Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İp atlama 250de kaldı her 50 atlamada kuzum uyandı. Parça parça olunca tamamlayamadım. Bir de birkaç gün ara vereceğim. Gece sağ kolumun ağrısıyla bir uyandım. Ama nasıl ağrıyor kopuyor. Doğuma girerken böyle ağrım olmadı. . ( aslında hiç olmadı ya , o sabah oğlum içerde uyuyordu,kıpırdamıyordu bile, hatta drdim ki ya çocuğun uykusunu bölücez acaba kalsa mı içerde )
Het neyse hemen bi parol içtim geçmiyor kopuyor rwsmen ,nete baktıö buz kıyun yazıyordu hemen buz falan koydum da rahatladı,öbür kolumun üzerine yattım geçti çok şükür amannnnn ne ağrıydı ya

Geçmiş olsun canım

amin canim nasılsın
İyiyim canım teşekkür ederim ablamın yarın kınası öbür gün düğünü var koşuşturmaca hazırlıklar heyecan karma bi şekildeyim... Sen nasılsın, diyetin nasıl gidiyor canım mn5822

Bende diyete dikkat etmeye çalışıyorum bozmadım annemin tartısı kendiminkinden farklı, son tartıldığım kiloya istinaden aşağı yukarı bir değer yazıcam... ben vakit bulmuşken bildirim yapayım moni kaptanım

Kilo bildirimi; 65,7
Fark; - 400

iyiyim şükür gözünüz aydın olsun ömür boyu mutlu huzurlu bi yuva nasip olsun inşallah

hayırlı olsun canım, ablana ömür boyu mutluluklar .

Çok geçmiş olsun,biraz o kolunu zorlamasan iyi olur bence.Bağ dokularına zarar verebilirsin,toparlanması çom zor sonrasında

Nasıl sevindim anlatamam.+900 ü nasıl yazacağım diye kıvranıl duruyordum

Hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin

Gunaydin kizlar

Gecen cuma:72.5
Bugun: 72

500 gr vermisim.
Ramazandaki hedefim 72ye dusmekti oylede oldu. Haziran sonuna hedefim 70 olmak, sporada basliyorum onumuzdeki hafta kolay gider diye dusunuyorum bakalim. Hedefim 68-69 kilo zaten vucudumun durumuna gore bakacagim son 2 kiloyu

Dünkğ menğm
Saat 12.00
1 elma 3 kaşık pilav
... Arada bir şey yedim ama hatırlamıyorum
Saat 16 gibi
Yarım tabak patatesli balık bugulama
1 tabak bulgur pilavı
...
Saat 20.30
1 adet közde mısır
Su: 3 litreyi geçti.
Spor: 4 km yürüyüş
300 ip atlama
Sabahtan akşama kadar ev işi koltuklar halılar dolaplar falan ,o yüzden ne yedim ne yaptım hatırlamıyorım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…