- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Korkma saracım tıp ilerledi herşeye bi çare var bş tanem.Bi ölüme çare yok.Ben de bugün meme usg çektirdim, sol memede tehlikeli olabileceğini düşündüğü bişeyler çıktı.Bi de ailede meme kanseri öyküsü olunca daha da kötü.3 ay sonra kontrol dedi.Biyopsi de önerilebilirmiş.Teyzemin kızı 39 yaşında meme kanserinden vefat etti.Diğer teyzemin iki meme de alındı.Her tarafını sarmış 2 oldu a daha 2. Yi aldıralı.Benim durum da biraz vahim.Ama herşeyin başı stres biliyorsun.Çok takmamaya çalış tatlım.Ne bileyim ben pek takmıyorum
Bende gecen sene bu zamanlardı sanırım hamıle oldgumu ogrenmstım çıkmıştım bu sebepten. sonra eylulde kaybettım bebegımı ozamlar yıne yazmstım buraya
protein var sebze var maaşallah canim çok guzel olmuş listen şifa olsun
Gecmis olsun canim simdiden insallah fizik tedavi ise yarar ameliyata gerek kalmaz
Yag yakman icinde tebrikler :)
iyiyim çok şükür memlekete gidecegiz valiz hazırlıkları sen nasılsınÖncelikle başın sağolsun canım sanada çok teyzenede çok geçmiş olsun
haklısın herşeyin başı stres ama hayatın kendisi stres değilmi zaten Allah yardımcımız olsun
hatırladım canım Allah sabır versin seninle benzer durumlar yaşamışız bu yüzden seni çok iyi anlıyorum
Teşekkür ederim canım nasılsın neler yapıyosun
kızlar dün doktora gittim diyetisyene gittim diyetisyen randevum iyi geçti sayılı yarım kğ yağ yakmışım bir hafta az ama olsun hiç yoktan iyidir
boyun fıtığı için beyin cerrahına gittim bir ton ilaç verip fizik tedaviye yönlendirdi pazartesi günü fizik tedaviye gideceğim fizik tedaviyle geçmezse sonra ameliyat düşünülecek
bu haftaki listem geçen haftakiyle aynı bakalım cuma günü kilom ne olacak
[/QUOTE
gülüm hep tekrarlıyorum ama yinede fayda var tekrar söylemekte bolca hacamat yaptir boyun fıtığı noktalarına sülük attir faydasını görürsün bu iznillah hem yan etkisi yok hemde kirli kan biriktiği için dolaşımda ki sıkıntıdan dolayı agrin olur dikkate al ve biran önce yaptir sonrada bana dua et inşallah rabbim mucizevi bir şekilde sifani versin ilaç ameliyat çare değil
kaptanimben bugün niyetliyim yarın erken yola çıkacağız inşallah bugün akşam üstü bildirsem uygun mudur sizin için yoksa yarın mi bildirim yapayimSelam kızçeler, yarın tartı günü bugünü hafif geçirelim. Artı istemiyorum
Yok uyuyamadım , birikmiş ütü vardı, onları yaptım bitirdim. Eşimi ise yolladım yattım, bura saati 6, tr saati 7 de yeter artık yat zıbar dedimGÜÜNAAYYDIINN güzel hanımlar
Lonely single girl benim eşimde aynı.Bizde hiç muhabbet edemeyiz.Hiç kimseyi değiştiremiyoruz maalesef,değiştirmek istedikçe mutsuz olsuruz arkadaşım.Onları da öyle kabul etmek gerekiyor.Kendine meşgale bulursan seninle muhabbet etmediği aklına bile gelmiyor unutuyorsun.Nacizane fikrim.İlgi alanların neler bilmiyorum ama ben öyle yapıyorum.Zaman geçince üzüldüğüne üzülüyorsun canım.
iyiyim çok şükür memlekete gidecegiz valiz hazırlıkları sen nasılsın
Hayırlısı olsun, bir an önce sağlığına kavuşasın inşallahkızlar dün doktora gittim diyetisyene gittim diyetisyen randevum iyi geçti sayılı yarım kğ yağ yakmışım bir hafta az ama olsun hiç yoktan iyidir
boyun fıtığı için beyin cerrahına gittim bir ton ilaç verip fizik tedaviye yönlendirdi pazartesi günü fizik tedaviye gideceğim fizik tedaviyle geçmezse sonra ameliyat düşünülecek
bu haftaki listem geçen haftakiyle aynı bakalım cuma günü kilom ne olacak
Allah yardımcın olsun canımEvet canım öyle yapıyorum zaten sabah 4 lere kadar falan konu çalışıyorum çok iyi oluyor ama dün regl günümün ilk günü olduğu için acayip ötesi duygusaldım ne başka uğraş nw bir şey Dinlemiyordu. İstediğim 4 veya 5 dakika muhabbet ya. Normalde de etmiyor afedersiniz aşaa kasımpaşa diyorum ama iştw ilk gün acayip duygusal oluyorum.. Bakın mesela benim oğljm geceleri çok kaşınıyor,3 haftada bütün yaralarını iyileştirdim ,çünkü uyımadım bekledim kaşıyınca engelledim. Dünkü moral bozukluğuyla uyudum ,çocuk acıktı kalkıp bişey de yapamadım hooop şu an her yer yara içinde. Adama bak ne halde çocuj dedim ...senin yüzünden, açlıktan yapıyo biliyosun dedi gitti .aaaayyhh öldürecek beni.. Bir de dün twlefonunu güncelleyeyim dedi yapma dedim iyi böyle. Bi güncelledi ne foto çekebiliyorum ne rehberim var ona da moralim bozuldu tabi. Ay çok doldum kusura bakmayın valla çocuk olmasa koca denen şey çekilit dert değil
Bugün bildir canım, hayırlı yolculuklarkaptanimben bugün niyetliyim yarın erken yola çıkacağız inşallah bugün akşam üstü bildirsem uygun mudur sizin için yoksa yarın mi bildirim yapayim
Geçmiş olsun fulyacım, şimdi masılsınMerhaba kızlar ameliyat oldum ben.
Geçmiş olsunnnMerhaba kızlar ameliyat oldum ben.
Geçti geçtiAllah yardımcın olsun canım
17 hazirandan beri takıma uğramıyorsun, foruma girdiğin halde?Merhabalar,kilo bildirimi yapıyorum
Kilom
P.tesi 55.6
Cumayı hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?