Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

menü bildiriyorum
kahvaltı 2kaşık patatesli soğanlı kaşarlı buglama
6 zeytin
2dilim ekmek

akşam 1tabak yoğurtlu çorba
3kaşık bulgur pilavi

yarım dilim karpuz

3lt su

Bugün çok moralsizim. Kocamın izin günü ve her zamanki gibi berbat etti. Odun ya odun. Muhabbet etmek istiyorum artık,sıkıldım ya ne akraba,ne komşu var patlayacağım, ama yok muhabbet etsek ölür. İzinli olmadığı günler daha mutluyum gerçekten ya.istemiyorum izinli olsun,modumu düşürüyor ,sıkıntıdan çok yiyorum onun yüzünden. Çok doluyum ya

Neyse kızlar bu sabah aç karna tartıldığımda 76 kilo çıktım yani 2 kilo ödem var ama çok şükür bu akşam rahatladım Oldu da bitti .artık yarın sabahtan itibaren inmeye başladım cumaya kadar İnşallah 74 ün altına inmeyi Umuyorum .bir günde nasıl olacak ben de bilmiyorum ama en azından aldığım ödemi atarsam o kadar az artı ile çıkarım karşınıza ilk defa listede artı vereceğim galiba çok korkuyorum. Yarın sabahtan itibaren bol bol maydanoz salatası ve elma tüketmeyi düşünüyorum belki bir yudum şurup içer miyim emin değilim. şurup bağırsağı daha da tembelleştirir ama gerçekten şişlik yaşamak daha daha zor kararsızım bakalım duruma göre karar vereceğim

Bir de mesajlarınıza bakamadım Kusura bakmayın dışarıdaydım yeni geldik kuzucuğu Biraz gezdirdik malum sıcaktan kapıya çıkamadığımız için , altımızda araba varken gezelim dedik iki defa arabaya kaçtık zaten klima ile Serinlemek için gevriyoruz resmen gevrek simite döndük ya

Bende bugün kızıma gittim, çok yedim malesef

GÜÜNAAYYDIINN güzel hanımlar

Lonely single girl benim eşimde aynı.Bizde hiç muhabbet edemeyiz.Hiç kimseyi değiştiremiyoruz maalesef,değiştirmek istedikçe mutsuz olsuruz arkadaşım.Onları da öyle kabul etmek gerekiyor.Kendine meşgale bulursan seninle muhabbet etmediği aklına bile gelmiyor unutuyorsun.Nacizane fikrim.İlgi alanların neler bilmiyorum ama ben öyle yapıyorum.Zaman geçince üzüldüğüne üzülüyorsun canım.

kızlar dün doktora gittim diyetisyene gittim diyetisyen randevum iyi geçti sayılı yarım kğ yağ yakmışım bir hafta az ama olsun hiç yoktan iyidir

boyun fıtığı için beyin cerrahına gittim bir ton ilaç verip fizik tedaviye yönlendirdi pazartesi günü fizik tedaviye gideceğim fizik tedaviyle geçmezse sonra ameliyat düşünülecek

bu haftaki listem geçen haftakiyle aynı bakalım cuma günü kilom ne olacak

Gecmis olsun canim simdiden insallah fizik tedavi ise yarar ameliyata gerek kalmaz

Yag yakman icinde tebrikler :)

Gunaydin kizlar
Guzel bir gun olsun hepimize.

Ben kahvaltiyi gec yapmaya calisiyorum olabildigince, o sekilde ogle yemegini ara ogun gibi gecistirebiliyorum, erken kahvalti yaparsam oglen acikip yiyorum. Kalkinca limonlu ilik bi su iciyorum, 2 saat oyalaniyorum kahve iciyorum kahvaltidan once, ev isi varsa yapiyorum makine bosaltiyorum etrafi topluyorum cicekleri suluyorum oyle vakit geciriyorum biraz :), 11den sonra kahvaltiyi hazirlamaya basliyorum yavas yavas 11.30-12 gibi yiyorum bu sekilde 3-4 e kadar tok kaliyorum. Ve aksamustu acikincada bazen sutlu bir kahve veya bir porsiyon meyve yada yogurtlu musli gibi ogunler yetiyo ve gunluk kalori alimimda az oluyo bu sayede.
Normalde kahvalti ogle yemegi yesemde aksamustu 4-5 gibi yine acikip yine biseyler yiyorum saglikli yesem bile gunluk kalori miktari artiyo.

Yaptiklarimi sizinlede paylasayim istedim

Evet canım öyle yapıyorum zaten sabah 4 lere kadar falan konu çalışıyorum çok iyi oluyor ama dün regl günümün ilk günü olduğu için acayip ötesi duygusaldım ne başka uğraş nw bir şey Dinlemiyordu. İstediğim 4 veya 5 dakika muhabbet ya. Normalde de etmiyor afedersiniz aşaa kasımpaşa diyorum ama iştw ilk gün acayip duygusal oluyorum.. Bakın mesela benim oğljm geceleri çok kaşınıyor,3 haftada bütün yaralarını iyileştirdim ,çünkü uyımadım bekledim kaşıyınca engelledim. Dünkü moral bozukluğuyla uyudum ,çocuk acıktı kalkıp bişey de yapamadım hooop şu an her yer yara içinde. Adama bak ne halde çocuj dedim ...senin yüzünden, açlıktan yapıyo biliyosun dedi gitti .aaaayyhh öldürecek beni.. Bir de dün twlefonunu güncelleyeyim dedi yapma dedim iyi böyle. Bi güncelledi ne foto çekebiliyorum ne rehberim var ona da moralim bozuldu tabi. Ay çok doldum kusura bakmayın valla çocuk olmasa koca denen şey çekilit dert değil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…