beslenmemi düzene sokmam lazım. bir süre spor ve çok hareket yasak. sağlıklı ve az yemem lazım.
Bugün fizik tedavimin ilk günüydü şükür rahat geçti ağrım sızım olmadı ama kendimi yorgun ve halsiz hissediyorum
Hoşgeldin canım şimdi nasılsın toparlayabildinmi biraz
Ben varım da çok giremiyorummm kuzucuk uyumadıı ve de açım :)kimsecikler yok
Anaaa bende yarın but yapıyım ama fırındaMenüm
Saat 15.30 - 16.30 arası
1 haşlanmış tavuk but
Haşlanmış karnabahaf
Karpuz
Türk kahvesi
8-9 pancar sarma
....
Su:3.6lt
Spor
20 mekik
30 ip atlama
Ben haşlıyorum ne tuz ne yağ ooh misAnaaa bende yarın but yapıyım ama fırında
rabbim şifa versin geçmiş olsun canımbu birkaç gün karbolu geçti benim. pilav, su böreği, etli pide vs. şartlar öyle gerektirdi. ama düzene giricem. sıkıldım zaten. Allahtan orantılı yiyorum. iştahım eskiye göre azaldı. sanırım midem biraz küçüldü. 2-3 gün sıvı beslendim ya ondan.
Ama bir şey itiraf edeyim mi o an yeseydim bir iki tabak yerdim ama yemedim ve şu anda bu elimde tutuyorum tabağı ve yiyesim geçti 2 veya 3 dakika sürdü O iştah
Harika gidiyorsun. Yarın çok merak ediyorum sonuçları. İnşallah hedefine ulaşacaksın canım.Menüm
Saat 15.30 - 16.30 arası
1 haşlanmış tavuk but
Haşlanmış karnabahaf
Karpuz
Türk kahvesi
8-9 pancar sarma
....
Su:3.6lt
Spor
20 mekik
30 ip atlama
Çok güzel menü, afiyet olsunıyi geceler kuzlar
memlekette telefon elime çok geçmiyor maalesef
kahvaltı peynir zeyt
domates salatalik yeşillik
ev ekmegi bazlama kayınpederi n bagindayiz herşey organik
akşam 8 tane sarma bir kase çorba
kabak sote tavuk
2lt su
sağol canımHarika gidiyorsun. Yarın çok merak ediyorum sonuçları. İnşallah hedefine ulaşacaksın canım.
Çok güzel menü, afiyet olsun☺
Kaç gündür yemek yiyemiyorum belki onu yerimBen haşlıyorum ne tuz ne yağ ooh mis
İnşallah, biraz şişlik var şu an ama sabaha iner diye umut ediyorum 12 saattir lokma yemedim lokma,açlıktan ölüyorumHarika gidiyorsun. Yarın çok merak ediyorum sonuçları. İnşallah hedefine ulaşacaksın canım.
Çok güzel menü, afiyet olsun☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?