Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben menümü yazayım kızlar
Bu saatten sonra bir şey yemem
Saat 12.00
Türk kahvesi
Saat 13.00
3 çatal makarna
İlaç alacağım için yemek zorundaydım
Saat 15.00
Bi 3 çatal makarna daha istemeyw istemeyw
Saat 17.00
1 kase şehriyw çorbası
3 kaşık bulgur pilavı...
Su: şimdilik 1.8 lt
Spor: 25 mekik

*** 10. Takım 627. ETAP ***

kkelebeketkisi(64,9/63,4/1,5/%2,31)
mn5822(75,6/75,2/0,4/%0,53)
nihaldemirel77(54,5///%)Kilo bildiriminde bulunmadı 2. Kez+1. Bayram haftası var.
natsume(68,5/68,2/0,3/%0,44)
peaceful16 (72,0/73,2/-1,2/%-1,67)
baby cat( 74,1/74,0/0,1/%0,13)

10. Takım Ortalaması:% 0,290

takım içi

sade01 (64,5/ 63,2)
Vorones(62/61,1)
Antepia27(116,4/116)
Gulsahhh01(58,6/b)
Sara_28(85/83,2)
Kimmik(53,4/54)
Gezegenfeza(74,2/73,9)

İyi akşamlar kızlar.bugünkü menüm
Sabah: omlet,peynir, zeytin,domates salatalık,1/2 dlm tb ekmek
Öğle: 5-6 kaşık güveç,1 kaşık bulgur pilavı,yoğurt,yufka ekmek
Ara: 2 erik,4 adet form bisküvi
Akşam: çorba,2 küçük etli biber dolması,cacık
1 küçük kornet, 1 avuç çekirdek yerim nöbetteyim
2 lt su,30 dk pilates

Iyi aksamlar kizlar
Menum:
Kahvalti: 1 haslanmis yumurta, 1 dilim hindi fume, 1 dilim beyaz peynir, ceri domates yesil biber, 1 dilim kepek ekmek, 3 zeytin, filtre kahve

Aksamustu: 1 kase tarcinli yogurt icine 10 kiraz koydum yedim, yesil cay ve turk kahvesi ictim.

Aksam: 2 dilim firinda mucver (resmide ekliyorum cok guzel oldu tarif paylasabilirim:) ) , 1 kase coban salata, 2 kasik suzme yogurt, soda

2 lt su olur yatana kadar. 1 saat pilates dersim vardi.

Yatana kadar kahve, cay icerim o kadar.

Eklentiler

• 08E0F60B-185A-4D74-A591-CA90CCD15EBB.webp
    113 KB · Görüntüleme: 26
Kıxlar benim menüme ek olarak az önce bir tatlı kaşığı patates iç harcı yedim, O da Tadına bakmak amaçlı Gerçekten böyle kendimi öyle şartlamışım ki , istemeyerek yedim ,şu an bir tepsi dolusu poğaça var Ve hiç gözümde yok ya ısırık bile almadım tebrik edebilirsiniz beni hehehhe Demek ki beyinde Bitiyor mu acaba bilemiyorum ki bakın günüme iki üç gün kaldı galiba, benim şu an iştahtan çıldırıyor olmam lazım ama çok şaşırtıcı gerçekten

Ben baklava yedim aksam yaaaaaa
Ay ne diyosunn. Ben de var ya çok komikti ya, 3 yasında oğlum, anne al dedi poğaça yerken, yok kuzum diywtteyim biliyorsun dedim, al al al dedi ağzıma sokmaya çalışıyor komiklik olsun diye çok komik bu çocuk milleti ya, neyse zaman zaman bir ısırık aldım çiğnedim çiğnedim yutmadım afedersiniz, arafan zaman geçti bir ısırık daha aldım ama yine yutmadım. Şehriye çorbası yaptım oğlana uyku öncesinde yiyor, normalde şwhriye çorbasına da deliririm sabah 3-4 fark etmez yerdim. Sadece tadına baktım bir tatlı kasığı ,
Çok şükürler olsun bugünlerime ,çok azim ettim ama ne menülerden bugünlere geldim hatırlayanlar bilir..
Sen de canını sıkma. Yaş kaç bu arada? Bir daha tekrarlamazsan sıkıntı olmaz her diywtte olur kaçamak..hem vermişsin de bu hafta.

Sizlere bir bacınız olarak nacizane iki tespitimi sunmak istiyorum kızlar
Birincisi 3 gündür akşam 5 ten sonra hiçbir şey yemiyorum ve spor da yok malum hemen sakatlanıyorum kiloyu kaldırmıyor minnoş bedenim
Ama göbek düzleşti, 4 kat olan göbeğim oturunca sadece 1 kat,o da altta yığılan yağ
3 günde şaka gibi
Bir de çok çok canınız çekti ,deliriyorsunuz adeta.alın ağzınıza ,çiğneyin çiğneyin doya doya ama yutmayın, ve o yemeğe karşı bütün iştah gidiyor ama çok güzel çiğneyin
Bunı ben bir yerde duymuştum ama işime gelöemişti yapmak. Gerçekten yapınca iştah köreliyor o besine karşı

Gunaydın . Ya ben hep böyleyim. Dayanamiom. Ama şunu dà biliyorm ki. Kilom az ben verebiliom nasılsa Die bi simariklik gelio. Yaş 33 galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…