Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

tam tarifini yazarmisin gülüm bende yapayim

Bugun akrabamin ceyiz serme isi vardi, ardindan yemek yedik, altin günü gibi sayilir, salata - kurabiye - ivir zivir seyler. O yuzden hic ayrintiya girmeyeyim bugun. Bu kacirmanin uzerine yarin oruc tutacagim insaallah. Kazalarim cok fazla, bitmek bilmiyor. Ayrica ben istanbulluyum, secim heyecani da sardi, bakalim sonuclar ne olacak...

Evet bu qkşam kuzucuğumla dışarı çıktık, 4-5 km yürüdük. Marketten marul,maydanoz,limon,yeşil elma,tavuk ( bunlar benim için cumaya kadar :) oğlana da biber dolması , kırmızo elma karnabahar aldım.bunları neden yazıyorum çünkü göreceksiniz farkı inşallah ,güne limonlu soda ile başlayıp, ( veya da maydanoz limon elma çayı )tuzsuz yağsız haşlama 1 tavuk but ve salata ile devam ,öğleye salata akşama 17.00de but ve salata. Bakalım kaç kg gidecek inşallah.
Az önce şehriye çorbası yaptım uyanımca acıktım çorba diye ağlamasın diye hazır olsun dedim ama tadına bile bakmadım. Ben pempe ( espriyi cennet mahallesi izleyenler anladı bile ) yani oldum ben ya çok şükür.kendimle gurur duyuyorum

tam tarifini yazarmisin gülüm bende yapayim

Tabi:)
Firini alt ust ayarda 200 e ayarliyoruz.

2 kabagi yikayip kabugunu soymadan bir kac parcaya boluyoruz, yarim demet dereotuda yikayip elimizle bolerek kabak ve dereotunu rondoya atiyoruz rondoda cekip bir kaseye aliyoruz.
1 kuru sogani bir kac parcaya boluyoruz, 4 dal yesil sogani bir kac parcaya kesiyoruz , 2 dis sarimsak ve bunlarin hepsini rondoda cekiyoruz ve yine kaseye ekliyoruz.
Tum malzemenin Uzerine 2 corba kasigi zeytinyagi, 3 corba kasigi kadar tam bugday unu (normal unda olur tabiki bu saglikli diye kullandim), 1 tatli kasigi tuz, karabiber, 1 cay kasigi mahlep, 2 yumurta ekle spatulayla karistir. En son tercih edilen bir peynir dograyip icine ekliyoruz ben dil peyniri kullandim. Firin kabini zeytinyag ile yaglayip ona dokuyoruz. Oncelikle firinin alt kismina koyup boyle 20 dk pisiriyoruz sonra ortaya cikarip 20 dk kadarda oyle pisiriyoruz ve sonra disari alip uzerine corek otu ve dilimlenmis peynir koyup uzeri kizarincaya kadar pisirip cikariyoruz. Afiyet olsun umarim begenirsiniz:) ben iki gun yedim dolapta sakladim.

GGünaydınn
Yaaaaa çıldıracağımmmm, dün gece saat 18.00 de menüme ek 3 kaşık kurı fasulye yedim yazmayı unuttum kızlar, + 40 mekik 3-4 dakika da köprü hareketi yaptım 5 km yürüdüm akşam 6dan sonra yemeğin tadına bile bakmadım, kahvw içmedim abi kahve elma yemedim...
Kilom 74.9
İsyeaaannnnnn

Ama acayip.incelmişim hem de göbekten ve bacaktan,o kadar mutluyum ki aynem devam inşallah bu hafta inadı kırıp düşüşe geçeceğim.bugünkü menüm. Maydanozlu limonlu elmalı çay, elma, 1 tavuk but, salata.
Kızlar salata yağ koymasam daha çabuk veririm galiba dimi
Lütfen frmeyin sağlıksız hasta olursun vs. Bacağımdaki varis yukarı doğru çıkıyo kocaman.acil bu kiloları verip tedavi olmalıyım,doğum günü falan bahane asıl sebep bu çok geç kalmadan halletmeliyim.doktor bana 6 ay vermişti, 2 sene oldu neredeyse. Birlikte el ele verelim artık

Geçmiş olsun canım kilo vermek için uğraşın azmin takdire şayan sen baskülün ne dediğine bakma önemli olan incelemiş olman muhtemelen yağdan kilo veriyorsun ama ödemin fazla olduğu için basküle yansımıyor bunu stres yapma canım

Salataya yağ koymaman çok iyi olur illede koyacaksan gerçek zeytinyağı koymalıdır oda bir yemek kaşığı

Teşekkür edetimmm çok az yağ koydum çünlü çok kuru oldu.aslında hakiki zeytinyağı var ama midem kaldırmaz diye koymadım az koydıium zaten

Teşekkür edetimmm çok az yağ koydum çünlü çok kuru oldu.aslında hakiki zeytinyağı var ama midem kaldırmaz diye koymadım az koydıium zaten

Sen bilirsin canım ama hakiki zeytinyağı hem çok sağlıklı hemde kilo vermeye katkı sağlıyor ayçiçek yağını azda kullansan yinede sağlığını risk etmişsindir demektir

Tam 1,5 kg yemek yedim. Iyi yedim ama öyle coooook da degil, bundan cok fazla yediğim günler de olmustu. Neyse hemen menumu yazayim.

Iftar:
1 bardak zemzem
1 bardak sekersiz erik suyu
1 kase dugun corbasi
2 etli kabak dolmasi
1 kase yogurt
1 tost buyuklugunde sucuklu kasarli yufka ekmek tostu
1 kase cilek, kiraz

Iftardan once 52,6 olan kilom iftardan hemen sonra 54,1 kg cikti. :)

Selam kızlar bugün menü paylaşmak istemiyorum. Malum biliyorsunuz içtiğim yarım bardak çay, 1 çatal yemeğe kadar paylaşırım ama bugüb hem regl öncesi stres gem sıcak, saat 21.30 oldu biz diğer odaya ancak geçebildik çocukla,resmen odaya hapsolduk, şimdi bir yandan klima bir yandan vantilatör çalışıypr çok bunaldık. Gerçekten ama yine de güzel bir gün

Menümü yazayım
Sabah
Tavada kaşar peynirli yumurta
Domates ve salatalık
Yeşil ve kırmızı biber
Zeytin
Bir bardak şekersiz çay

Öğle
Bir tabak sebze yemeği
Bir bardak kefir

Akşam
Bir kase ıspanak çorbası
Bir tabak ciğer sote
Salata

Ara
Dondurma ve kiraz

Su 2 litre spor 15 dakika yürüyüş

moni Antepia27

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…