Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydinlar,

dunku menum
kahvalti: 2 yumurtadan biberli dil peynirli omlet, 1 parca lor peyniri, domates, 1 dilim tahilli ekmek, filtre kahve

ogle: sutlu yulaf

aksam: disaridaydik izgara somon ve sebze yedim, sonrada evde kuruyemis biraz.

regl oldugum icin spor yapamadim halim yok pek. haftayada tatile cikiyoruz pilates iptal yani, anca hava cok sicak degilse yuruyus vs yaparim.
beslenmeye dikkat edicem ama insallah kilo almadan donerim. 1 kilo maksimum, onuda gelince veririm zaten.

bu arada ben buraya baslamadanda diyet yapiyodum ve totalde 10 kilo verdim 5 ay icinde.
5 ay once diyete baslarken kan tahlili yaptirmistim, dun yine yaptim. sekerim ve trigliseridim dusmus. kolesterol yuksekti 218, yine 220 cikti niye anlamadim ben kilo verince duser diye bekliyodum. cok et vs mi yiyorum acaba

Dün neler yemişim

Uyanınca keten tohumu yağı
Bunu tavsiye ederim tok tutuyor çünkü
Q10 + Balık yağı
Limonlu tarçınlı su

Sabah : 1 hşl yumurta
1 dilim yağsız tuszuz ( suda ıslattım ) köy peyniri

Öğle : 2 dilim karpuz
2 dilim peynir

Ara : 1 tane nektarin 1 tane kayısı

Akşam : 2 lokmalık bazlama,3-4 küçük dilim domates salatalık

1,5 saat yürüyüş + 1saat pazar
Toplam 15 bin adım ev içi dahil değil
2,5 lt su

Cok güzel, tebrik ederim. Kötü kolesterol, iyi kolesterol diye ikiye ayrılıyor, belki sendeki düşmeyen iyisidir

Cumaya derece geliyor desenize

Ben anca pazartesi cumadaki kilomu yakaladım. Pazartesi 1 kg fazla çıkmıştım tekrar geri düştüm. Bundan sonraki günler eksi için çabalıyorum.

Bugün if denemesi yapacağım. Şuan sade neskafemi içiyorum. Yapabilirsem 4 Yapamazsam 2ye kadar bir şey yemeyeceğim.
İlk öğünümde yulaflı hafif bir atıştırma yapıp, akşam da tavuklu salata yapmayı düşünüyorum.
Jillian 3. Günüm olacak, göbek eritme ve kardiyo için uygulamalar indirsim telefona ordan da 3 program yapacağım.

Planlar planlar
Haftanın ortasındayız, cumaya bomba gibi girelim arkadaşlar hala yeterince zamanımız var.

Water fasting 1.gün sonucu -900 (pazartesi kilosundan)
Kuzucuğum bu gece de sabah 6 ya kadar kıvrandı durdu uyumadı,üstten iki kafa dişi çıkıyor,hatta alttakiler de
O yüzden hem açlık hem uykusuzluk,yarım tabak şehriye çorbasını götürr bacımmm dedim kendime :) ama sadece o
Bugün de devam su içmeye

Meyva suyunu unutma
Güçün kuvvetin yerine gelsin, bebeklisin lütfen uzatma

Hadi bakalım

Merhaba sporumu yaptımm. Kızçe uyumuşken 25 dk jillian level1 yaptım, ek olarak da göbeği eritin diye bir uygulamadan bir şeyler yapmaya çalıştım.

Görseldeki kadar kalori harcadığını zannetmiyorum ama hiç yoktan iyidir, hareket harekettir diye düşünüyorum.

Yeşilçay zamanı

Merhaba sporumu yaptımm. Kızçe uyumuşken 25 dk jillian level1 yaptım, ek olarak da göbeği eritin diye bir uygulamadan bir şeyler yapmaya çalıştım.
Eki Görüntüle 2284620 Eki Görüntüle 2284621
Harikaa.. Yalnız bir şey söylemek istiyorum. Ben de aylarca kullandım göbeği eritin programını. 12 dakikada 300 kalori verdiniz diyor ama 1 saat bisiklet sürmeye 300 400 kalori yakar diyor her yerde. Hani buradaki yaktığına güvenip dazla kalori yeme derim :) ben öyle yapmıştıö 500 kalori yaktım gidip 500 kalorilkalorilik yemek yemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…