Aynen , aslında water fastinge devam etmek istiyordum ama acıkıyorum yaa .bu yüzden serbest takılacağım. Yani 16.8 falan ddğil de. Ne zaman acıkırsam.yani be kadar ara olursa o kadar iyi. 24 satte bir olur 30 saatte bir olur bakalım. Bir de sinir olduğum bi durum oldu,bu beni daha da çok hırslandırdı ( eş ile alakalı değil,yakın akraba, anlatsam ohoo uzun sürer o yüzden sadece sinir oldum diyeyim)Bebekli ev için ideal
Benim açımdan yemwk yerine abur cubur yiyordum zaten onları kesiyorum sadece
Ay o da yenmez ya :)))Şekersiz kek yapıyorum şuan. Nereden estiyse
Sıvı tüketince açlık vurmuyor insanı pek. Anlatmak istersen anlatabilirsin canım burda herkes birbirine destek oluyor. Sen bilirsin tabii ki özel bir durumsa da. Uzun zamandır kaybettiğim motivasyonumu kazandm ben bu hafta inşallah uzun süre korurum.Aynen , aslında water fastinge devam etmek istiyordum ama acıkıyorum yaa .bu yüzden serbest takılacağım. Yani 16.8 falan ddğil de. Ne zaman acıkırsam.yani be kadar ara olursa o kadar iyi. 24 satte bir olur 30 saatte bir olur bakalım. Bir de sinir olduğum bi durum oldu,bu beni daha da çok hırslandırdı ( eş ile alakalı değil,yakın akraba, anlatsam ohoo uzun sürer o yüzden sadece sinir oldum diyeyim)
Şeker yerine üzüm özü koydum ama çok azdı, yetersiz kaldı. Neyse sos yapayım bari ıslak kek olsın dedim meğer evde hiç şeker yokmuş bizim. Şuan tatsız tuzsuz bişi olduAy o da yenmez ya :)))
Şekersiz
Sabah şekersiz çay içeyim dedim 2 yudum alabildim. Yok yaa içemiyorum
Ama bir şey itiraf edeyim mi o an yeseydim bir iki tabak yerdim ama yemedim ve şu anda bu elimde tutuyorum tabağı ve yiyesim geçti 2 veya 3 dakika sürdü O iştah
EVEEEEEEEEETTTTSelam kızlar
Yarına bomba gibi geliyor muyuzzz
Yoook, ben olmasa hiç aramam.nedense hepimiz makarnaya çok düşkünüz. hergün olsa yeriz. ama maalesef karboben de oturdu mu yiyorum.
De hele kaç oldun. Aramızda kalır, kimseye söylememEVEEEEEEEEETTTT
Aynı benimde hiç canım istemez,en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum bileYoook, ben olmasa hiç aramam.
Hatta dün yaptım, ağzımı sürmedim, hâlâ var, yine yiyesim yok
Yoook, ben olmasa hiç aramam.
Hatta dün yaptım, ağzımı sürmedim, hâlâ var, yine yiyesim yok
De hele kaç oldun. Aramızda kalır, kimseye söylemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?