Evet ben de farkettim onu. Çok yüksek gösteriyor yakılan kalorileri.Harikaa.. Yalnız bir şey söylemek istiyorum. Ben de aylarca kullandım göbeği eritin programını. 12 dakikada 300 kalori verdiniz diyor ama 1 saat bisiklet sürmeye 300 400 kalori yakar diyor her yerde. Hani buradaki yaktığına güvenip dazla kalori yeme derim :) ben öyle yapmıştıö 500 kalori yaktım gidip 500 kalorilkalorilik yemek yemiştim
Biliyorsun ben o aralar çok aşırı kalorili yiyordum , o yüzden pek fayda göremedim ama beslenmeyle birlikte giderse işe mutlaka yarar ,bence çok güzel bir programEvet ben de farkettim onu. Çok yüksek gösteriyor yakılan kalorileri.Güvenilir değil hiç. Peki programım faydasını gördün mü? İncelme, sıkılaşma sağladı mı sende?
Teşekkür ederim canım.Biliyorsun ben o aralar çok aşırı kalorili yiyordum , o yüzden pek fayda göremedim ama beslenmeyle birlikte giderse işe mutlaka yarar ,bence çok güzel bir program
tşk ler cnmBaby Cat bunu beğenmedişaka şaka çok mutlu oldum kim verse kendim cermiş gibi.mutlu oluyorum
tşk ler cnmYürüyüş yürüyüş yürüyüş diyorum başka da bişey demiyorum
Soğuk sıkım keten tohumu yağı içiyorum 1 tatlı kaşığı.Ama hergün değil,gün aşırı,çünkü ailede meme kanseri öyküsü var o yüzden hergün içmek tehlikeli.Gerçekten çok tok tutuyor.
Yine soğuk sıkım çörekotu yağı hergün 1 çay kaşığı.Ama gebelik düşünmeyenler dikkat.Daha önce takımdayken yine içiyordum yumurtalar öyle tombik olmuşlar ki.Adetin 1. Günü 13 mm di.Dr çok şaşırdı ne yaptın da sen yumurtalar bu kadar büyümüş dedi.Ama o zaman gebe kalmayı çok istiyordum ama aşırı büyük oldukları için o ay iptal oldu.
Bi de metam hızlıymış ölçüm yaptırmıştım.Hepsi bu işte
Iyi yapmışsınçorba içtim az bir şey gezocum, içmeyeydim iyiydi ama olsun sonıçta ölüm orucunda değilim. Yarınki eksiyi iple çekiyorum☺☺☺
Banane, nasıl olsa ben o kadar veremiyom, bari seninkiyle hava atıyımKız hani aramızda kalacaktı
Bende almıştım çörek otu yağı, bağlıyım kazaya uğramam deyilmitşk ler cnmYürüyüş yürüyüş yürüyüş diyorum başka da bişey demiyorum
Soğuk sıkım keten tohumu yağı içiyorum 1 tatlı kaşığı.Ama hergün değil,gün aşırı,çünkü ailede meme kanseri öyküsü var o yüzden hergün içmek tehlikeli.Gerçekten çok tok tutuyor.
Yine soğuk sıkım çörekotu yağı hergün 1 çay kaşığı.Ama gebelik düşünmeyenler dikkat.Daha önce takımdayken yine içiyordum yumurtalar öyle tombik olmuşlar ki.Adetin 1. Günü 13 mm di.Dr çok şaşırdı ne yaptın da sen yumurtalar bu kadar büyümüş dedi.Ama o zaman gebe kalmayı çok istiyordum ama aşırı büyük oldukları için o ay iptal oldu.
Bi de metam hızlıymış ölçüm yaptırmıştım.Hepsi bu işte
Kahvaltıda yumurta ve kuruyemiş ihmal etmekızlar dünden beri ekmeği kestim. sabah kahvaltısı zor oldu gerçekten ama yemeğince de oluyormuş.
bi de emzirdiğim için sürekli bir şeyler yiyorum. çorba yaptım büyük bir tencere acıktıkça bir kase çorba ya da bir kase yoğurt yiyorum. sütümde azalma olursa diye korkuyordum tam tersi arttı bile. üstelik daha bir hafta olmadı aranıza katılalı sanki sabahları daha dinç ve zayıfım cuma günü tartılınca ortaya çıkacak sonuç
Cok güzel, tebrik ederim. Kötü kolesterol, iyi kolesterol diye ikiye ayrılıyor, belki sendeki düşmeyen iyisidir
Hemde nasıl.soğuk sıkım çörek otu yağının bu işe yaradığını bilmiyordum. baya etkili o zaman yumurtalar üzerinde.
Çok tatlısın yaa yerim ben seniBanane, nasıl olsa ben o kadar veremiyom, bari seninkiyle hava atıyım
Bugun sabah ac karna tartildigimda 52,5 gördüm. Bugun de arkadasima bebek gormeye gittik, aslinda bayagi gun gibi oldu ama cok kotu beslendigimi dusunsem de aksam yemeyerek dengeyi saglamayi hedefliyorum. Yarin da guzel idare edebilirsem Cuma tartida cok guzel bir bomba bekliyorum. Haydi bakalim. Kalp kalp.
Kahvalti (10)
1 bardak soguk süt
Ogle (4)
5 bardak sekersiz cay
2 zeytinyagli biber dolmasi
4 zeytinyagli sarma
1 minik patatesli börek
1 kaşık kısır
1 dilim tam bugday unlu havuclu uzumlu baharatli kek (ben yaptim, herkes ba-yil-di)
1 ince dilim kadayifli muhallebi
3-4 parca kavun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?