protein var sebze var maaşallah canim çok guzel olmuş listen şifa olsun
Teyzenin kızına Allah rahmet etsin, teyzene acil şifa versin, senide korusun inşallahKorkma saracım tıp ilerledi herşeye bi çare var bş tanem.Bi ölüme çare yok.Ben de bugün meme usg çektirdim, sol memede tehlikeli olabileceğini düşündüğü bişeyler çıktı.Bi de ailede meme kanseri öyküsü olunca daha da kötü.3 ay sonra kontrol dedi.Biyopsi de önerilebilirmiş.Teyzemin kızı 39 yaşında meme kanserinden vefat etti.Diğer teyzemin iki meme de alındı.Her tarafını sarmış 2 oldu a daha 2. Yi aldıralı.Benim durum da biraz vahim.Ama herşeyin başı stres biliyorsun.Çok takmamaya çalış tatlım.Ne bileyim ben pek takmıyorum
Toprağıma selam söyle, ne kadar duracaksınızselamlar
kahvaltı 2yumurta peynir zeyt
salatalik 1dilim ekmek
akşam yeşil mercimekli var 1.5 tabak
yöresel bir yemek yağ yok içinde çok az bulgur var soğuk yeniyor asma yaprağı eşliğinde
3lt su
1saat yürüyüş
100 ip atlama
edirne çok sıcak memlekete gidiyoruz cuma günü ama inşallah diyete devam
bir ay diyoruz bacım hayırlısı ile inşallah sen ne zaman geliyonToprağıma selam söyle, ne kadar duracaksınız
koptum yaYa kızlar ders çalışacaktım ama şunu yazayım da öyle kapatayım. Çocupa kötü örnek mi oluyorum ne :) iki üç gündür benden börek istiyordu.yaptım. yedi yedi ,sonra yattı yere bacak kaldırma egzersizi yaptı 5-6 tane sonra gitti tv nin altındaki baskülü aldı tartıldıamaan dedim aynı ben demek ki nasıl komik gözüküyorsam bu hareketleri yapınca :)
Tabi o da komiklik olsun diye yaptı yani bence, ciddi bir şey değil çünlü hep diyorum sen büyüyeceksin, sen ye doyur karnını diye, bundan sonra zatwn tartılmayacağım sonra moralim Bozuluyor
havalar sıcak saram çıplak ayakla çok dolasiyordan farketmeden usutmus olabilirsin direk mide sisligi yapar gülüm dikkat etHayrolsun
Evet aslında egzersizi bu yaşta sevmesi iyi, ben hala zoraki yapıyorum sevmiyorum küçüklükten berikoptum yaçocuğun en iyi muallimi terbiyecisi annedir takı öğrendiğini bir ömür sürdürür oy benim kuzuma bacak hareketi şart akıl küpü onlar
Ya kızlar ders çalışacaktım ama şunu yazayım da öyle kapatayım. Çocupa kötü örnek mi oluyorum ne :) iki üç gündür benden börek istiyordu.yaptım. yedi yedi ,sonra yattı yere bacak kaldırma egzersizi yaptı 5-6 tane sonra gitti tv nin altındaki baskülü aldı tartıldıamaan dedim aynı ben demek ki nasıl komik gözüküyorsam bu hareketleri yapınca :)
Tabi o da komiklik olsun diye yaptı yani bence, ciddi bir şey değil çünlü hep diyorum sen büyüyeceksin, sen ye doyur karnını diye, bundan sonra zatwn tartılmayacağım sonra moralim Bozuluyor
2 hafta sonra inşallah, belki karşılaşırız.bir ay diyoruz bacım hayırlısı ile inşallah sen ne zaman geliyon
Bulgur pilavını çok seviyorsun hwrhaldeGunaydin herkese
Dunku menumu yazayim
Kahvalti: 2 yumurtadan omlet, beyaz peynir, zeytin, domates , 1.5 dilim kepek ekmegi
Ogle: 1 kase bulgur pilavi, ton baligi
Ara: 10 kiraz
Aksam: 4 kofte
1 saat pilates dersim vardi ve baya agir calistik dun . 1.5 saatte ev isi yaptim ayaktaydim hep.
Su az icebildim 1.5 lt olmus yada olmamistir bugun daha cok icicem
Bulgur pilavını çok seviyorsun hwrhalde
inşallah canim2 hafta sonra inşallah, belki karşılaşırız.
Çok iyi gidiyor sun kuzum maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?