Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tamam canım. ☺

Akşam yemeğim hazır sayılır. İşin yarısında kızım uyandı eksikler var ama olsundu.
Ben bugünü yemek yemeden geçiriyorum. Megerse hayatın tadı yemek yerken varmış
ama vücudumu aşırı yordum iki yıldır,biraz dinlensin garip.
Şu an masada neler var neler pilav kuru fasulye poğaça börek ,ama tafına bile bakmadım. Az önce Türk kahvesi içtim uykumu açsın diye şekersiz ıyyy ilk defa içiyorum yarısını içrbildim

Ellerine sağlık canım afiyet şifa olsun

Benim canımda ev yapımı salatalık turşusu istiyor

İradene hayran kaldım. Benim yapamadığım şey de o. Önümde varsa tok bile olsam yiyorum.
İf beslenme şeklini hiç duydun mu? Ona benziyor sanki biraz anlattığın şey.
Ben şimdi bakıyom da bayağı incelmişim hiç 82 kilo gibi durmuyorum maşallah diyim yarın dolma yiyim
Tebrikler
Bir ödül hakkındır

Evwt ama if de yemek yiyorsun. Riskli dönemi atlattığıma göre açıklayabilirimmm☺tam tam tam taaaa
Önce yasal uyarıyı yapayım
Arkadaşlar doktorunuza danışmadan denemeyin,sorumluluk kabul etmem
.,...
adı water fasting
Sadece su içiyorsunuz, ben şekersiz Türk kahvesi içtim ( küçük fincanın yarısı),
çok araştırdım az önce de baya bir baktım
İnşallah bu tosuncuk halimden kurtulup,bağırsaklarımı da eski.haline döndürebilirim
Kaç gün dayanırım bilmem ama gerçekten hala acıkmadım gece 3 te yedim vaya bi yedim hem de 18 saat oldu ama gram acıkmadım
ama ben saat saymayı gece 3 değil de sabah 9 dan itibaren başlattım çünkü gece yediğim 9da anca mideden aşağı inmiştir
Yani yarın sabah 9da 24 saatimi doldurmul sayılıyorum
bakalım Allah kolaylık versin hepimize inşallah
sağlıksız gözükebilir ama zaten yemek yediğimde çok da sağlıklı olduğum söylenemez

Şunu bi düzgün anlat bakalım.
Su orucu yada diğer adıyla şifa orucumu yaptığın?
Onun önemli ayrıntıları var, ihmal etmemen gerekiyor

Evwt aynen
Nedir peki anlatır mısın, eksik kalmasın madem tam yapayım
Başlamadan bir gece önce bağırsakları boşaltmak lazım.
Lavman yada ingiliz tuzu olabilir.
En az 36 saat yapabilirsin
Her saat başı 1 bardak su içeceksin
Sabah, öğle ve Akşam Yarım bardak meyva suyu kalanına saf su ekleyerek içeceksin.
Her 4 günde bir lavmanı tekrarlayacaksın

Sen kaç gün yapmayı düşünüyorsun

Ya aslında şöyle lavman şeyi var evde.önceden almıştım hani şu küçük tüp 3 liralıl falan, ismini yazmayayım ama bağırsaklarıö çok tıkalı olmadığı için yapmadım. Kaç gün dayanma konusu ise kusmaya başlanışıyormuş zaten 3.günden sonra vücut zehirli toksinlerini atmaya çalışırken, o dönemde yavaş yavaş sulu bir yemekle açmayı düşünüyorum, maximum 2 gün dayanabilirim .bunu zaten nefsimi terbiye edebilmek için istiyorum sonrası karbonhidratsız full sebze yemekleri..
Kilo programımı da ayarladım 23 Temmuz a kadar yani 21 gün bugünden itibaren hedef 60 kilo yazdım.tabi 60 olamam da işte motivasyon olsum diye bakalım günler ne göstereck.çünkü bu su orucunda açlık yaşamayan da var, zehirlenip yogun bakıma düşen de.ama lavman yapılmazssa ne olur ki sonuçta zaten su ile afwsersiniz ishal gelir diye düşünüyorum

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir
Domates ve salatalık
Bir bardak şekersiz çay

Ara
Bir fincan yeşil çay

Öğle
Bir porsiyon kıymalı yumurta
Bir kase yoğurt
Salata

Ara
Bir avuç çiğ kuruyemiş
Bir fincan yeşil çay

Akşam
Bir tabak etli sebze yemeği
Bir kase yoğurt
Salata

Su 2.5 litre spor yarım saat yürüyüş

moni Antepia27 Aylin42Konya

Kışa zaman yapacağın için lavman yapmasada olur.
O zaman benden sana tavsiye haftada bir 36 saat yapman.
Onuda çarşamba akşam en son yemeğini yeyip cuma sabahı bitirmen.
Hem tartıda güzel rakam görürsün

Bi ara ben öyle yapiyordum, perşembe sıvı alıyordum, iyi oluyordu

Ohh mis, senin iş bitmiş

nettin kız, okurken üşüdüm.
Geçen hafta buralar yandı kavruldu, yinede dolaba su koymadım. Üstelik uzanırken battaniyemi sıkı sıkı örttüm. Ben sıcak severim
Ben sıcak hiç sevmem.Kışın - kaç derece olursa olsun soğuk suyumu hep içerim.Ne bileyim alıştım herhalde çok şükür hiç hasta filan olmam.Babam 78 yaşında o da benim gibidir.Hatta kışın evde çok yanmış da atlet donla karların üstüne yattı

Amanının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…