Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yaz tatili rehavetine kapılmayın arkadaşlar kilolarımızı verip sağlıklı yaşama adım atmak için buradayız ama geçen seneki ahenk yok ne yazıkki bu takımda giden arkadaşlar gelmedi kaptanımız bile uğramaz oldu sadece cuma günleri liste için geliyor kaptan yardımcımız Wydra bile uğramaz oldu burayı tamamen unuttu bana darılmayın ama bu takımın toparlanması için yeniden eskisi gibi olması için kaptanımız moni ve Wydra nın gelmesi takıma destek vermesi gerek diye düşünüyorum

Gunaydin arkadaslar guzel haftalar olsun hepimize,

Haftasonu dikkat etmeyle kilomda hemen azalma oldu mutluyum.
Cuma:73.2
Bugun: 72.3
Fark 900 gr

Bu sekilde tam gaz devam ederek cumaya insallah 71lerde cikarim.

Bu arada kabak gercekten ise yariyor fazla kilonun odemin gitmesinde, 2 aksam ust uste kabak mucver yedim ya (ustelik cokta guzeldi :) ) hemen fark etti karnim indi.

Saram yogunluk biliyon bende hiç bitmez ama gelememe sevebim diyet yapmıyor olmam , mutlumuyum böyle ... hayırrr tabiki

Bi yerden başlamamlazım ama olmuyor. Yürüyüşlere çıksam olacak sanki ama boş vakitlerimde nakışa merak saldım birde sipariş geliyor hepten boş vaktim kalmadı

Günaydınnnnn güzel hanımlar
Hımm hanımlarda benim gibi kaçak desene
Monim bacım sendemi yoksun?

günaydın canım seni gördüğüme çok mutlu oldum inanki

kimse gelmez oldu menüler doğru düzgün paylaşılmıyor paylaşılanlara doğru düzgün yorumlar yapılmıyor hal böyle olunca insanın canı gelmek istemiyor eskiden moni cim çarşamba ve perşembe günleri balkon konuşması yapardı o bile bir nebze olsun motive edici olurdu şimdi oda yok

biliyorum herkes yoğun herkesin kendine göre telaşı işi gücü var ama en azından günde bir saat olsun hadi yarım saat olsun buraya zaman ayırılabilir diye düşünüyorum

sen diyet yapmıyor olabilirsin çok yoğun olmanıda anlıyorum ama senin yorumların o kadar bilinçli ve değerliydiki benim ve buradaki herkes için bilinçsizce sırf zayıflamak için diyet yapanların böyle bilinçli yorumlara ihtiyacı var bence hem buraya gelmeye başlarsan belki diyetede başlarsın ne dersin

seni çok özledim ben dön artık hepiniz dönün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…