hımm.Ama sen keşke bende o kiloda olsaydım dediğin için demiştim.Benimde 20 kilo vermem lazım.78 le başladım 58 hedefim.Senin hedefin kaç?
Güzel fikir bakalım deneyelimKışa zaman yapacağın için lavman yapmasada olur.
O zaman benden sana tavsiye haftada bir 36 saat yapman.
Onuda çarşamba akşam en son yemeğini yeyip cuma sabahı bitirmen.
Hem tartıda güzel rakam görürsün
Bi ara ben öyle yapiyordum, perşembe sıvı alıyordum, iyi oluyordu
Ne güzelBugun 1 saat yüzdüm. Belediyenin havuzuna gidiyorum. Serbest kura gecis yaptim bugun. Cok guzeldi, sira beklemeden, istedigin gibi boydan boya yüzmek harika bir şeymiş. Tabii ki gecen haftalara gore cok daha fazla yuzmus ve efor sarfetmis oldum.
Hadi bakalımYarıştaki rakibelerimm kaçın kaçınnn inşallah emeğimin karşılığını alırsam geçecem siziiii
Bugun 1 saat yüzdüm. Belediyenin havuzuna gidiyorum. Serbest kura gecis yaptim bugun. Cok guzeldi, sira beklemeden, istedigin gibi boydan boya yüzmek harika bir şeymiş. Tabii ki gecen haftalara gore cok daha fazla yuzmus ve efor sarfetmis oldum.
Hee canım ye ye.Döferim bak seni
Neyse acıdım gel öpeyim seni canım saram benim
Hadi bakalım
Ben yinede aylini tutuyom
Yorum yapmayı pek beceremiyorum ama menün çok güzel ve dengeli görünüyor canımMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir
Domates ve salatalık
Bir bardak şekersiz çay
Ara
Bir fincan yeşil çay
Öğle
Bir porsiyon kıymalı yumurta
Bir kase yoğurt
Salata
Ara
Bir avuç çiğ kuruyemiş
Bir fincan yeşil çay
Akşam
Bir tabak etli sebze yemeği
Bir kase yoğurt
Salata
Su 2.5 litre spor yarım saat yürüyüş
moni @Antepia27 Aylin42Konya
İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız62 kilo hedefim canım
Yarıştaki rakibelerimm kaçın kaçınnn inşallah emeğimin karşılığını alırsam geçecem siziiii
Tşk ederim gezom,yüzünü kara çıkarmayacağımı biliyorsun değil mi?Eski dostuz sonuçtaHadi bakalım
Ben yinede aylini tutuyom
Elbette, ama dikkat et sara seni gecebilirTşk ederim gezom,yüzünü kara çıkarmayacağımı biliyorsun değil mi?Eski dostuz sonuçta
Meyva suyunu unutmaMükemmel menüm geliyor dolu dolu menü
1.8 lt su
Küçük fincanın yarısı şekersizTürk kahvesi
...
25 dk yürüyüş
Yarın galiba kabak çorbası ile açabilirim,güçten çok düşeceğim gibiMeyva suyunu unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?