- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Harikakızlar bu bayram 1dilim bile baklava yemedim +sutlac ya tadına bile bakmadım siz ne yaptiysaniz çok iyi oldu tutuyorum kendini sırf listede yazmamak için bu sizin sayenizde oldu Allah razı olsun
İp atlama 250de kaldı her 50 atlamada kuzum uyandı. Parça parça olunca tamamlayamadım. Bir de birkaç gün ara vereceğim. Gece sağ kolumun ağrısıyla bir uyandım. Ama nasıl ağrıyor kopuyor. Doğuma girerken böyle ağrım olmadı. . ( aslında hiç olmadı yaYa burası çok sıkıcı olmaya başladı amaaa
Evwt hanımlar menümü yazayım ben de biraz ders çalışayım sabahtan beri gelen giden yok yaw
Menğm
Sabah
Saat 9.30
1 tabakta bulgur pilavı üstü tavuk
....
Saat 15.00
1 tabak şehriye çorbası
.....
Saat 19.00
1 tabak şehriye çorbası
....
Spor: şimdilik 150 ip atlama
400 e tamamlanacak inşallah
...
Su 3.7 lt
Geçmiş olsun canımİp atlama 250de kaldı her 50 atlamada kuzum uyandı. Parça parça olunca tamamlayamadım. Bir de birkaç gün ara vereceğim. Gece sağ kolumun ağrısıyla bir uyandım. Ama nasıl ağrıyor kopuyor. Doğuma girerken böyle ağrım olmadı. . ( aslında hiç olmadı ya, o sabah oğlum içerde uyuyordu,kıpırdamıyordu bile, hatta drdim ki ya çocuğun uykusunu bölücez acaba kalsa mı içerde )
Het neyse hemen bi parol içtim geçmiyor kopuyor rwsmen ,nete baktıö buz kıyun yazıyordu hemen buz falan koydum da rahatladı,öbür kolumun üzerine yattım geçti çok şükür amannnnn ne ağrıydı ya
Geçmiş olsun canım
İyiyim canım teşekkür ederim ablamın yarın kınası öbür gün düğünü var koşuşturmaca hazırlıklar heyecan karma bi şekildeyim... Sen nasılsın, diyetin nasıl gidiyor canımamin canim nasılsın
iyiyim şükür gözünüz aydın olsun ömür boyu mutlu huzurlu bi yuva nasip olsun inşallahİyiyim canım teşekkür ederim ablamın yarın kınası öbür gün düğünü var koşuşturmaca hazırlıklar heyecan karma bi şekildeyim... Sen nasılsın, diyetin nasıl gidiyor canımmn5822
Bende diyete dikkat etmeye çalışıyorum bozmadım annemin tartısı kendiminkinden farklı, son tartıldığım kiloya istinaden aşağı yukarı bir değer yazıcam... ben vakit bulmuşken bildirim yapayımmoni kaptanım
Kilo bildirimi; 65,7
Fark; - 400
hayırlı olsun canım, ablana ömür boyu mutluluklar .İyiyim canım teşekkür ederim ablamın yarın kınası öbür gün düğünü var koşuşturmaca hazırlıklar heyecan karma bi şekildeyim... Sen nasılsın, diyetin nasıl gidiyor canımmn5822
Bende diyete dikkat etmeye çalışıyorum bozmadım annemin tartısı kendiminkinden farklı, son tartıldığım kiloya istinaden aşağı yukarı bir değer yazıcam... ben vakit bulmuşken bildirim yapayımmoni kaptanım
Kilo bildirimi; 65,7
Fark; - 400
Çok geçmiş olsun,biraz o kolunu zorlamasan iyi olur bence.Bağ dokularına zarar verebilirsin,toparlanması çom zor sonrasındaİp atlama 250de kaldı her 50 atlamada kuzum uyandı. Parça parça olunca tamamlayamadım. Bir de birkaç gün ara vereceğim. Gece sağ kolumun ağrısıyla bir uyandım. Ama nasıl ağrıyor kopuyor. Doğuma girerken böyle ağrım olmadı. . ( aslında hiç olmadı ya, o sabah oğlum içerde uyuyordu,kıpırdamıyordu bile, hatta drdim ki ya çocuğun uykusunu bölücez acaba kalsa mı içerde )
Het neyse hemen bi parol içtim geçmiyor kopuyor rwsmen ,nete baktıö buz kıyun yazıyordu hemen buz falan koydum da rahatladı,öbür kolumun üzerine yattım geçti çok şükür amannnnn ne ağrıydı ya
Nasıl sevindim anlatamam.+900 ü nasıl yazacağım diye kıvranıl duruyordumgünaydın kızçelerim
Bayram olduğu ve genellikle evlerden uzakta olunduğundan bugün bildirim yok. sonraki etapla birleştirilip haftaya bildirim yapıcaz .
haftaya cumaya kadar bayramı telafi edersiniz, güzel bildirimler bekliyorum.
Hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsinİyiyim canım teşekkür ederim ablamın yarın kınası öbür gün düğünü var koşuşturmaca hazırlıklar heyecan karma bi şekildeyim... Sen nasılsın, diyetin nasıl gidiyor canımmn5822
Kilo bildirimi; 65,7
Fark; - 400
Haklısınız. Ama işte artık kilolar canıma tak etti napimÇok geçmiş olsun,biraz o kolunu zorlamasan iyi olur bence.Bağ dokularına zarar verebilirsin,toparlanması çom zor sonrasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?