- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Tebrikler canım harikasın
Kilom 73.900
Ay ne diyosunn. Ben de var ya çok komikti ya, 3 yasında oğlum, anne al dedi poğaça yerken, yok kuzum diywtteyim biliyorsun dedim, al al al dedi ağzıma sokmaya çalışıyor komiklik olsun diyeBen baklava yedim aksam yaaaaaa
Bu hafta
Sara 1.
Kelebek 2.
Vorones 3. Oldu
(Yanlışım varda düzeltin lütfen )
Sonuncu da -100gram ile ben oldum
Gunaydın . Ya ben hep böyleyim. Dayanamiom. Ama şunu dà biliyorm ki. Kilom az ben verebiliom nasılsa Die bi simariklik gelio. Yaş 33 galibaAy ne diyosunn. Ben de var ya çok komikti ya, 3 yasında oğlum, anne al dedi poğaça yerken, yok kuzum diywtteyim biliyorsun dedim, al al al dedi ağzıma sokmaya çalışıyor komiklik olsun diyeçok komik bu çocuk milleti ya, neyse zaman zaman bir ısırık aldım çiğnedim çiğnedim yutmadım afedersiniz, arafan zaman geçti bir ısırık daha aldım ama yine yutmadım. Şehriye çorbası yaptım oğlana uyku öncesinde yiyor, normalde şwhriye çorbasına da deliririm sabah 3-4 fark etmez yerdim. Sadece tadına baktım bir tatlı kasığı ,
Çok şükürler olsun bugünlerime ,çok azim ettim ama ne menülerden bugünlere geldim hatırlayanlar bilir..
Sen de canını sıkma. Yaş kaç bu arada? Bir daha tekrarlamazsan sıkıntı olmaz her diywtte olur kaçamak..hem vermişsin de bu hafta.
Fazla sürmez sevincin haftaya da ben olam miBen birinci oldum çok sevindim buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?