- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Boşver üzülme,sonra üzüldüğüne üzülüyorsun.Hele ki değmez insanlar içinYok hasta filan deyilim, kaale almadığım biri yüzünden canım sıkkın. Etkisi varmı bilmiyorum. Arada bikaç gün olurdu, ilk defa bu kadar uzun sürdü
Hesaplayabiliyorsan yaz, ben bi ara yoğunluktan hesaplayamadım, şimdide unuttum nasıl yapıldığınıSaracım artık yüzde yazılmıyor mu?Eskiden hep yazardık,kimse yazmamış.Çok da önemli değil de sorayım dedim
Çünkü hızlı vermem lazımmmbence sen hızlı kilo vermek için kendini çok yoruyorsun biraz daha sabırlı ve sağlıklı beslenmeye çalışmalısın o zaman daha güzel kilolar vereceğine eminim
AynenBoşver üzülme,sonra üzüldüğüne üzülüyorsun.Hele ki değmez insanlar için
Hayret bişey yaa.İşi düşmüşse,sen ister yaparsın istemezsen yapmazsın.Hedef almaya ne gerek var.Utanmaz insan....Eşin de seninle aynı fikirdeyse rahat ol,Allaha havale et.Sen kendi hayatına,çocuklarına,torunlarına odaklan canım benim.Tr ye de gelmene az kaldı.Güzel planlar yap,kardeşinle gezip eğleneceğin günlerin hayalini kur...bir nebze de olsa unutmaya çalışAynen
Zaten şu dünyada sevmedigim insan 2 tanedir
Biz kendisini hayatımızdan çıkaralı 2 sene olmuştur, akraba olduğu için biyerlerde karşılaşıyoruz. Hoşgeldin, nasılsından öte sohbetimiz yok.
Ama nasıl nerden vuracağını şaşırmış vaziyette.
Kendisinin bi işi düşmüş, kabul etmedik diye oklar sanki bize çevrilmiş durumda.
Sülale ikiye ayrıldı, çoğu bizi haklı görürken azınlık eminim o şahsı tutuyor
Yüzde : 1.37 Süpersinnn Maşallah sanaKilo bildirimi
Geçen hafta 73.900
Bu hafta 72.900
Fark - 1 kilo
Zaten adamın zoru eşimle, adam almanyaya getirdi, o istediki nüfusuna alsınHayret bişey yaa.İşi düşmüşse,sen ister yaparsın istemezsen yapmazsın.Hedef almaya ne gerek var.Utanmaz insan....Eşin de seninle aynı fikirdeyse rahat ol,Allaha havale et.Sen kendi hayatına,çocuklarına,torunlarına odaklan canım benim.Tr ye de gelmene az kaldı.Güzel planlar yap,kardeşinle gezip eğleneceğin günlerin hayalini kur...bir nebze de olsa unutmaya çalış
Saracım artık yüzde yazılmıyor mu?Eskiden hep yazardık,kimse yazmamış.Çok da önemli değil de sorayım dedim
Kilo bildirimi
Geçen hafta 73.900
Bu hafta 72.900
Fark - 1 kilo
Yok hasta filan deyilim, kaale almadığım biri yüzünden canım sıkkın. Etkisi varmı bilmiyorum. Arada bikaç gün olurdu, ilk defa bu kadar uzun sürdü
Zaten adamın zoru eşimle, adam almanyaya getirdi, o istediki nüfusuna alsın. Cebine koyduğu harçlık, sigara yetmedi. is buldu, şahıs çalışmadı, hiçbir şekilde sorumluluk almak istemedi. Eşim baktı olacak gibi deyil, artık başının çaresine bak, benden bu kadar dedi diye kötü oldu. Ama ne kötü, bir insanı sevmezsen görmek istemezsin. Bu öyle yapmıyor, gördüğü yerde diliyle can yakmaya çalışıyor, kaale almadıkça dozunu artırıyor.
Bizdede sabır kalmadı, sevgi çoktan bittiydi, saygıda bitti. Hatta nefrete dönüştü
Teşekkür ederimtebrik ederim canım
Bana yaptığı bisey yok, eşimi eziyor, ben ona üzülüyorum sadece. Aslında iştahını kapatacak kadar etkilenmesin, dedimya çıkardık hayatımızdan. Sadece akraba olduğundan karşılaşıyoruzherşeyin başı stres değilmi zaten stresten etkilenmişsin
ne tuhaf insanlar var verdikçe fazlasını istiyorlar en iyisi kimseye iyilik yapmıyacaksın çünkü iyilik ettikçe kötü oluyorsun ben bunu görüyorum
sen sıkma canını senin vicdanın rahatmı gerisini boş ver sen sinir olup hasta olsan o insanlar üzülecekmi hayır hatta belki sevinecekler o yüzden boş ver şu hayatta en önemli kişi kişinin kendisidir sende böyle düşün canım arkadaşım sen değerlisin bizim için
Hadi hayırlısıben bugün itibarıyle diyet listeme harfiyen uymaya karar verdim yine eskisi gibi listemin dışına çıkmayacam sıfır kaçamak olacak sadece haftanın bir günü of günü olacak o kadar başka türlü gitmeyecek bu kilolar
Bana yaptığı bisey yok, eşimi eziyor, ben ona üzülüyorum sadece. Aslında iştahını kapatacak kadar etkilenmesin, dedimya çıkardık hayatımızdan. Sadece akraba olduğundan karşılaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?