Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hazır bugün iştahım yokken hiçbir şey yememeyi düşünüyorum. Resmen midem bulanıyor stresten .iyi iyi her şerde bir hayır vardır bu da iyi. Hem alıştım 5 senedir 3ç2 gün iyi 2 hafta kötü olmaya. Ama vu sefer kızıp da kendime zarar vermeyeceğim. Hele bi zayıflayayım da,

Öncelikle başın sağolsun canım sanada çok teyzenede çok geçmiş olsun
haklısın herşeyin başı stres ama hayatın kendisi stres değilmi zaten Allah yardımcımız olsun

Bende gecen sene bu zamanlardı sanırım hamıle oldgumu ogrenmstım çıkmıştım bu sebepten. sonra eylulde kaybettım bebegımı ozamlar yıne yazmstım buraya

hatırladım canım Allah sabır versin seninle benzer durumlar yaşamışız bu yüzden seni çok iyi anlıyorum

protein var sebze var maaşallah canim çok guzel olmuş listen şifa olsun

Teşekkür ederim canım nasılsın neler yapıyosun

iyiyim çok şükür memlekete gidecegiz valiz hazırlıkları sen nasılsın

Yok uyuyamadım , birikmiş ütü vardı, onları yaptım bitirdim. Eşimi ise yolladım yattım, bura saati 6, tr saati 7 de yeter artık yat zıbar dedim telefonu bıraktım, uyumuşum. 10: 30 da geri uyandım

Hayırlısı olsun, bir an önce sağlığına kavuşasın inşallah

Allah yardımcın olsun canım

Allah yardımcın olsun canım
Geçti geçti rehberim yerine geldi kendiliğinden, aradım biraz önce napıyorsun diye gayet güzel konuştuk azıcık da abarttığım için kusura bakma dedimama işte herkes kendi açısondan haklı... aman ya böyle böyle yaşıyoruz işte, zaman her şeyin ilacı. Sonuçta severek evlendik, evine ,çocuğuna bağlı, ama işte muhabbet konusunda biraz açığımız var ve ben regl olacağım zaman acayip ötesi duygusala bağlıyorum

Son düzenleme:
*** 10. Takım 628. ETAP ***

kkelebeketkisi(63,4///%)
mn5822(75,2///%)
nihaldemirel77(54,5///%)Kilo bildiriminde bulunmadı 3. Kez?+1. Bayram haftası var.
natsume(68,2///%)
peaceful16 (73,2///%)
baby cat( 74,0///%)

10. Takım Ortalaması:%

takım içi

sade01 (63,2/)
Vorones(61,1/)
Antepia27(116,0/)
Gulsahhh01(58,1/)
Sara_28(83,2/)
Kimmik(54/)
Gezegenfeza(73,9/)
Effatmagul(/)
Aylin42konya(/)

Son düzenleme:
Iyi aksamlar
Menum:
Kahvalti: 2 yumurta 1 kabak ve biraz beyaz peynirden omlet, ceri domates, lor peyniri, 1.5 dilim kepek ekmegi, filtre kahve

Aksamustu : sutlu granola, icine yarim muz koydum.
Turk kahvesi

Aksam: somon baligi, 2 yemek kasigi firinda patates(az yagli), yarim kase havuc salatasi, soda

Bunun ustunede cay, kahve icebilirim sekersiz iciyorum zaten.
Spor olarak 35 dk kosu+hizli yuruyus yaptim. 280 kalori yakmisim makineye gore.

Su 2 lt oldurmaya calisicam yatana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…