- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Ay yook gezom keşke şaka olsaydı.Ben elim boş olursa çok kilo alırım.Ye iç otur ye iç otur,inanmıcan belki ama 1 ayda 8 kilo almışım.70 kiloydum evden çıktığımda.Çok şükür yarın sabah yola çıkıyoruz,evim evim güzel evimSen kilo aldım deyince bende şaka yapıyorsun zannediyordum
Olsun bu hafta yarışa yeniden başlarız,hen de herkes ile müsait olursam 1. 2. 3. 5. 8. Diye liste hazırlarım bir dahaki cuma günü. Ama tabi herkes kaç gram eksildiğini yazarsaHayırlı cumalar kızlar
Dün gecede uyuyamadigim için gece 2 de çok acıkıp biseyler yedim, ve 6 gundur reglim gelemedigi için bugün 75 çıktım
sara_28 geçmiş olsun canım.İnşallah tedavinin faydası olurda ameliyata gerek kalmaz.
Benim de estetik operasyonum onaylandı.Ben inşallah heyete girerim diye dualar ederken heyete bile gerek duymadı.Bide 78 kilodayom üstelik.60 kiloyken görseydi herhalde acil ameliyata alırdıNeneler kadar buruşuk oluyorum vücudum.Hedefim estetiğe kadar 60 kilo olmak.Yine yarış yaparız olma mı saracım
Takım ne kadar sakin,bide cuma bugün.Eskiden böyle değildi.
Olur inşallah canım, bu ara dondurmaya takmış durumdayım malesefOlsun bu hafta yarışa yeniden başlarız,hen de herkes ile müsait olursam 1. 2. 3. 5. 8. Diye liste hazırlarım bir dahaki cuma günü. Ama tabi herkes kaç gram eksildiğini yazarsa
Hoşgeldin canım, bize kendini tanıtır mısınkızlar bende katılmak istiyorum. ne yapmalıyım
Adalet deyil imtihan canımcım, benimde bikaç gündür tadımı kaçırdılar. Neyseki eskisi kadar takmıyorum. Nerde nasıl mutluysam öyle yaşamaya çalışıyorumbugün hiç tadım yok niye hep negatif insanlar beni bulur mıknatıs gibi çekiyorum sanki oooof oooof sevmediğim insanlar burnumun dibinde her dakika sevdiklerim kilometrelerce uzakta adalet mi bu
Nasılsın kaptanımHoşgeldin canım, bize kendini tanıtır mısın
İyiyim gülüm köyde annemleyim sağolasın. Sen nasılsınNasılsın kaptanım
Elhamdülillah bende iyiyim.İyiyim gülüm köyde annemleyim sağolasın. Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?