Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Boşver üzülme,sonra üzüldüğüne üzülüyorsun.Hele ki değmez insanlar için
Aynen
Zaten şu dünyada sevmedigim insan 2 tanedir
Biz kendisini hayatımızdan çıkaralı 2 sene olmuştur, akraba olduğu için biyerlerde karşılaşıyoruz. Hoşgeldin, nasılsından öte sohbetimiz yok.
Ama nasıl nerden vuracağını şaşırmış vaziyette.
Kendisinin bi işi düşmüş, kabul etmedik diye oklar sanki bize çevrilmiş durumda.
Sülale ikiye ayrıldı, çoğu bizi haklı görürken azınlık eminim o şahsı tutuyor

Hayret bişey yaa.İşi düşmüşse,sen ister yaparsın istemezsen yapmazsın.Hedef almaya ne gerek var.Utanmaz insan....Eşin de seninle aynı fikirdeyse rahat ol,Allaha havale et.Sen kendi hayatına,çocuklarına,torunlarına odaklan canım benim.Tr ye de gelmene az kaldı.Güzel planlar yap,kardeşinle gezip eğleneceğin günlerin hayalini kur...bir nebze de olsa unutmaya çalış

Zaten adamın zoru eşimle, adam almanyaya getirdi, o istediki nüfusuna alsın . Cebine koyduğu harçlık, sigara yetmedi. is buldu, şahıs çalışmadı, hiçbir şekilde sorumluluk almak istemedi. Eşim baktı olacak gibi deyil, artık başının çaresine bak, benden bu kadar dedi diye kötü oldu. Ama ne kötü, bir insanı sevmezsen görmek istemezsin. Bu öyle yapmıyor, gördüğü yerde diliyle can yakmaya çalışıyor, kaale almadıkça dozunu artırıyor.
Bizdede sabır kalmadı, sevgi çoktan bittiydi, saygıda bitti. Hatta nefrete dönüştü

Saracım artık yüzde yazılmıyor mu?Eskiden hep yazardık,kimse yazmamış.Çok da önemli değil de sorayım dedim

yazılıyor canım ama ben listede olmadığım için benim yüzdem takımı etkilemiyor ben bu yüzden yazmıyorum yoksa listedeki kızların yazması gerek onlar yazmazsa moni hesaplamak zorunda kalıyor

Yok hasta filan deyilim, kaale almadığım biri yüzünden canım sıkkın. Etkisi varmı bilmiyorum. Arada bikaç gün olurdu, ilk defa bu kadar uzun sürdü

herşeyin başı stres değilmi zaten stresten etkilenmişsin

ne tuhaf insanlar var verdikçe fazlasını istiyorlar en iyisi kimseye iyilik yapmıyacaksın çünkü iyilik ettikçe kötü oluyorsun ben bunu görüyorum

sen sıkma canını senin vicdanın rahatmı gerisini boş ver sen sinir olup hasta olsan o insanlar üzülecekmi hayır hatta belki sevinecekler o yüzden boş ver şu hayatta en önemli kişi kişinin kendisidir sende böyle düşün canım arkadaşım sen değerlisin bizim için

Bana yaptığı bisey yok, eşimi eziyor, ben ona üzülüyorum sadece. Aslında iştahını kapatacak kadar etkilenmesin, dedimya çıkardık hayatımızdan. Sadece akraba olduğundan karşılaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…