Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ya ben bugun cuma saniyorum inanin sabah tartildim ama bugun soyleyecektim kusura bakmayin 58.100 kilom

Ya kızlar dün akşam biliuorsunuz lokma yemedim, hatta öay kahve bile içmedim. Sabah bir kalktım 74.9 çıldıracağım ya.aç jalarak kilo alan bir ben varım herhalde
Vucudun su tutmustur belki canim.
Bende dun 73.2 ydim dun dikkat ettim 72.5 ciktim bu sabah. Sadece dikkat etmeyle degil su vardi bence oda gitti. Yoksa bi gunde 700 gr vermek nasi olsun.
Seninde oyledir bence

Ben menğmü yazayım kızlar bugün erken bitirdim günü
Sbah 9
1 poğaça ( tartıda 1 kg artıyı görünce çılrçdırdım sinirine inadına yedim, sanki zaearı bana değil )
....
Saat 11.45
Türk kahvesi
Saat 12.45
2 kepçe kuru fasulys
1 kaşık pilavın kıvamına baktım..
Saat 15.00
1 kepçe kurı fasulye
...
Su:2.8 lt
Spor: 34 mekik
30 köprü hareketi
4 km yürüyecwğiz inşallah kuzum uyansın

Evet Hanımlar hatırlıyor musunuz Bir ay önce sınavdan çıktığımda bunun ekran görüntüsünü alın iki buçuk kilo vereceğim 1 haftada İnşallah demiştim. bir ayda o iki buçuk kiloyu bırak vermeyi Üzerine de kilo bile aldım O yüzden , Ramazanda tuzsuz yiyordum ya Tansiyonum 8E 5e düşüyordu, ona geri dönmeyi düşünüyorum yok anacığım normal yemek bana gelmiyor şu 5 gün 10 gün bir tuzsuz yiyem bakalım biraz sonra tavuk almaya gideceğiz oğlumla hele hava bit serinlesin saat 8'den sonra çıkacağız bakalım

Iyi aksamlar kizlar

Menum
Kahvalti: 2 yumurtadan omlet arasina dil peyniri ve hindi fume koydum, ceri domates ve yesil biber, 5 siyah zeytin,1 dilim kepek ekmegi, cay

Aksamustu: 1/3 tahilli simit icine krem peynir, cay

Aksam: haslanmis bugdayli salata yaptim ton balikli, domates salatalik ve kirmizi biberli, bi kase ondan yedim. 1 dilimde firin mucver, soda
Turk kahvesi ve yesil cay icerim yatana kadar

Su 2 lt olur bugun

11 gibi kahvalti yaparak ogle yemegini geciyorum aksamustu hafif atistirip aksamda yine 7 gibi yiyip kapatiyorum. Bu sekilde kalori alimimda dustu

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Domates salatalık
Bir fincan şekersiz yeşil çay

Öğle
Dört tane ızgara köfte
Salata
Bir çatal patates kızartması

Ara
Bir tane kepek ekmekli çift kaşarlı tost
Bir bardak kefir

Ara
Bir tane muz

Akşam
Bir tabak fırında zeytinyağlı sebze yemeği
Bir kase cacık

Su 2.5 litre spor 2 saat yürüyüş ve 2 saat ütü yapmak

moni Antepia27

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…