- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Var var gelYARIŞ VAR MI ABLA . BEN DE GELEMM
Çarşıya gittim, 3 saat gezdim, geldim yemek yaptım, ayaklarımı dinlendiriyorumNerdesiniz ya kızlarrr
Neyse menümü yazayım oğlum 4 saattir uyuyor,sabaha kadar oyun oynayacağız demektir bu
....
Menğ
Sabah. 10.00
1 limonlu soda
5 siyah
5 yeiil zeytin
Çay
....
Saat 12.00
Türk kahvesi
Saat 13.00 gibi sabahtan kalma patates kızartmasından 6-7 tane,tuzsuz yağsız falan
4 lokma tavuk
.....
Saat 16.00
2 kepçe şehriye çorbası
1 kaşık makarna tadına baktım ,başka yemedim
...
Saat 18.00 gibi
2 kepçe şehriye çorbası
1lahana sarma tadına bakma amaçlı
......
Su : 4.2 lt
Spor: 100 squat
30 mekik
Devamı gelecek inşallah.
Sarma annemin memleketten getirdiği. Normalde bi oturmaya bir tencere yerdim ama bir taneylr bıraktım o da mecburi baktım. Demek ki isteyince oluyormuş şu an tek iateğim direncimin kırılıp kilomun düşmesi hayırlısıyla
|
Sıcakta dışarı çıkmak öğlen vakti fena oluyor heleEvde yoğurt yoktu bebekle de alamadım. Hava çok aşırı sıcak burada. Bugünlük yalan oldu benim detoksSenin nasıl gidiyor? [
İyiyiz canım sen nasılsınİyi akşamlar nasılsınız kızlar
Saol canım ben de iyiyim.İyiyiz canım sen nasılsın
Ay geçmiş olsun,kolay geçer inşallahKızlar Cuma günü ameliyat olacağım. Dua edin benim için
Kolay gecsin, riskli bir ameliyat degildir insaallah. Neyin var, cok gecmis olsun.Kızlar Cuma günü ameliyat olacağım. Dua edin benim için
Yedigim meyveleri yazmayi unutmusum. Sabah kayisi, oglen karpuz, aksam da karpuz ve kiraz yemistim. Fena fena kacirdim bugun.Bugun fena kacirdim, hic hos olmadi.
Kahvalti (11)
1 yumurta ile kasarli menemen
1 bardak sekersiz uzum hosafi
7-8 zeytin
Yarim salatalik
2-3 parca cecil peynir
Oglen (3)
1 kase mantar corbasi
3 kaşık kuymak
2 kaşık zeytinyagli iç bakla yemegi, yogurtlu
1 dilim kepekli ekmek
Ara (6)
1 top bademli dondurma
Aksam (9)
2 bardak sekersiz cay
2 dilim tarcinli uzumlu kek
Ara (11 bucuk)
1 fincan sade turk kahvesi
1 madlen bitter cikolata
Kızlar Cuma günü ameliyat olacağım. Dua edin benim için
Senin genelde akşamları yeme krizlerin tutuyor anlaşılan, ben de çok öyleyim ama şu son zaöanlarda baya bi azalttım çok şükür inşallah tamamen biterYedigim meyveleri yazmayi unutmusum. Sabah kayisi, oglen karpuz, aksam da karpuz ve kiraz yemistim. Fena fena kacirdim bugun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?