Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

17 hazirandan beri takıma uğramıyorsun, foruma girdiğin halde?
Merhabalar,haklısın kilo bildirimlerim gecikiyor.Bu aralar çok sıkıntıdayım.Kolum lenfödemden dolayı sıkıntılı.Spor yapamıyorum.Işe döndüm iş yerim değişmek zorunda kaldı,adaptasyon sıkıntısı yaşıyorum.Diyet falan zaten hak getire oldu.Ciddi olarak daralmış durumdayım.Ama bi yerden toparlamam lazım haklısın.Yarın sabah kilo bildirimi ile döneceğim.Kusura bakmayın.

Geçmiş olsun,dilerim fizik tedavi ile toparlarsınız

İyi akşamlar

Kahvaltı (öğleden sorna dışarda yaptık)
3 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Menemen
1 tane sosis
3 dilim patates
.(aklıma gelenler bunlar serpme kahvaltı olunca baya çeşit vardı)

Akşam
2 dilim kepekli tost ekmeği
Et sote
A
Su: 2lt
Spor: 6000 adım

Geçmiş olsun, rabbim kolaylıklar versin

Benim ki de aynı.Birgün telefonumu elime aldım bi baktım silmediğim ve benim için önemli olan msj ları silmiş.İnan ki şok oldum.Çok sinirlendim ama.Niye sildin dediğimde de önemsizdi demez mi?Ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidicen.İnan çok yoruldum artık.

Günaydın kızçeler.İnşallah güzel eksiler olur.Haftaya bende bildiricem inşallah.Dün Bolu Akçakocaya teyzemlere geldik.Banyoya bi girdim baskül gördüm.Kot pantolonla üstümle başımla bi tartıldım 77.7 çıktım.Nasıl moralim bozuldu.Evde kendi tartımla ve çamaşırımla kaç çıkıcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…