- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Sağol canımTeyzenin kızına Allah rahmet etsin, teyzene acil şifa versin, senide korusun inşallah
Bende bugün kızıma gittim, çok yedim malesefBugün çok moralsizim. Kocamın izin günü ve her zamanki gibi berbat etti. Odun ya odun. Muhabbet etmek istiyorum artık,sıkıldım ya ne akraba,ne komşu var patlayacağım, ama yok muhabbet etsek ölür. İzinli olmadığı günler daha mutluyum gerçekten ya.istemiyorum izinli olsun,modumu düşürüyor ,sıkıntıdan çok yiyorum onun yüzünden. Çok doluyum ya
Olsun yarın toparlayalım tamam mıBende bugün kızıma gittim, çok yedim malesef
TamamOlsun yarın toparlayalım tamam mı
İnanmıyorum bu saate kadar hiç uyumadın mı?Yine bu saate kadar uyuyamadım. Şimdi yatma zamanı
Bende bir an önce evime gidip tam gaz başlamak istiyorum artık.Diyet ve spor yapmak için hiç bu kadar istekli olmamıştım.Pardon olmuştum ve burdan mezun olmuştum.Şu tatil beni mahvetti
kızlar dün doktora gittim diyetisyene gittim diyetisyen randevum iyi geçti sayılı yarım kğ yağ yakmışım bir hafta az ama olsun hiç yoktan iyidir
boyun fıtığı için beyin cerrahına gittim bir ton ilaç verip fizik tedaviye yönlendirdi pazartesi günü fizik tedaviye gideceğim fizik tedaviyle geçmezse sonra ameliyat düşünülecek
bu haftaki listem geçen haftakiyle aynı bakalım cuma günü kilom ne olacak
Evet canım öyle yapıyorum zaten sabah 4 lere kadar falan konu çalışıyorum çok iyi oluyor ama dün regl günümün ilk günü olduğu için acayip ötesi duygusaldım ne başka uğraş nw bir şey Dinlemiyordu. İstediğim 4 veya 5 dakika muhabbet ya. Normalde de etmiyor afedersiniz aşaa kasımpaşa diyorum ama iştw ilk gün acayip duygusal oluyorum.. Bakın mesela benim oğljm geceleri çok kaşınıyor,3 haftada bütün yaralarını iyileştirdim ,çünkü uyımadım bekledim kaşıyınca engelledim. Dünkü moral bozukluğuyla uyudum ,çocuk acıktı kalkıp bişey de yapamadım hooop şu an her yer yara içinde. Adama bak ne halde çocuj dedim ...senin yüzünden, açlıktan yapıyo biliyosun dedi gitti .aaaayyhh öldürecek beni.. Bir de dün twlefonunu güncelleyeyim dedi yapma dedim iyi böyle. Bi güncelledi ne foto çekebiliyorum ne rehberim var ona da moralim bozuldu tabi. Ay çok doldum kusura bakmayın valla çocuk olmasa koca denen şey çekilit dert değilGÜÜNAAYYDIINN güzel hanımlar
Lonely single girl benim eşimde aynı.Bizde hiç muhabbet edemeyiz.Hiç kimseyi değiştiremiyoruz maalesef,değiştirmek istedikçe mutsuz olsuruz arkadaşım.Onları da öyle kabul etmek gerekiyor.Kendine meşgale bulursan seninle muhabbet etmediği aklına bile gelmiyor unutuyorsun.Nacizane fikrim.İlgi alanların neler bilmiyorum ama ben öyle yapıyorum.Zaman geçince üzüldüğüne üzülüyorsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?