Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

niye korktun kız ben eski sara değilim nerde o eski disiplinli sara baksana dün gece bile pilav yidim

ama bugün spora başlıyorum ve sabahtan şimdiye 1,5 litre su içtim öğlene zeytin yağlı fasulye yaptım yoğurtla birlikte yiyecem az öncede bir fincan sade türk kahvesi içtim yağ yaksın diye işte böyle

Yok yok, sen yine çok azimlisin maşallah, ben su, çay görmek bile istemiyom

Ayy abla burdaki kilomà göre 500 eksim var. İnşallah cuma güZEL eksı gelir. Baya baya basladim. Sanki. Diyet mevzuna . En azindan ne yiyip yemedigimi gorebiliyrm. Homili girtlak değilm

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
Kırmızı biber ve yeşil biber
Peynir ve zeytin
Bir bardak şekersiz çay

Ara
Bir fincan şekersiz Türk kahvesi

Öğle
Bir kase şehriye çorbası
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
İki kaşık pilav
Acı turşu biberi

Ara
Çift kaşarlı kepek ekmekli tost
Bir bardak kefir

Akşam
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
Bir kutu ton balığı
Acı turşu biberi

Ara
Bir tane şeftali

Su 3.5 litre spor 15 dakika leslie

moni Antepia27

Bugün sanki biraz çok olmuş

Iyi aksamlar kizlar

Bir kac gundur yine yemeyi abarttim, ondan buraya menu bildiremedim yarindan itibaren ipleri elime aliyorum, bu kadar kiloyu kolay vermedim ve geri almaya niyetim yok kendimi tutucam. Ramazan ve bayram sonrasi bi ipin ucunu kacirdim farkindayim.
Bugunku menumu utanarak yazip kacayim.

Sabah:1 avokado, 2 sahanda yumurta, 1 dilim peynir, domates biber, 2 dilim kepek ekmegi, az portakal suyu

Ogle: araliklarla evde buzlu kahve, 2 sarma, 3 kucuk kandil simidi, 2 cay

Aksam: firinda sebze( ama yagliydi ve patateste vardi), tavuk gogus izgara, 1 dilim ekmek( beyaz hemde! ) , soda. Yemekten sonra kucuk bir dilim cheesecake ve turk kahvesi.

Yesil cay ve su icip yatarim
1 saat yuruyus yaptim. O kadar
dengem sasti benim ramazandan sonra. Ramazanda yemeye basladim tatliydi ekmekti ara ara yedim oruc tuttugum icin yinede kilo verdim ama simdi oructa yok tam ogun bu sekilde beslenerek kilo alirim. Acil eski duzenime donmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…