reglim yakın diyorsun ödem olabilirmiYa kızlar dün akşam biliuorsunuz lokma yemedim, hatta öay kahve bile içmedim. Sabah bir kalktım 74.9 çıldıracağım ya.aç jalarak kilo alan bir ben varım herhalde
tam tarifini yazarmisin gülüm bende yapayimIyi aksamlar kizlar
Menum:
Kahvalti: 1 haslanmis yumurta, 1 dilim hindi fume, 1 dilim beyaz peynir, ceri domates yesil biber, 1 dilim kepek ekmek, 3 zeytin, filtre kahve
Aksamustu: 1 kase tarcinli yogurt icine 10 kiraz koydum yedim, yesil cay ve turk kahvesi ictim.
Aksam: 2 dilim firinda mucver (resmide ekliyorum cok guzel oldu tarif paylasabilirim:) ) , 1 kase coban salata, 2 kasik suzme yogurt, soda
2 lt su olur yatana kadar. 1 saat pilates dersim vardi.
Yatana kadar kahve, cay icerim o kadar.
Bence kesinlikle öyle canım yareglim yakın diyorsun ödem olabilirmi
tam tarifini yazarmisin gülüm bende yapayim
Gunaydin hanimlar
Hayirli guzel bir gun olsun hem ulkemiz hemde bizler icin.
Ama acayip.incelmişimhem de göbekten ve bacaktan,o kadar mutluyum ki aynem devam inşallah bu hafta inadı kırıp düşüşe geçeceğim.bugünkü menüm. Maydanozlu limonlu elmalı çay, elma, 1 tavuk but, salata.
Kızlar salata yağ koymasam daha çabuk veririm galiba dimi
Lütfen frmeyin sağlıksız hasta olursun vs. Bacağımdaki varis yukarı doğru çıkıyo kocaman.acil bu kiloları verip tedavi olmalıyım,doğum günü falan bahane asıl sebep bu çok geç kalmadan halletmeliyim.doktor bana 6 ay vermişti, 2 sene oldu neredeyse. Birlikte el ele verelim artık
Amin canım
Hayırlı sabahlar
Teşekkür edetimmm çok az yağ koydum çünlü çok kuru oldu.aslında hakiki zeytinyağı var ama midem kaldırmaz diye koymadım az koydıium zatenGeçmiş olsun canım kilo vermek için uğraşın azmin takdire şayan sen baskülün ne dediğine bakma önemli olan incelemiş olman muhtemelen yağdan kilo veriyorsun ama ödemin fazla olduğu için basküle yansımıyor bunu stres yapma canım
Salataya yağ koymaman çok iyi olur illede koyacaksan gerçek zeytinyağı koymalıdır oda bir yemek kaşığı
Teşekkür edetimmm çok az yağ koydum çünlü çok kuru oldu.aslında hakiki zeytinyağı var ama midem kaldırmaz diye koymadım az koydıium zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?