- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Bildirim yapamadım diyd panikle girdim konuya ya o kadar sevindim ki bu haberegünaydın kızçelerim
Bayram olduğu ve genellikle evlerden uzakta olunduğundan bugün bildirim yok. sonraki etapla birleştirilip haftaya bildirim yapıcaz .
haftaya cumaya kadar bayramı telafi edersiniz, güzel bildirimler bekliyorum.
Merhabalar
Okuldan arkadaşım ile yoğurt kürüne başlayacağız, burda da katılmak isteyen olur mu acaba?
Tarifi
1 maden suyu
Yarım limon
3 yk yoğurt
1 çk toz zencefil
Kahvaltıdan 25 dk önce veya yatmadan 1-2 saat önce tüketilmesi gerekiyormuş.
Teşekkür ederim paylaşım için ben de akşam denemeyi düşünüyorum.Selam, ben bunu daha once uyguladim,
Kahvaltidan once iciyodum her gun ama midemi agritti soyleyeyim dedim sizede. Belki aksam yemeginden sonra yatmadan daha iyi olabilir
iyiyim şükür gözünüz aydın olsun ömür boyu mutlu huzurlu bi yuva nasip olsun inşallah
hayırlı olsun canım, ablana ömür boyu mutluluklar .
Teşekkür ederim kızlar amin inşallahHayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin
nasılsınız kızlar natsume kuzum allah kolaylık versin eline yeşil soğan ver kemirsin benim cocuklarda çok ise yaradı sanki agrisini hafifletiyor ve oradaki ısıyı düşürüyor insallah sizdede ışe yarar
menü sabah peynir zeyt domates salatalik 1dilim ekmek
öğle yarım lavasta tavuk döner
aksam 2biber dolması
3lt su hava çok sıcak su güzel gidiyor artık
spor yapamadım regli zorluyor birde okul olmayınca düzen kalmıyor vaktim olmadı
1saat yürüyüş yaptım sadede
Bazrn ben de kalori hesabı yapmaya çalışıyorum. Özellikle kaçamakkı günlerimdeİyi akşamlar hanımlar
Ben yine yeni bir gazla yeni bir program indirdim
Ne kadar düşsem de kalkıyorum pes etmek yok. Evet bağımlılıkların, alışkanlıkların vazgeçilmesi zor, ancak pes etmek yok ben bugün şunu fark ettim. Çok yiyorum bu yüzden program indirdim
Kalori takibi yapmaya başlayacağım inşallah
Hadi bakalım devam
Bi makarnayı bırakabilsem ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?