Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Oleeyy almışın bile.Canım kaptanım benim bi tanesin sen

Kızlar bu hafta güzel eksiler bekliyorum artık takımımız hakettiği derecelere kavuşsun
Aylin42Konya bireysel birincilik geliyor muuu

Bu hafta tüm dereceleri istiyorum kızlar
moni aaa çok ayıp ama o nasıl soru kaptanım? geliyoruuummm....

Arkadaşlarda biraz gayret etsinler geliyor 1.lik.Bizden kaçışları yok.Yaşasın 10. Takım.

Haydi arkadaşlar gayret lütfen,önce kendimiz,sonra takımımız için.Takımımızda bizde bunu hakediyoruz.

Gunaydinlar kizlar guzel haftasonlari

Gecen hafta etap sonuncusu olmustum, herseyde bi hayir var gercekten sonra bi gaz basladim yine bu sefer bireyselde 3. Olmusum. :)
Tebrikler

Haftaya takımc daha iyi olacağız

Kendi adıMa okul da kapandığı için daha çok dikkat edebileceğimi umuyorum beslenmeöe ve sporuma.

Adalet deyil imtihan canımcım, benimde bikaç gündür tadımı kaçırdılar. Neyseki eskisi kadar takmıyorum. Nerde nasıl mutluysam öyle yaşamaya çalışıyorum

Çok iyi yapıyorsun canım bende öyle yapmaya çalışıyorum ama bazen çok sinir bozucu durumlar oluyor işte

Ben ben ben ?????

listeye girmişsin gözün aydın canım benim

Sara_28(77,5/78.0/-0,5/%-0,65 )İzinli.609. Etap
@sara_28 kuzum izin kilona az kalmış ha gayret, listede aylinle kapışmanız keyifli olacak

Az kaldı kaptanım en geç iki haftaya listedeyim söz veriyorum Aylinle kapışmak zevkli olacak

aaay gülmene gülmekten öldüm.Sağol saracım.Seninle yarışmak benim için de çok zevkli olacak.Bak aklıma ne geldi sen bana değil ben sana yetişeyim mi

Eğer 10-15 gün daha eve gelmeseydim sana yetişmiştim zaten.Bu arada az önce evime geldim çok şükür.Evim evim güzel evim.İlk işim tabletimi bulup şarja takmak oldu.Leslie ye hazırlık.Pazartesi tam gaz başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…