Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bebekli ev için ideal
Benim açımdan yemwk yerine abur cubur yiyordum zaten onları kesiyorum sadece
Aynen , aslında water fastinge devam etmek istiyordum ama acıkıyorum yaa .bu yüzden serbest takılacağım. Yani 16.8 falan ddğil de. Ne zaman acıkırsam.yani be kadar ara olursa o kadar iyi. 24 satte bir olur 30 saatte bir olur bakalım. Bir de sinir olduğum bi durum oldu,bu beni daha da çok hırslandırdı ( eş ile alakalı değil,yakın akraba, anlatsam ohoo uzun sürer o yüzden sadece sinir oldum diyeyim)

Sıvı tüketince açlık vurmuyor insanı pek. Anlatmak istersen anlatabilirsin canım burda herkes birbirine destek oluyor. Sen bilirsin tabii ki özel bir durumsa da. Uzun zamandır kaybettiğim motivasyonumu kazandm ben bu hafta inşallah uzun süre korurum.
Ay o da yenmez ya :)))
Şekersiz
Sabah şekersiz çay içeyim dedim 2 yudum alabildim. Yok yaa içemiyorum
Şeker yerine üzüm özü koydum ama çok azdı, yetersiz kaldı. Neyse sos yapayım bari ıslak kek olsın dedim meğer evde hiç şeker yokmuş bizim. Şuan tatsız tuzsuz bişi oldu
Meyve, hindistan cevizi, veya çikolata ile ttalandırabiliriz

*** 10. Takım 629. ETAP ***

kkelebeketkisi(63,4///%)
mn5822(75,0///%)
nihaldemirel77(55,8///%)
natsume(68,0///%)
peaceful16 (71,9///%)
baby cat( 73,8///%)
Gulsahhh01(57,3///%)
Aylin42konya(78,1///%)Mezun üye geri döndü. Bt: 1 Temmuz 2019 Bk:78,1 hedef kilo: 58

10. Takım Ortalaması:%

takım içi

sade01 (63,6/)
Vorones(61,1/b)
Antepia27(116,2/)
Sara_28(82,6/)
Kimmik(53/)
Gezegenfeza(73,9/b)
Effatmagul(b/)
Miraysu_(70/)

Ama bir şey itiraf edeyim mi o an yeseydim bir iki tabak yerdim ama yemedim ve şu anda bu elimde tutuyorum tabağı ve yiyesim geçti 2 veya 3 dakika sürdü O iştah

nedense hepimiz makarnaya çok düşkünüz. hergün olsa yeriz. ama maalesef karbo ben de oturdu mu yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…