- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Aa neden ki hayırdırKaç gündür yemek yiyemiyorum belki onu yerim
Vaay harikaHayırlı mutlu güzel eksili sabahlar güzel hanımlar
Kaç kilo oldum diye heyecandan ve meraktan sabahın köründe uyandım.İlk kilo bildirimini yapayım baari.İnşallah ayağımı sürüyerek gelirim
Pazartesi : 78.1
Bugün : 75.1
Fark : - 3
Yüzde : % 3.85
Sara ve fulya tekrar geçmiş olsun kızlar, Allah şifa versin
Hayırlı mutlu güzel eksili sabahlar güzel hanımlar
Kaç kilo oldum diye heyecandan ve meraktan sabahın köründe uyandım.İlk kilo bildirimini yapayım baari.İnşallah ayağımı sürüyerek gelirim
Canım yemek istemiyor, bikac lokma zoraki yiyorumAa neden ki hayırdır
Az daha beklesen daha fazla vermiş olurdunHayırlı mutlu güzel eksili sabahlar güzel hanımlar
Canım yemek istemiyor, bikac lokma zoraki yiyorum
Ya çok üzgünüm
Gerçi adam akıllı başlayalı daha 2 gün oldu
15 saattir açım ama şişliğim var ,eminim ki indiği zaman harika olacak
Cuma: 73.8
Bugün: 73.2
Fark: -600gr
Sağol canım?keşke hep böyle gitse.Ama artık yavaşlar.Haftada 1-2 kg gitse çok güzel olur.Kaldı 17 kiloMaşallah canım harikasın bu gidişle bir kaç haftaya mezun olursun yeniden
Neden böyle oldun sen,moralin mi bozuk?Canım yemek istemiyor, bikac lokma zoraki yiyorum
Doğru diyorsunda dayanamadım çAz daha beklesen daha fazla vermiş olurdun
Takıma girdiğimden beri okuyorum hep bende senin gibi düşünüyorum.bence sen hızlı kilo vermek için kendini çok yoruyorsun biraz daha sabırlı ve sağlıklı beslenmeye çalışmalısın o zaman daha güzel kilolar vereceğine eminim
Saracım artık yüzde yazılmıyor mu?Eskiden hep yazardık,kimse yazmamış.Çok da önemli değil de sorayım dedim
Yok hasta filan deyilim, kaale almadığım biri yüzünden canım sıkkın. Etkisi varmı bilmiyorum. Arada bikaç gün olurdu, ilk defa bu kadar uzun sürdühayırdır canım hasta olmayasın bir doktora görün istersen
Moralim bozukta, çokda önemli deyil aslında. Mezun olduğumdan beri doğmayı bilmiyordum sanki. Buda iyi geldiNeden böyle oldun sen,moralin mi bozuk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?