Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet ben de farkettim onu. Çok yüksek gösteriyor yakılan kalorileri. Güvenilir değil hiç. Peki programım faydasını gördün mü? İncelme, sıkılaşma sağladı mı sende?

Evet ben de farkettim onu. Çok yüksek gösteriyor yakılan kalorileri. Güvenilir değil hiç. Peki programım faydasını gördün mü? İncelme, sıkılaşma sağladı mı sende?
Biliyorsun ben o aralar çok aşırı kalorili yiyordum , o yüzden pek fayda göremedim ama beslenmeyle birlikte giderse işe mutlaka yarar ,bence çok güzel bir program

Biliyorsun ben o aralar çok aşırı kalorili yiyordum , o yüzden pek fayda göremedim ama beslenmeyle birlikte giderse işe mutlaka yarar ,bence çok güzel bir program
Teşekkür ederim canım.

Leslie de yapmayı düşünüyorum gün içinde. Minik uyandı benim bakalım nasıl olacak. Hala açlık hissetmiyorum. Midemi düşünmeye zamanım bile olmadı henüz.

Baby Cat bunu beğenmedi şaka şaka çok mutlu oldum kim verse kendim cermiş gibi.mutlu oluyorum
tşk ler cnm Yürüyüş yürüyüş yürüyüş diyorum başka da bişey demiyorum

Soğuk sıkım keten tohumu yağı içiyorum 1 tatlı kaşığı.Ama hergün değil,gün aşırı,çünkü ailede meme kanseri öyküsü var o yüzden hergün içmek tehlikeli.Gerçekten çok tok tutuyor.

Yine soğuk sıkım çörekotu yağı hergün 1 çay kaşığı.Ama gebelik düşünmeyenler dikkat.Daha önce takımdayken yine içiyordum yumurtalar öyle tombik olmuşlar ki.Adetin 1. Günü 13 mm di.Dr çok şaşırdı ne yaptın da sen yumurtalar bu kadar büyümüş dedi.Ama o zaman gebe kalmayı çok istiyordum ama aşırı büyük oldukları için o ay iptal oldu.

Bi de metam hızlıymış ölçüm yaptırmıştım.Hepsi bu işte

soğuk sıkım çörek otu yağının bu işe yaradığını bilmiyordum. baya etkili o zaman yumurtalar üzerinde.

kızlar dünden beri ekmeği kestim. sabah kahvaltısı zor oldu gerçekten ama yemeğince de oluyormuş.
bi de emzirdiğim için sürekli bir şeyler yiyorum. çorba yaptım büyük bir tencere acıktıkça bir kase çorba ya da bir kase yoğurt yiyorum. sütümde azalma olursa diye korkuyordum tam tersi arttı bile. üstelik daha bir hafta olmadı aranıza katılalı sanki sabahları daha dinç ve zayıfım cuma günü tartılınca ortaya çıkacak sonuç

Bende almıştım çörek otu yağı, bağlıyım kazaya uğramam deyilmi

Kahvaltıda yumurta ve kuruyemiş ihmal etme

Ayy 2.günde bozdum ya ama yürürken ayaklarımın altı boş gibiydi önüme ne çıktıysa yedim korkudan
Aslında ilk hedefim 5 gündü ama tabi hem ilk denemem,hem de vücut alışkın değil açlığa
Tabi bu demek değildir ki peşini bırakacağım
İnşallah yavaş yavaş if olarak değiştirerek düzenlemeyi düşünüyorum
Yani günde 1 öğün
A z önce biraz karbonhidrat depoladım.biraz da protein. Bana bir gün gider
Ama bir gün dahi bağırsaklarımı dinlendirdim ya buna da şükür

Bugun sabah ac karna tartildigimda 52,5 gördüm. Bugun de arkadasima bebek gormeye gittik, aslinda bayagi gun gibi oldu ama cok kotu beslendigimi dusunsem de aksam yemeyerek dengeyi saglamayi hedefliyorum. Yarin da guzel idare edebilirsem Cuma tartida cok guzel bir bomba bekliyorum. Haydi bakalim. Kalp kalp.

Kahvalti (10)
1 bardak soguk süt

Ogle (4)
5 bardak sekersiz cay
2 zeytinyagli biber dolmasi
4 zeytinyagli sarma
1 minik patatesli börek
1 kaşık kısır
1 dilim tam bugday unlu havuclu uzumlu baharatli kek (ben yaptim, herkes ba-yil-di)
1 ince dilim kadayifli muhallebi
3-4 parca kavun

İyi akşamlar.

Menüm

Akşam
1 kase sebze çorbası
Tavuk göğüs eti (tavada ters yüz edilerek pişti)
Boool salata

Gün içinde; 1 sade neskafe ve 1 Yeşilçay içtim.

Su: 2lt
Spor: jillian level1, leslie 1 mil, 26 dk uygulamadaki sporlar.

Akşam biraz meyve yiyebilirim. Kuruyemiş ve bisküvi kaçamağı dışında tehdit yok şuan.

Dün dolma dolma diye ben söylendim bugün sen benim yerime dolma yemişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…