- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versinKızlar Cuma günü ameliyat olacağım. Dua edin benim için
Yok yok, sen yine çok azimlisin maşallah, ben su, çay görmek bile istemiyomniye korktun kızben eski sara değilim nerde o eski disiplinli sara baksana dün gece bile pilav yidim
ama bugün spora başlıyorum ve sabahtan şimdiye 1,5 litre su içtim öğlene zeytin yağlı fasulye yaptım yoğurtla birlikte yiyecem az öncede bir fincan sade türk kahvesi içtim yağ yaksın diye işte böyle
Şimdiden geçmiş olsun canımKızlar Cuma günü ameliyat olacağım. Dua edin benim için
Bebek kedi diye aklımda kalmışAranızda Antalyada oturan var mı?
Oraya taşınma durumumuz var da kreş soracaktımBebek kedi diye aklımda kalmış
Ayy abla burdaki kilomà göre 500 eksim var. İnşallah cuma güZEL eksı gelir. Baya baya basladim. Sanki. Diyet mevzuna . En azindan ne yiyip yemedigimi gorebiliyrm. Homili girtlak değilm[
***10. Takım 627. ETAP ***
kkelebeketkisi(64,9///%)
mn5822(75,6///%)
nihaldemirel77(54,5///%)Kilo bildiriminde bulunmadığından yüzdesi 3 e bölündü.
natsume(68,5///% )
peaceful16 (72,0///%)
baby cat( 74,1///%)
10. Takım Ortalaması : %
10. Takım, takım içi üyeler
sade01(64,5/)577. etapta 62,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. tk g:11.1.2019( b.kilosu:68 h: 58)
60kiloyum(86,0/b)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
vorones(62/)593. etapta 60,9 kg ile bildirimli İzine ayrılan üye. H: 57
antepia27(116,4/)İzinli üye.
gulsahhh01(58,6/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk: 64 h:55
fitfatanne( 68,0/ b)Yeni üye, bt: 30.05.2019 bk: 69 h:52
Sara 85
Kimmik 53,4
Ertugrulunhalimesi 66,6
Gezegen 74,2
HayirDir. Ne ameliyat ı geçms olsun. Sağlıkla gel geriKızlar Cuma günü ameliyat olacağım. Dua edin benim için
Baby ben bu cumadan başlasam olmaz mı. Cuma geldi bile. Yarın yazıyım yarin yarisalimVar anacım var. Ben ,gezegen,kelebek ve natsume var. Sen de gel cuma kaç çıktın yazar mısın?
Ayrıca başka katılmak isteyen varsa yazabilir mi?
Antalya merkezde değilim,hatta bir hayli uzaktayız ilçedeyiz, şimdi yazarsam kim olduğum ortaya çıkar,sülalede bir tek ben burdayım :)Oraya taşınma durumumuz var da kreş soracaktım
Olur olur, zaten bu haftanın kaybedeni benim herhalde , bi türlü inemedim.bu akşamı da aç geçirmeyi düşünüyorum inşallah illaki inecek bu tartıBaby ben bu cumadan başlasam olmaz mı. Cuma geldi bile. Yarın yazıyım yarin yarisalim
Bugün sanki biraz çok olmuşMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
Kırmızı biber ve yeşil biber
Peynir ve zeytin
Bir bardak şekersiz çay
Ara
Bir fincan şekersiz Türk kahvesi
Öğle
Bir kase şehriye çorbası
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
İki kaşık pilav
Acı turşu biberi
Ara
Çift kaşarlı kepek ekmekli tost
Bir bardak kefir
Akşam
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
Bir kutu ton balığı
Acı turşu biberi
Ara
Bir tane şeftali
Su 3.5 litre spor 15 dakika leslie
moni Antepia27
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?