Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

protein var sebze var maaşallah canim çok guzel olmuş listen şifa olsun

selamlar
kahvaltı 2yumurta peynir zeyt
salatalik 1dilim ekmek

akşam yeşil mercimekli var 1.5 tabak
yöresel bir yemek yağ yok içinde çok az bulgur var soğuk yeniyor asma yaprağı eşliğinde

3lt su

1saat yürüyüş
100 ip atlama

edirne çok sıcak memlekete gidiyoruz cuma günü ama inşallah diyete devam

İyi akşamlar

Sabah
1 bardak sütlü buzlu kahve

Öğle
Biraz karpuz
Makarna

Akşam
Tavuk ve lavaşlı bir tarifi denedim (malesef kalori bombası oldu)

Ara
Karpuz

Su: 1.5lt
Spor: jillian 2/30, 3000adım

En azından biraz spor yapabildiğim için vicdan azabı duymuyorum bugün

Teyzenin kızına Allah rahmet etsin, teyzene acil şifa versin, senide korusun inşallah

Toprağıma selam söyle, ne kadar duracaksınız

Ya kızlar ders çalışacaktım ama şunu yazayım da öyle kapatayım. Çocupa kötü örnek mi oluyorum ne :) iki üç gündür benden börek istiyordu.yaptım. yedi yedi ,sonra yattı yere bacak kaldırma egzersizi yaptı 5-6 tane sonra gitti tv nin altındaki baskülü aldı tartıldı amaan dedim aynı ben demek ki nasıl komik gözüküyorsam bu hareketleri yapınca :)
Tabi o da komiklik olsun diye yaptı yani bence, ciddi bir şey değil çünlü hep diyorum sen büyüyeceksin, sen ye doyur karnını diye, bundan sonra zatwn tartılmayacağım sonra moralim Bozuluyor

koptum ya çocuğun en iyi muallimi terbiyecisi annedir takı öğrendiğini bir ömür sürdürür oy benim kuzuma bacak hareketi şart akıl küpü onlar

Gunaydin herkese

Dunku menumu yazayim
Kahvalti: 2 yumurtadan omlet, beyaz peynir, zeytin, domates , 1.5 dilim kepek ekmegi

Ogle: 1 kase bulgur pilavi, ton baligi

Ara: 10 kiraz

Aksam: 4 kofte

1 saat pilates dersim vardi ve baya agir calistik dun . 1.5 saatte ev isi yaptim ayaktaydim hep.
Su az icebildim 1.5 lt olmus yada olmamistir bugun daha cok icicem

Bulgur pilavını çok seviyorsun hwrhalde

Çok iyi gidiyor sun kuzum maşallah

Iyi aksamlar kizlar
Menum
Kahvalti: 1 haslanmis yumurta, peynir, domates biber, zeytin , 1 dilim kepek ekmegi, filtre kahve

Ogle: muzlu sutlu smoothie gibi bisey yaptim icine chia tohumu koydum, 2 tane eti form misir patlagi yedim, 5 tanede kiraz.

Aksam: 1 tabak bezelye yemegi, 1 kase cacik

Yemekten sonra 45 dk yuruyus yaptik tempolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…