- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Hayırlısı olsun, bir an önce sağlığına kavuşasın inşallah
Geçmiş olsun, şimdi nasılsınMerhaba kızlar ameliyat oldum ben.
Merhabalar,haklısın kilo bildirimlerim gecikiyor.Bu aralar çok sıkıntıdayım.Kolum lenfödemden dolayı sıkıntılı.Spor yapamıyorum.Işe döndüm iş yerim değişmek zorunda kaldı,adaptasyon sıkıntısı yaşıyorum.Diyet falan zaten hak getire oldu.Ciddi olarak daralmış durumdayım.Ama bi yerden toparlamam lazım haklısın.Yarın sabah kilo bildirimi ile döneceğim.Kusura bakmayın.17 hazirandan beri takıma uğramıyorsun, foruma girdiğin halde?
Geçmiş olsun,acil şifalar inş.Merhaba kızlar ameliyat oldum ben.
Geçmiş olsun,dilerim fizik tedavi ile toparlarsınızkızlar dün doktora gittim diyetisyene gittim diyetisyen randevum iyi geçti sayılı yarım kğ yağ yakmışım bir hafta az ama olsun hiç yoktan iyidir
boyun fıtığı için beyin cerrahına gittim bir ton ilaç verip fizik tedaviye yönlendirdi pazartesi günü fizik tedaviye gideceğim fizik tedaviyle geçmezse sonra ameliyat düşünülecek
bu haftaki listem geçen haftakiyle aynı bakalım cuma günü kilom ne olacak
Çok geçmiş olsunMerhaba kızlar ameliyat oldum ben.
Geçmiş olsun, rabbim kolaylıklar versinMerhabalar,haklısın kilo bildirimlerim gecikiyor.Bu aralar çok sıkıntıdayım.Kolum lenfödemden dolayı sıkıntılı.Spor yapamıyorum.Işe döndüm iş yerim değişmek zorunda kaldı,adaptasyon sıkıntısı yaşıyorum.Diyet falan zaten hak getire oldu.Ciddi olarak daralmış durumdayım.Ama bi yerden toparlamam lazım haklısın.Yarın sabah kilo bildirimi ile döneceğim.Kusura bakmayın.
Benim ki de aynı.Birgün telefonumu elime aldım bi baktım silmediğim ve benim için önemli olan msj ları silmiş.İnan ki şok oldum.Çok sinirlendim ama.Niye sildin dediğimde de önemsizdi demez mi?Ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidicen.İnan çok yoruldum artık.Evet canım öyle yapıyorum zaten sabah 4 lere kadar falan konu çalışıyorum çok iyi oluyor ama dün regl günümün ilk günü olduğu için acayip ötesi duygusaldım ne başka uğraş nw bir şey Dinlemiyordu. İstediğim 4 veya 5 dakika muhabbet ya. Normalde de etmiyor afedersiniz aşaa kasımpaşa diyorum ama iştw ilk gün acayip duygusal oluyorum.. Bakın mesela benim oğljm geceleri çok kaşınıyor,3 haftada bütün yaralarını iyileştirdim ,çünkü uyımadım bekledim kaşıyınca engelledim. Dünkü moral bozukluğuyla uyudum ,çocuk acıktı kalkıp bişey de yapamadım hooop şu an her yer yara içinde. Adama bak ne halde çocuj dedim ...senin yüzünden, açlıktan yapıyo biliyosun dedi gitti .aaaayyhh öldürecek beni.. Bir de dün twlefonunu güncelleyeyim dedi yapma dedim iyi böyle. Bi güncelledi ne foto çekebiliyorum ne rehberim var ona da moralim bozuldu tabi. Ay çok doldum kusura bakmayın valla çocuk olmasa koca denen şey çekilit dert değil
Yok uyuyamadım , birikmiş ütü vardı, onları yaptım bitirdim. Eşimi ise yolladım yattım, bura saati 6, tr saati 7 de yeter artık yat zıbar dedimtelefonu bıraktım, uyumuşum. 10: 30 da geri uyandım
Geçmiş olsun canım.Ne ameliyatı oldun ?Merhaba kızlar ameliyat oldum ben.
Hoşgeldin canım, ilk sayfayı okuyup kabul edersen ordaki formu doldurup başlayabilirsinkızlar bende katılmak istiyorum. ne yapmalıyım
Yine mi uyuyamadın gezomYattım bakalım uyuyabilecekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?