- 28 Ekim 2018
- 325
- 1.381
- 113
- 47
Tebrikler azimli arkadaşGunaydinlar kizlar guzel haftasonlari
Gecen hafta etap sonuncusu olmustum, herseyde bi hayir var gercekten sonra bi gaz basladim yine bu sefer bireyselde 3. Olmusum.:)
O azimden bu hafta senden de istiyorum kuzucumTebrikler azimli arkadaş
Listeye alıcam kuzum, evine dön bi
601. Etap ta 64,7 kg ile mezun olan üye.
Oleeyy*** 10. Takım 629. ETAP ***
kkelebeketkisi(63,4///%)
mn5822(75,0///%)
nihaldemirel77(55,8///%)
natsume(68,0///%)
peaceful16 (71,9///%)
baby cat( 73,8///%)
Gulsahhh01(57,3///%)
Aylin42konya(77,7///%)Mezun üye geri döndü. Bt: 28.haziran 2019 Bk:77,7 hedef kilo:
10. Takım Ortalaması:%
takım içi
sade01 (63,6/)
Vorones(61,1/b)
Antepia27(116,2/)
Sara_28(82,6/)
Kimmik(53/)
Gezegenfeza(73,9/b)
Effatmagul(b/)
Miraysu_(70/)
Kızlar bu hafta güzel eksiler bekliyorum artık takımımız hakettiği derecelere kavuşsun
Aylin42Konya bireysel birincilik geliyor muuu
Bu hafta tüm dereceleri istiyorum kızlar
tebrik ediyorum canım
Tebrikler azimli arkadaş
Gunaydinlar kizlar guzel haftasonlari
Gecen hafta etap sonuncusu olmustum, herseyde bi hayir var gercekten sonra bi gaz basladim yine bu sefer bireyselde 3. Olmusum.:)
Tebrikler
Haftaya takımc daha iyi olacağız
Kendi adıMa okul da kapandığı için daha çok dikkat edebileceğimi umuyorum beslenmeöe ve sporuma.
Beni unutmayın monii kaptanım. Boşuna aç gezmiyorummSara_28(77,5/78.0/-0,5/%-0,65 )İzinli.609. Etap
@sara_28 kuzum izin kilona az kalmış ha gayret, listede aylinle kapışmanız keyifli olacak
Adalet deyil imtihan canımcım, benimde bikaç gündür tadımı kaçırdılar. Neyseki eskisi kadar takmıyorum. Nerde nasıl mutluysam öyle yaşamaya çalışıyorum
Ben ben ben ?????
Sara_28(77,5/78.0/-0,5/%-0,65 )İzinli.609. Etap
@sara_28 kuzum izin kilona az kalmış ha gayret, listede aylinle kapışmanız keyifli olacak
Hadi bakalım derecelerden derece beğeninBeni unutmayın monii kaptanım. Boşuna aç gezmiyorumm
Babycim seninle de yarışırız.Kaç kilosun?Kilomuz yakınsa bu hafta seninle yarışalım ne dersin ?Böyle çok daha güzel keyifli kilo veriliyor.Hırslıysan ve kendine güveniyorsan.Beni unutmayın monii kaptanım. Boşuna aç gezmiyorumm
Çok iyi yapıyorsun canım bende öyle yapmaya çalışıyorum ama bazen çok sinir bozucu durumlar oluyor işte
listeye girmişsin gözün aydın canım benim
Az kaldı kaptanım en geç iki haftaya listedeyim söz veriyorumAylinle kapışmak zevkli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?