lt
Spor: yok

Uyumadan önce yoğurt kürü 1/10

Bir aylık squat, ip ve plank a baştan başlayacağım. Kızım bu aralar diş çıkartıyor uykuları da uyanık zamanlarındaki modu da çok düzensiz hiçbir şey yapamıyorum.

nasılsınız kızlar natsume kuzum allah kolaylık versin eline yeşil soğan ver kemirsin benim cocuklarda çok ise yaradı sanki agrisini hafifletiyor ve oradaki ısıyı düşürüyor insallah sizdede ışe yarar
menü sabah peynir zeyt domates salatalik 1dilim ekmek
öğle yarım lavasta tavuk döner

aksam 2biber dolması

3lt su hava çok sıcak su güzel gidiyor artık
spor yapamadım regli zorluyor birde okul olmayınca düzen kalmıyor vaktim olmadı
1saat yürüyüş yaptım sadede

iyiyim şükür gözünüz aydın olsun ömür boyu mutlu huzurlu bi yuva nasip olsun inşallah
hayırlı olsun canım, ablana ömür boyu mutluluklar .
Hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin
Teşekkür ederim kızlar amin inşallah ayaklarımın altı fena ağrıyor çok yoruldum ama çok şükür kınayı sağ salim huzurla atlattık yarında düğün var bakalım

Bugün az yedim çok oynadım yoruldum umarım bir artısını görürüm haftaya güzelce dikkat edicem inşallah

İyi akşamlar hanımlar
Ben yine yeni bir gazla yeni bir program indirdim
Ne kadar düşsem de kalkıyorum pes etmek yok. Evet bağımlılıkların, alışkanlıkların vazgeçilmesi zor, ancak pes etmek yok ben bugün şunu fark ettim. Çok yiyorum bu yüzden program indirdim
Kalori takibi yapmaya başlayacağım inşallah
Hadi bakalım devam
Bi makarnayı bırakabilsem ah

Ah ah neler vermiyorum ki eline. Yeşil soğan, pırasa, havuç, salatalık, diş kaşıyıcılar, kablolar, hortumlar.. Uyuyacağı zaman da diş jeli sürüyoruz ama yine de bağırarak kalkıyor. Paçamdsn ayrılmıyor artık emeklemeye başladığından beri. Uyydy da bir iki spor yaptım bugün.
Bazrn ben de kalori hesabı yapmaya çalışıyorum. Özellikle kaçamakkı günlerimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…