Bugün sanki biraz çok olmuş
Ay geçmiş olsun,kolay geçer inşallah
Kolay gecsin, riskli bir ameliyat degildir insaallah. Neyin var, cok gecmis olsun.
geçmiş olsun canım ne ameliyatı olacaksın Allah yardımcın olsun
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin
Şimdiden geçmiş olsun canım
Teşekkür ederimHayirDir. Ne ameliyat ı geçms olsun. Sağlıkla gel geri
Teşekkür ederimMyomektomi ameliyatı olacağım. Az heyecan var ama
Tamam hemen yarın dönüyorsun tamam mıyızz??? Grubun gazcı başı geldi hanımmmIyi aksamlar kizlar
Bir kac gundur yine yemeyi abarttim, ondan buraya menu bildiremedimyarindan itibaren ipleri elime aliyorum, bu kadar kiloyu kolay vermedim ve geri almaya niyetim yok kendimi tutucam. Ramazan ve bayram sonrasi bi ipin ucunu kacirdim farkindayim.
Bugunku menumu utanarak yazip kacayim.
Sabah:1 avokado, 2 sahanda yumurta, 1 dilim peynir, domates biber, 2 dilim kepek ekmegi, az portakal suyu
Ogle: araliklarla evde buzlu kahve, 2 sarma, 3 kucuk kandil simidi, 2 cay
Aksam: firinda sebze( ama yagliydi ve patateste vardi), tavuk gogus izgara, 1 dilim ekmek( beyaz hemde! ) , soda. Yemekten sonra kucuk bir dilim cheesecake ve turk kahvesi.
Yesil cay ve su icip yatarim
1 saat yuruyus yaptim. O kadar
dengem sasti benim ramazandan sonra. Ramazanda yemeye basladim tatliydi ekmekti ara ara yedim oruc tuttugum icin yinede kilo verdim ama simdi oructa yok tam ogun bu sekilde beslenerek kilo alirim. Acil eski duzenime donmeliyim
Yok canım isim vermene gerek yok.sadece konyaaltı civarı iyi kreş var mı bildipin diye soracaktım.ben internetten baktım biraz.bir iki tane var ama uçuk fiyatlarAntalya merkezde değilim,hatta bir hayli uzaktayız ilçedeyiz, şimdi yazarsam kim olduğum ortaya çıkar,sülalede bir tek ben burdayım :)
Geçmiş ıosun, rabbim şifa versin canımKızlar Cuma günü ameliyat olacağım. Dua edin benim için
Geçmiş olsun canım inşallah güzel geçer ameliyat inKızlar Cuma günü ameliyat olacağım. Dua edin benim için
Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
Kırmızı biber ve yeşil biber
Peynir ve zeytin
Bir bardak şekersiz çay
Ara
Bir fincan şekersiz Türk kahvesi
Öğle
Bir kase şehriye çorbası
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
İki kaşık pilav
Acı turşu biberi
Ara
Çift kaşarlı kepek ekmekli tost
Bir bardak kefir
Akşam
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
Bir kutu ton balığı
Acı turşu biberi
Ara
Bir tane şeftali
Su 3.5 litre spor 15 dakika leslie
moni Antepia27
Ben. Mümkünse perş egzersizi bırakıyorum.o zaman daha çok eksi görüyorum.Hayırlı cumalar kızlar
Geçen hafta 74.200
Bu hafta 73.900
Fark - 300 gr
Aslında 73.500 ü görmüştüm, 2 gündür uzun yürüyüşler yapıyorum, galiba kaslar şişti
Çarşamba çarşıya gidip bisey görmüştüm, perşembe onu almaya gittim. Bugün yine gidecem, bakalım ne var ne yokBen. Mümkünse perş egzersizi bırakıyorum.o zaman daha çok eksi görüyorum.
Vücudun sana oynadığı oyun, sabretmemiz lazım.Evet dediğim gibi bu hafta sonuncu bebim
Cuma : ,74.1
Bugün : 74.0
Fark : -100
O kadar yemedim,spor. Kırılmadı direnç. Ama bugün canına okuyacağım ,dün o dizime kramp girdi ya ciddiyeti fena anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?